Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Δείτε για πρώτη φορά το εσωτερικό της έπαυλης του του θρυλικού γκάνγκστερ Αλ Καπόνε!

  01/09/2018 09:04
Δείτε για πρώτη φορά το εσωτερικό της έπαυλης του του θρυλικού γκάνγκστερ Αλ Καπόνε!

Δείτε για πρώτη φορά το εσωτερικό της έπαυλης του του θρυλικού γκάνγκστερ Αλ Καπόνε!

  01/09/2018 09:04

Για πρώτη φορά από την αποκατάστασή του το 2015, το κτήμα του Miami Beach του θρυλικού γκάνγκστερ Αλ Καπόνε,  έχει βγει στην αγορά για 14,9 εκατομμύρια δολάρια.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Βρίσκεται στο αποκλειστικό και φυλασσόμενο Palm Island,  γνωστός σήμερα ως Palm, είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο περιβόητα κτήματα στο Μαϊάμι. Το ακίνητο διαθέτει ιδιωτική παραλία, προκυμαία στον κόλπο Biscayne και έχει θέα στο γειτονικό νησί Hibiscus. Περιτριγυρισμένο από τον κόλπο Biscayne από όλες τις πλευρές, το Palm Island βρίσκεται στον κόλπο μεταξύ Downtown Miami και South Beach.

Ο Capone αγόρασε το σπίτι το 1928, σε ηλικία 29 ετών, ύστερα από μια στάση στο Alcatraz.

Το αγόρασε στο όνομα της συζύγου του για $ 40.000 και σύμφωνα με έρευνα της MB America, δαπάνησε 200.000 δολάρια για να εγκαταστήσει την πύλη, τον πανύψηλο  τοίχο, τους προβολείς και τη σπηλιά των κοραλλιών.

Ο γκάνγκστερ πέθανε στην κρεβατοκάμαρά του στο σπίτι στις 25 Ιανουαρίου 1947, σε ηλικία 48 ετών.

Το σπίτι παρέμεινε στην οικογένειά του μέχρι το 1952, όταν πωλήθηκε από τη σύζυγό του, Mae Capone. Συνολικά, το ακίνητο έχει εσωτερική κατοικημένη επιφάνεια 6,103 τετραγωνικών ποδιών, επτά υπνοδωμάτια, πέντε πλήρεις μπάνια και δύο μικρότερα  λουτρά.

Χτισμένο το 1922, η πρώην οικεία του Καπόνε στην Φλόριντα, αποκαταστάθηκε σε μεγάλο μέρος από την αρχική της μεγαλοπρέπεια μετά από μια εκτεταμένη ανανέωση και αποκατάσταση το 2015 από την εταιρεία διαχείρισης Αμερικανικού πλούτου και διαχείρισης επενδύσεων, που εδρεύει στο Μαϊάμι. 

«Έβαλα έναν τόνο χρημάτων στην αποκατάστασης»,  δήλωσε ο πρόεδρος κ. Γκονζάλες, συμπεριλαμβανομένου του νέου εξωραϊσμού, ανακατασκευής των θεμελίων και της οροφής του σπιτιού, επαναφέροντας τα αρχικά ξύλινα πατώματα και ενημερώνοντας όλα τα ηλεκτρικά, εξαερισμό, αποχετευτικά και υδραυλικά συστήματα. Από το 2015, η εταιρεία «το χρησιμοποίησε για φωτογραφίσεις, για διασκέδαση και για εταιρικές εκδηλώσεις».

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας