Μοναδική περιπλάνηση στον κόσμο του εκλεκτού τσαγιού στο Colors Cafe του Ξενοδοχείου Four Seasons

Μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας και περιπλάνησης στον κόσμο του εκλεκτού και εκλεπτυσμένου τσαγιού του φημισμένου γαλλικού οίκου Dammann Frères είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στο Festive Afternoon Tea, που διοργάνωσε το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons.

Εκπρόσωποι των ΜΜΕ, έμπειροι γευσιγνώστες, φίλοι και συνεργάτες του Four Seasons μυήθηκαν από τον ειδικά εκπαιδευμένο sommelier τσαγιού στην ιεροτελεστία του Afternoon Tea και έζησαν μια συναρπαστική γευστική εμπειρία με τα υψηλής ποιότητας αυθεντικά χαρμάνια τσαγιού Dammann Frères.

Στην εκπληκτική minimal και απόλυτα χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Colors Café με τη μαγευτική θέα προς την πισίνα και τη θάλασσα, οι προσκεκλημένοι εκτός από τα επιλεγμένα τσάγια και βότανα του Festive Afternoon Tea, δοκίμασαν και τα απολαυστικά εδέσματα του Tea Tower που ετοίμασαν οι Pastry Chefs του Colors Café.

To πλούσιο μενού που ετοιμάστηκε αποκλειστικά για το Festive Afternoon Tea, περιλάμβανε χριστουγεννιάτικες προτάσεις υπέροχων αποσταγμάτων τσαγιού όπως το μαύρο τσάι συνδυασμένο με γεύσεις από πορτοκάλι και ανανά με γκουρμέ νότες καραμέλας, το κινέζικο πράσινο τσάι αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, αρώματα βανίλιας και μπαχαρικών και φινιρισμένο με φλούδες πορτοκαλιού και κομμάτια μήλου, καθώς και το κόκκινο τσάι με gingerbread, πικρό πορτοκάλι, γεύσεις μαύρου κερασιού, γαρίφαλλα και πιπερόκοκκους. Τα αρωματικά και εκλεπτυσμένα τσάγια συνοδεύονταν με μια ποικιλία από Finger Sandwiches, φρεσκοψημένα scones με κρέμα και μαρμελάδα φράουλας, λαχταριστά macarons με κρέμα βατόμουρο και βανίλια, τάρτα λεμονιού με πραλίνα φουντουκιού, κέικ σοκολάτας γεμισμένο με σοκολάτα Gianduja και το παραδοσιακό κέικ φρούτων του Colors Café.

Το Festive Afternoon Tea του Colors Cafe θα διαρκέσει από τις 8 μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου και οι λάτρεις του τσαγιού θα μπορούν να απολαμβάνουν αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι χαλάρωσης από τις 3μμ μέχρι τις 7μμ το απόγευμα.

Για πληροφορίες: T: 25858285 ή Web: www.fourseasons.com.cy

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!