Ο παγκόσμιος διαγωνισμός για bartenders, Beefeater MIXLDN, έρχεται στην Κύπρο

Το Beefeater MIXLDN 7, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός στον κόσμο για κοκτέιλ με βάση το τζιν, καλεί τους πιο έμπειρους αλλά και ανερχόμενους bartender του νησιού να αναδείξουν τις ικανότητές τους, διεκδικώντας το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον παγκόσμιο τελικό στο Λονδίνο.
 
Ως το μοναδικό τζιν με ιστορία αιώνων που εξακολουθεί να παράγεται στο Λονδίνο, το Beefeater αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα της πόλης του. Φέτος, λοιπόν, το πλέον βραβευμένο τζιν στον κόσμο αναζητά για 7η συνεχόμενη χρονιά τους πιο δημιουργικούς bartenders στον κόσμο, καλώντας τους να δημιουργήσουν τη δική τους συνταγή κοκτέιλ με θέμα τη δική τους πόλη.
 
Το Beefeater MIXLDN 7 καλεί τους φετινούς συμμετέχοντες να αντλήσουν έμπνευση από την κουλτούρα, τον κόσμο, την τέχνη, το φαγητό και τη μουσική της πόλης τους για να δημιουργήσουν πρωτότυπα κοκτέιλ με βάση το Beefeater London Dry Gin ή το Beefeater 24.
 
Για να λάβουν μέρος, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τη συνταγή και το concept της στο www.beefeatermixldn.com μέχρι 1 Νοεμβρίου στις 24:00.
 
Οι φιναλίστ θα διαγωνιστούν στον τελικό της Κύπρου, στις 6 Νοεμβρίου 2017, όπου θα κληθούν να φτιάξουν επί τόπου το κοκτέιλ και να εξηγήσουν το concept τους, για να αξιολογηθούν από μια τριμελή κριτική επιτροπή παγκοσμίως καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου.
 
Το πάνελ των κριτών θα αποτελείται από τη Sumaiyah Connolly, Global Brand Ambassador του Beefeater, τη Νάταλι Λιβιτσάνου, νικήτρια Ελλάδος του Beefeater MIXLDN 2015 και Brand Ambassador της Pernod Ricard Hellas, και τον Δημήτρη Κιάκο, καταξιωμένο Έλληνα bartender, ιδιοκτήτη του γνωστού θεματικού μπαρ της Αθήνας, The Gin Joint και μέλος του The Gin Guild.
 
Ο φιναλίστ που θα διακριθεί στον κυπριακό τελικό θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον παγκόσμιο τελικό στο Λονδίνο. Εκεί οι φιναλίστ θα ζήσουν μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες, θα επισκεφθούν μερικά από τα πιο εμβληματικά μπαρ του Λονδίνου και θα γνωρίσουν δημοφιλείς ηγετικές προσωπικότητες εντός και εκτός της bartending σκηνής του Λονδίνου, για να εμπνευστούν και να εξελίξουν τις ικανότητές τους.
 
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής θα κερδίσει τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσει ένα αποκλειστικά δικό του Beefeater Limited Edition Gin, υπό την καθοδήγηση του πιο έμπειρου Gin Distiller στον κόσμο, του Desmond Payne.
 
Το Beefeater είναι το πιο βραβευμένο τζιν στον κόσμο και έχει συνδεθεί με τον χαρακτήρα του Λονδίνου, με το αποστακτήριο του να βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Η συνταγή του Beefeater, που δημιούργησε ο  James Burrough τον 19ο αιώνα, έχει παραμείνει ουσιαστικά απαράλλακτη, ενώ σήμερα βρίσκεται στα έμπειρα χέρια του Master Distiller του Beefeater, του Desmond Payne. Χάρη στη διαχρονικά εξαίρετη ποιότητα και κλασική ξηρή λονδρέζικη γεύση του, το Beefeater London Dry Gin έχει κερδίσει την εκτίμηση των bartenders διεθνώς. Το Beefeater London’s Dry Gin στην Κύπρο αντιπροσωπεύεται και διανέμεται από την Tempo Beverages Cyprus LTD

Δειτε Επισης

Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου