Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δεύτερο Masterclass του προγράμματος Startups4Peace

Το Δεύτερο masterclass του προγράμματος Startups4Peace πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το Σάββατο 23/09/2017 στο 3 Lounge στην Κερύνεια φέρνοντας κοντά νέους επιχειρηματίες από τις δύο κοινότητες της Κύπρου.

Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι νέοι επιχειρηματίες από 7 ομάδες που πέρασαν στη δεύτερη φάση του προγράμματος  Startups4Peace, παρακολούθησαν το δεύτερο εξειδικευμένο σεμινάριο (masterclass) με τον Φιλανδό entrepreneur Kasper Suomalainen από το Startup Sauna. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν σε μεθοδολογίες Παρουσίασης (Pitching) Μετρήσεων (Metrics), Ανάλυσης (Analytics) και growth hacking. Ο κος Suomalainen μοιράστηκε τη μεθοδολογία παρουσιάσεων του Startup Sauna που φέρνει τις ομάδες τους να κερδίζουν στο διαγωνισμό παρουσίασης Slush 100.

Το Startups4Peace διοργανώνεται από την πρεσβεία της Φινλανδίας και το Startup Cyprus σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Τουρκοκυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο Παρών στο 3 Lounge ήταν ο Φιλανδός Πρέσβης στη Λευκωσία κ.Timo Heino ο οποίος καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, τους ευχαρίστησε για το πνεύμα συνεργασίας και τον ζήλο που δείχνουν στο σκοπό του Startups4Peace και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μεγάλο τελικό που θα γίνει στη Λευκωσία την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και θα κρίνει ποιες ομάδες θα πάνε στο SLUSH στο Ελσίνκι τον Νοέμβριο.

Οι Ομάδες που προχώρησαν στην επόμενη φάση σε αλφαβητική σειρά είναι:

1.     Bandster

2.     BareSmile

3.     Cyrvivor

4.     Phlinks

5.     TapTap

6.     Tracar

7.     VideoBrewer

Ο στόχος του Startups4Peace

Βασικός στόχος της αξιέπαινης προσπάθειας του Startups4Peace είναι φέρει κοντά ανθρώπους με επιχειρηματικές ιδέες και από τις δύο κοινότητες της Κύπρο

Οι ομάδες που επιλέχθηκαν, συμμετέχουν σε σεμινάρια και bootcamps προκειμένου να μπορέσουν να αξιοποιήσουν την εξαιρετική ευκαιρία που τους δίνεται, αφού οι νικητές του Startups4Peace θα συμμετάσχουν στο SLUSH, μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην Ευρώπη για startups, στο Ελσίνκι στη Φινλανδία μεταξύ 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2017.

Επιπρόσθετα το Startups4Peace παρέχει κίνητρα, γνώσεις και τα μέσα για την υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών. Στόχος του προγράμματος είναι να ενθαρρυνθούν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες με δικοινοτικό όραμα για την Κύπρο, και να αυξήσει τις επαφές μεταξύ των Ελληνοκυπριακών και Τουρκοκυπριακών Startup κοινοτήτων μέσα από την υποστήριξη νέων επιχειρηματιών

 

 

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!