Καλοκαίρι και Starbucks Frappuccino πάνε μαζί!

Είτε αισθάνεσαι δυναμικός σαν ένα Espresso Frappuccino, εξωτικός σαν το Mocha Coconut Frappuccino, μοναδικός σαν το Strawberry Yoghurt Frappuccino ή γλυκός σαν το Caramel Frappuccino, έχεις περισσότερους από 36.000 τρόπους για να δώσεις τον δικό σου προσωπικό τόνο στα χειροποίητα ροφήματα Frappuccino®, ανάλογα πάντα με την διάθεση και την προσωπικότητά σου. Επιλογές όπως σιρόπι, σος, γαρνιτούρα, σαντιγί, γάλα & καφές, θα αποθεώσουν με όποιον τρόπο εσύ θες το αγαπημένο ρόφημα της σεζόν. Αυτό το καλοκαίρι, ένα είναι σίγουρο: δε θα σταματήσεις λεπτό να απολαμβάνεις τις μοναδικές δημιουργίες σου!
 
Τα νέα δε σταματάνε εδώ. Φέτος τα Starbucks καλωσορίζουν το ολοκαίνουργιο Caramel PΟPCORN Frappuccino®, στην οικογένεια των χειροποίητων ροφημάτων Frappuccino® - διαθέσιμο για ολόκληρη την περίοδο του καλοκαιριού. Το Caramel Popcorn Frappuccino®  εκφράζει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο το καλοκαίρι και μας θυμίζει μοναδικές στιγμές σε θερινούς κινηματογράφους. Ακαταμάχητος συνδυασμός κρεμώδους υφής,  βουτυρένιας γεύσης και τραγανής απόλαυσης που θα σε συντροφεύσει σε θερινούς κινηματογράφους, ηλιοβασιλέματα στην παραλία, απογευματινές βόλτες και όπου αλλού επιθυμείς.
 

Παράλληλα, τα Starbucks γιορτάζουν την «Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας» και προσκαλούν εσένα και την παρέα σου από τις 28/7 έως και τις 30/7 για να απολαύσετε 1+1 σε όλα τα Frappuccino. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε από ένα κατάστημα Starbucks μαζί με τους φίλους σου και με την αγορά ενός Starbucks Frappuccino, σε οποιαδήποτε γεύση και μέγεθος, τα Starbucks σας κερνάνε άλλο ένα, από 28 έως 30 Ιουλίου.
 
Τέλος, για όσους επιθυμούν μια μοναδική εμπειρία καφέ, αυτή την περίοδο τα Starbucks προτείνουν:

Στο σπίτι/γραφείο (συσκευασία καφέ): Το μοναδικό χαρμάνι καφέδων Starbucks Kati Kati, που «παντρεύει» την έντονη γεύση των καφέδων από την Κένυα και την ιδιαίτερη οξύτητα των κόκκων καφέ της Αιθιοπίας. Γεμάτη γεύση με νότες μπαχαρικών και λουλουδένια αρώματα, μπορεί να σερβιριστεί ζεστός, αλλά και κρύος, ιδανικά συνδυασμένος με φρούτα εποχής.

Ως δεύτερη επιλογή espresso (σε όλα τα ροφήματα Starbucks με βάση τον espresso): Το χαρμάνι Blonde espresso, με κρεμώδες σώμα και μια απαλή γλυκύτητα, νότες κίτρου και ξανθό καβούρδισμα για όσους επιθυμούν έναν πιο ελαφρύ καφέ.  

Βρες ποια είναι η γεύση που σε εκφράζει κάθε στιγμή του καλοκαιριού με τις άπειρες γεύσεις και συνδυασμούς των απολαυστικών ροφημάτων Frappuccino® στα Starbucks.

#ShowYourFlavor

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!