Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά το περίφημο πάρτι NaughtyCa @ Beachouse Dome

  20/07/2017 15:30
Επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά το περίφημο πάρτι  NaughtyCa @ Beachouse Dome

Επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά το περίφημο πάρτι NaughtyCa @ Beachouse Dome

  20/07/2017 15:30
Η Haze Team και η Grey Goose vodka παρουσιάζουν NaughtyCa @ Beachouse Dome
 
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε το πρώτο NaughtyCa event τον Ιούνιο στη Λεμεσό, η Haze Team επιστρέφει στο αγαπημένο της Beachouse Dome για να παρουσιάσει στο πολύ απαιτητικό της κοινό μια από τις μεγαλύτερες καλοκαιρινές παραγωγές που έχει ετοιμάσει μέχρι τώρα. 
 
Το Σάββατο 22 Ιουλίου, το  Beachouse Dome το οποίο αποτελεί μέρος του ξενοδοχείου Dome Beach Hotel & Resort στην Αγία Νάπα, θα μετατραπεί σε ένα exclusive beach front venue, για ένα “day to night” πάρτι από τις 17:00 μέχρι τις 23:00!
Το Line Up περιλαμβάνει τα πιο hot ονόματα DJs της Κύπρου αυτή τη στιγμή! Οι Giorgio Andreou, Alexandros Papadopoulos, Andreas Tasouris and Andrew P θα μοιραστούν το εντυπωσιακό stage που σχεδιάστηκε γι’ αυτό το event, παίζοντας Deep House, EDM, RnB και ξένες Mainstream επιλογές.
 
Αποκλειστικός χορηγός του NaughtyCa @ Beachouse Dome είναι  η super premium vodka Grey Goose, την οποία εισάγει και διανέμει στην Κύπρο η εταιρεία Laiko Cosmos Trading.
 
Χορηγός φιλοξενίας είναι η εταιρεία A. Tsokkos Hotels Public Ltd.
Τ
ο event θα υποδέχεται καλεσμένους μόνο με κρατήσεις και με περιορισμένο guest list.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κρατήσεις και τις ελάχιστες καταναλώσεις ανά κράτηση αποταθείτε στον maitre της Haze Team, Αντρέα Χριστοδουλίδη στα τηλέφωνα 99 306254 - 99 092932 ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Haze,  www.hazeteam.com.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας