Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

BOUTIQUE PATISSERIE: Γλυκιές δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και ταλέντο!

  10/07/2017 14:02
BOUTIQUE PATISSERIE: Γλυκιές δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και ταλέντο!

BOUTIQUE PATISSERIE: Γλυκιές δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και ταλέντο!

  10/07/2017 14:02

Η Boutique Patisserie, ένας χώρος τον οποίο αξίζει κανείς να επισκεφθεί ακόμα και αν δεν ψάχνει να πάρει γλυκά (αν και δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί), μας παρουσιάζει τις ποιοτικές της επιλογές. Με μία απλή επίσκεψη στο χώρο επί της Λεωφόρου Νίκης στη Λευκωσία, εύκολα θα πειστείτε από τις πρωτότυπες δημιουργίες γλυκών που με μεράκι και ταλέντο παρασκευάζονται από τα χέρια της Μαριέλλας και των συνεργατών της.
 
Carrot Cake: Το πρώτο γλυκό που ανέδειξε τηνBoutique Patisserie ως πολύ περισσότερο από ένα συνηθισμένο ζαχαροπλαστείο, αφού μια δοκιμή θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα όσα γνωρίζατε για το συγκεκριμένο γλυκό. Η πλούσια τυρόκρεμα που γεμίζει το αφράτο αυτό cake, συνδυάζεται με το καρότο, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο, αλλά και τα κομμάτια ανανά, καλώντας μας σε ένα γευστικό ταξίδι σε μέρη τροπικά.


Το White Chocolate Raspberry Cheesecake έχει αποδειχθεί το αγαπημένο των πελατών της boutique. Ήταν η πρώτη απόπειρα σε cheesecake από τη boutique, αλλά και το δεύτερο γλυκό που παρουσίασε, μετά το carrot cake της. Κάτι που κάνει την ιδιοκτήτρια της Boutique Μαριέλλα Χρίστου ιδιαίτερα περήφανη, είναι η συχνή σύγκριση που ακούει για το White Chocolate Raspberry Cheesecake με τα πιο ξακουστά cheesecakes στον κόσμο. Το γλυκό αυτό αποδεικνύεται ως το πιο αγαπημένο και δημοφιλές γλυκό της Boutique Patisserie. Είτε αυτό οφείλεται στα κομμάτια λευκής σοκολάτας, είτε στη φρέσκα μαρμελάδα από raspberries, αξίζει να το δοκιμάσετε!


Μια έκρηξη δημιουργικότητας και καινοτομίας, οδήγησε στη δημιουργία του Lavender Blueberry Cheesecake. Αν και το κοινό δεν πείστηκε εύκολα να δοκιμάσει αρχικά την νέα αυτή γεύση, σήμερα σχεδόν κανένα δισκάκι δεν φεύγει από την Boutique Patisserie χωρίς το μοναδικό μωβ γλυκό της. Το χρώμα του όμως δεν είναι το μόνο μοναδικό στοιχείο στο γλυκό αυτό: Ένα σιρόπι λεβάντας, συνταγή της ίδιας της Boutique Patisserie, σε συνδυασμό με τα blueberries, κάνει όσους το έχουν δοκιμάσει μια φορά να επιστρέφουν ξανά και ξανά αποζητώντας τη μοναδικότητά του.
 
Key-lime Cheesecake: Το πιο… χωνευτικό cheesecake της Boutique Patisserie είναι το ιδανικό επιδόρπιο, που ελκύει ακόμα και τους φανατικούς ακόλουθους της σοκολάτας! Με έξι key-limes και με lime curd, είναι το ιδανικό γλυκό που μπορεί να συνοδεύσει δείπνα κάτω από τα αστέρια.
Βρείτε την Boutique Patisserie στη Λεωφ. Νίκης 7Δ & 7Ε, Λευκωσία, τηλ. 22 100 333.
 
www.facebook.com/boutiquepatisserie7/
https://www.instagram.com/boutique_patisserie/
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας