Coffee Island. O καφές έγινε επιστήμη!

Coffee Island. O καφές έγινε επιστήμη!

Τι κρύβεται πίσω από ένα καφέ Coffee Island; Για σένα αμέτρητες στιγμές απόλαυσης. Για μας μια ολόκληρη επιστήμη. Μέσα από αυτό το σκεπτικό, η νέα εκστρατεία επικοινωνίας της γνωστής αλυσίδας καφεκοπτείων, ήρθε να μας γεμίσει όμορφες εμπειρίες, αρώματα, γεύσεις, να μας ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά, να μας δροσίσει, να μας κάνει home baristas και να μας μάθει τα πάντα για τον μοναδικό καφέ Coffee Island.


H εκστρατεία, χρησιμοποιεί διαφορετικά catchy μηνύματα σε διάφορα μέσα, τα οποία χωρίζονται σε 2 μέρη:  Στο «Εσύ» και το «Εμείς». Το «Εσύ», μεταφέρει την εμπειρία που έχει ο καταναλωτής μέσα από ένα καφέ Coffee Island, ενώ το «Εμείς» έρχεται να συνδέσει αυτή την εμπειρία με την τεχνογνωσία και την επιστημονική προσέγγιση της εταιρείας προς τον καφέ.


Ένας καφές Coffee Island λοιπόν, είτε απολαμβάνεται στα καφέ, είτε to go, είτε στο σπίτι, κρύβει για τον καταναλωτή μια ολόκληρη επιστήμη συναισθημάτων, στιγμών και εμπειριών. Για να μπορούμε να τα απολαμβάνουμε όλα αυτά χωρίς δεύτερη σκέψη, τα Coffee Island ανέβασαν το επίπεδο του καφέ πολύ ψηλά: τον έκαναν ολόκληρη επιστήμη. Από την επιλογή  του ωμού κόκκου από τις καλύτερες φάρμες σ’ όλο τον κόσμο με direct trade, τα μυστικά της τέχνης του καβουρδίσματος που γίνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, τη γνώση και την τεχνοτροπία, τη μελέτη και τις γευστικές δοκιμές, τους συνεχείς ελέγχους και τις μετρήσεις μέχρι να φτάσει στo φλιτζάνι μας, όλα γίνονται με εμμονή στην ποιότητα. Η επιστημονικότητα και εξειδίκευση που προσφέρει η Coffee Island, δεν σταματά εκεί. Θέλοντας να μεταφέρει την ίδια εμπειρία απόλαυσης και στο σπίτι, μας βοηθά πώς να επιλέξουμε τον φρεσκοαλεσμένο Coffee Island καφέ που μας ταιριάζει αλλά και πώς να γίνουμε home barista μέσα από «how to videos» στην ιστοσελίδα της, χρησιμοποιώντας τα διάφορα χρηστικά αντικείμενα τα οποία είναι διαθέσιμα προς πώληση στα καφεκοπτεία.


Η εκστρατεία η οποία θα είναι συνεχής σε διάρκεια, τρέχει με ραδιοφωνικές, υπαίθριες, έντυπες και digital διαφημίσεις, bus branding, in-store branding αλλά και διάφορες προωθητικές ενέργειες που υπόσχονται να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερες μοναδικές εμπειρίες και στιγμές Coffee Island. Stay tuned!


Την εκστρατεία δημιούργησε για την Coffee Island, η πάντα δημιουργική ομάδα της DeLeMa McCann Cyprus, η οποία κέρδισε το account μετά από διαγωνισμό.


Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.coffeeisland.com.cy
 
  

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων