Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Mastercalss του προγράμματος Startups4Peace

  04/07/2017 15:15
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Mastercalss του προγράμματος Startups4Peace

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Mastercalss του προγράμματος Startups4Peace

  04/07/2017 15:15
Το πρώτο masterclass του προγράμματος Startups4Peace πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το Σάββατο 1/07/2017 στα γραφεία της Digital Tree στη Λευκωσία φέρνοντας κοντά νέους επιχειρηματίες από τις δύο κοινότητες της Κύπρου.
 
Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι νέοι επιχειρηματίες που πέρασαν στη δεύτερη φάση του προγράμματος  Startups4Peace, παρακολούθησαν το εξειδικευμένο σεμινάριο (masterclass) με τον σπουδαίο Φιλανδό entrepreneur Teemu Polo και εκπαιδεύτηκαν σε μεθοδολογίες γρήγορης εκκίνησης. Ο κος Polo μοιράστηκε της εμπειρίες του με τους συμμετέχοντες και... εκμυστηρεύτηκε τα μυστικά της μακρόχρονης καριέρας του.
 
Η ανταγωνιστική διαδικασία αιτήσεων συμμετοχής στο Startups4Peace στέφθηκε με επιτυχία με συμμετοχές από 21 νεοφυείς ομάδες στο σύνολο. Μετά την αξιολόγηση από την κριτική επιτροπή 7 ομάδες προχώρησαν στην επόμενη φάση των Masterclasses.
 
Το Startups4Peace διοργανώνεται από την πρεσβεία της Φινλανδίας και το Startup Cyprus σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Τουρκοκυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο. Παρών στα γραφεία της Digital Tree και ο Φινλανδός Πρέσβης στη Λευκωσία κ.Timo Heino καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Digital Tree Publishers κος Θεόδωρος Middleton, που φιλοξένησε το σεμινάριο.
 
Οι Ομάδες που προχώρησαν στην επόμενη φάση σε αλφαβητική σειρά είναι:
 
  1. Bandster
  2. BareSmile
  3. Cyrvivor
  4. Phlinks
  5. TapTap
  6. Tracar
  7. VideoBrewer
 
 
Ο στόχος του Startups4Peace
Βασικός στόχος της αξιέπαινης προσπάθειας του Startups4Peace είναι φέρει κοντά ανθρώπους με επιχειρηματικές ιδέες και από τις δύο κοινότητες της Κύπρο
Οι ομάδες που επιλέχθηκαν, θα συμμετέχουν σε σεμινάρια και bootcamps προκειμένου να μπορέσουν να αξιοποιήσουν την εξαιρετική ευκαιρία που τους δίνεται, αφού οι νικητές του Startups4Peace θα συμμετάσχουν στο SLUSH, μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στην Ευρώπη για startups, στο Ελσίνκι στη Φινλανδία μεταξύ 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2017.
Πέραν όμως το... φοβερό έπαθλο το Startups4Peace παρέχει κίνητρα, γνώσεις και τα μέσα για την υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών. Στόχος του προγράμματος είναι να ενθαρρυνθούν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες με δικοινοτικό όραμα για την Κύπρο, και να αυξήσει τις επαφές μεταξύ των Ελληνοκυπριακών και Τουρκοκυπριακών Startup κοινοτήτων μέσα από την υποστήριξη νέων επιχειρηματιών.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας