Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μουσική, χιούμορ και μεταδοτικά χαμόγελα με τον Ησαΐα Ματιάμπα στο νέο τηλεοπτικό σποτάκι της ΑΛΦΑ

  04/07/2017 15:11
Μουσική, χιούμορ και μεταδοτικά χαμόγελα με τον Ησαΐα Ματιάμπα στο νέο τηλεοπτικό σποτάκι της ΑΛΦΑ

Μουσική, χιούμορ και μεταδοτικά χαμόγελα με τον Ησαΐα Ματιάμπα στο νέο τηλεοπτικό σποτάκι της ΑΛΦΑ

  04/07/2017 15:11
Το νέο τηλεοπτικό της μπύρας ΑΛΦΑ, που δημιουργήθηκε ειδικά για τα «ΑΛΦΑ Home Tour με τον Ησαΐα Ματιάμπα», μας δίνει μια γεύση από την εμπειρία που πρόκειται να ζήσουν οι τέσσερεις τυχεροί νικητές του διαγωνισμού παρέα με τους πιο δικούς τους ανθρώπους.

 
«Όλα μοιάζουν γιορτινά» όπως λέει και ο Ησαΐας στο νέο σποτάκι της μπύρας ΑΛΦΑ. Η διαφήμιση δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του διαγωνισμού που διεξάγεται αποκλειστικά στην Κύπρο και, μέσα από το μεταδοτικά εύθυμο χαρακτήρα του γνωστού καλλιτέχνη, μας καλεί να δείξουμε κι εμείς την Άλφα πλευρά μας.

Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής – που φέτος έχει εκπλήξει το κοινό του με τις θεαματικές του εμφανίσεις στο «Your Face Sounds Familiar» - φαίνεται να κερδίζει την αγάπη και τον θαυμασμό όλων όσων έχουν την τύχη να τον συναντήσουν.  Mε μια κιθάρα, τη φωνή και την εύθυμη προσωπικότητά του, ο Ησαΐας μοίραζε χαμόγελα σε όλους όσους παρευρέθηκαν στα γυρίσματα.


 
Το concept της διαφήμισης είναι εμπνευσμένο από το έντονο συναισθηματικό στοιχείο με το οποίο έχει συνδεθεί η μπύρα ΑΛΦΑ, καθώς και τις αξίες του brand: Απλότητα, Αγάπη, Φιλιά, Ειλικρίνεια, αλλά και μια πινελιά χιούμορ.
 
Ο διαγωνισμός «Home Tour με τον Ησαΐα Ματιάμπα» διοργανώνεται από την μπύρα ΑΛΦΑ, χαρίζοντας σε τέσσερεις νικητές τη μοναδική εμπειρία μιας μουσικής βραδιάς στο σπίτι τους, με την παρέα τους, για να γνωρίσουν και να απολαύσουν από κοντά τον Ησαΐα Ματιάμπα σε ένα αξέχαστο live performance, με άφθονη μπύρα ΑΛΦΑ.


 
Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, η μπύρα ΑΛΦΑ σας καλεί να αναδείξετε «την Άλφα πλευρά σας» με μια φωτογραφία που αντικατοπτρίζει όμορφες στιγμές με την παρέα, την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία αυτή στο
www.alfabeercyprus.com ακολουθώντας τις οδηγίες, για να μπείτε στην κλήρωση.
 
Ο διαγωνισμός, που θα έχει διάρκεια ένα μήνα, από την Πέμπτη 15 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 15 Ιουλίου, θα αναδείξει συνολικά τέσσερεις νικητές, ένα κάθε βδομάδα. Τα τέσσερα ΑΛΦΑ Home Tours θα πραγματοποιηθούν το μήνα Ιούλιο.


 
Συντελεστές:
Concept: Μπύρα ΑΛΦΑ - Tempo Beverages Cyprus Ltd
Συντονισμός και επίβλεψη παραγωγής: Action Global Communications
Εταιρεία Παραγωγής: MediaBox
Σκηνοθέτης: Έλμος Νεοκλέους
Διευθυντής Φωτογραφίας: Σωφρόνης Σωφρονίου
Art Director: Βίκυ Χρίστου

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας