Silo The Bakery Project: Opening weekend στη Λάρνακα

Το εντυπωσιακό και σύγχρονο αρτοζαχαροπλαστείο, Silo The Bakery Project, αφήχθηκε στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα και ετοιμάζει ένα ξεχωριστό opening γνωριμίας το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμα εδέσματα όπως ψωμιά διατροφικής αξίας, ντίνκελ και φαγόπυρο, αργής ωρίμανσης προζυμένιο Γερμανικό πολύσπορο, φρέσκα σάντουιτς με μπαγκέτα fitness, χειροποίητα cookies και κεϊκ, αλλά και μια μεγάλη γκάμα από γλυκά και τάρτες.


«Προσπαθούμε να φτιάχνουμε συνεχώς καινούριες γεύσεις στηριζόμενοι πολλές φορές σε παραδοσιακές συνταγές. Πάντα όμως χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες χωρίς έτοιμα μείγματα και απομιμήσεις», τονίζει ο executive pastry chef του Silo, Θωμάς Τουμάζου.

Όσο αφορά το πρωτότυπο design και μοντέρνα αισθητική του χώρου, ο σχεδιαστής του Silo, Αντρέας Στεφανή, εξηγεί: «Προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το παραδοσιακό μοντέλο αρτοζαχαροπλαστείου, όχι από σνομπισμό, αλλά για να δημιουργηθεί ένας μοντέρνος, φιλόξενος πολυχώρος γεύσεων πάνω σε Ευρωπαικά στανταρντς. Υιοθετήσαμε λοιπόν, νέες αισθητικές προδιαγραφές που θυμίζουν ακόμα και μπουτίκ. Στο μυαλό μας είχαμε να φτιάξουμε έναν τολμηρό σχεδιαστικά χώρο, σε μοντέρνο ύφος που να εκφράζει ταυτόχρονα τα χειροποίητα προϊόντα μας. Στα πλαίσια της διαφάνειας σε θέματα υγιεινής που χαρακτηρίζει το μαγαζί προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε τον χώρο παραγωγής με μια τεράστια τζαμαρία».


 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!