Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Silo The Bakery Project: Opening weekend στη Λάρνακα

  22/03/2017 15:06
Silo The Bakery Project: Opening weekend στη Λάρνακα

Silo The Bakery Project: Opening weekend στη Λάρνακα

  22/03/2017 15:06

Το εντυπωσιακό και σύγχρονο αρτοζαχαροπλαστείο, Silo The Bakery Project, αφήχθηκε στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα και ετοιμάζει ένα ξεχωριστό opening γνωριμίας το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν νόστιμα εδέσματα όπως ψωμιά διατροφικής αξίας, ντίνκελ και φαγόπυρο, αργής ωρίμανσης προζυμένιο Γερμανικό πολύσπορο, φρέσκα σάντουιτς με μπαγκέτα fitness, χειροποίητα cookies και κεϊκ, αλλά και μια μεγάλη γκάμα από γλυκά και τάρτες.


«Προσπαθούμε να φτιάχνουμε συνεχώς καινούριες γεύσεις στηριζόμενοι πολλές φορές σε παραδοσιακές συνταγές. Πάντα όμως χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες χωρίς έτοιμα μείγματα και απομιμήσεις», τονίζει ο executive pastry chef του Silo, Θωμάς Τουμάζου.


Όσο αφορά το πρωτότυπο design και μοντέρνα αισθητική του χώρου, ο σχεδιαστής του Silo, Αντρέας Στεφανή, εξηγεί: «Προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το παραδοσιακό μοντέλο αρτοζαχαροπλαστείου, όχι από σνομπισμό, αλλά για να δημιουργηθεί ένας μοντέρνος, φιλόξενος πολυχώρος γεύσεων πάνω σε Ευρωπαικά στανταρντς. Υιοθετήσαμε λοιπόν, νέες αισθητικές προδιαγραφές που θυμίζουν ακόμα και μπουτίκ. Στο μυαλό μας είχαμε να φτιάξουμε έναν τολμηρό σχεδιαστικά χώρο, σε μοντέρνο ύφος που να εκφράζει ταυτόχρονα τα χειροποίητα προϊόντα μας. Στα πλαίσια της διαφάνειας σε θέματα υγιεινής που χαρακτηρίζει το μαγαζί προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε τον χώρο παραγωγής με μια τεράστια τζαμαρία».


Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας