Η Famous Friends καλωσορίζει τα Lapin!

Τα γνωστά και αγαπημένα μας καταστήματα Famous Friends, από αυτή τη σεζόν υποδέχονται το κορυφαίο παιδικό brand Lapin, γνωστό για τα απίστευτα βαφτιστικά του είδη και τις μοναδικές, υψηλής ποιότητας παιδικές του συλλογές.


 


Βραβευμένα με το Superbrand 2016 Award, τα Lapin αναγνωρίζονται ως ένα ποιοτικό brand με σταθερές αξίες που τηρεί τις υποσχέσεις του, διατηρεί την προσωπικότητά του και παραμένει πιστό στις αρχές του. Φέτος, υποδέχεται την άνοιξη και το καλοκαίρι με μια χαρούμενη νέα συλλογή, εμπνευσμένη από τον γεμάτο χρώματα κόσμο των παιδιών, επαναπροσδιορίζοντας κλασικά θέματα της μόδας με μοναδικούς χρωματισμούς και φυσικές πρώτες ύλες.


 


Ιδιαίτερη έμφαση δίνει και φέτος στη συλλογή «Lapin Baptism», με μοναδικά πατρόν αλλά και με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και τα χειροποίητα στοιχεία. Το brand ολοκληρώνει τη συλλογή του με κομψά, άνετα παπούτσια, ευφάνταστα μαγιό, εσώρουχα και αξεσουάρ.
 
Τα καταστήματα Famous Friends δημιουργήθηκαν το 2000 για να καλύψουν ένα κενό στην κυπριακή αγορά, απευθυνόμενα σε γονείς που θέλουν να παρέχουν στα μικρά τους ποιοτικά ρούχα με στυλ και άποψη. Φιλοξενεί, πέρα από τα Lapin και brands όπως Lego, Billiebush, Diesel, Celia Kritharioti, Dream Wish, UGG, Reebok, Toms, Polo Ralph Lauren και την ισπανική Boboli, καθώς και πολλές άλλες κορυφαίες επωνυμίες, προσφέροντας από παιδικά ρούχα και παπούτσια μέχρι και ολοκληρωμένες σειρές βάφτισης.


 
Βρείτε τα καταστήματα Famous Friends στη Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο. 
  

 

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!