Τετάρτη, 23 Μαΐου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

7 απλές ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν το σώμα σου σε 1 μήνα

  05/01/2017 11:21
7 απλές ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν το σώμα σου σε 1 μήνα

7 απλές ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν το σώμα σου σε 1 μήνα

  05/01/2017 11:21

Ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα που λέμε όλοι την Πρωτοχρονιά είναι ότι θα ξεκινήσουμε επιτέλους γυμναστήριο για να κάψουμε ό,τι φάγαμε τις γιορτές. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν σου αρέσει το γυμναστήριο δεν πρόκειται να αλλάξει μαγικά η άποψή σου για αυτό και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να περάσεις τις πόρτες του με ενθουσιασμό και όρεξη.

Τι κάνεις όμως όταν θέλεις να δυναμώσεις το σώμα σου και να ελέγξεις το βάρος σου χωρίς να μπεις σε κάποιο πιεστικό πρόγραμμα; Μπορείς να ακολουθήσεις το παρακάτω πρόγραμμα 4 εβδομάδων με 7 απλές ασκήσεις, που θα σου χαρίσει το αποτέλεσμα που θέλεις.

*Μην ξεχνάς να ζητάς την γνώμη ενός ειδικού σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα υγείας

1η εβδομάδα: 2 λεπτά ασκήσεις σανίδας, 1 λεπτό push- ups, 1 λεπτό εκτάσεις, 1 λεπτό καθίσματα, 1 λεπτό ασκήσεις μέσης, 1 λεπτό γλουτούς, 2 λεπτά ασκήσεις σανίδας. 10'' διάλειμμα μεταξύ των ασκήσεων.

2η εβδομάδα: (1ο σετ ασκήσεων) 3 λεπτά ασκήσεις σανίδας, 3 λεπτά κοιλιακούς, 3 λεπτά καθίσματα. 15'' διάλειμμα μεταξύ των ασκήσεων. (2ο σετ ασκήσεων) 3 λεπτά ασκήσεις μέσης, 3 λεπτά push- ups, 3 λεπτά κοιλιακούς και γλουτούς. 15'' διάλειμμα μεταξύ των ασκήσεων. Επανάλαβε τα σετ εναλλάξ τις μέρες της 2ης εβδομάδας.

3η εβδομάδα: Επανάλαβε το σετ της 1ης εβδομάδας

4η εβδομάδα: Επανάλαβε τα σετ της 2ης εβδομάδας

Σανίδα

Push - Ups 

Καθίσματα

Κοιλιακοί 

Γλουτοί

Πηγή: ladylike.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας