Νέα εποχή στο The Market Company!

Στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας, τα τελευταία 4 χρόνια, το The Market Company σερβίρει ασταμάτητα φαγητό και ποτό στους χιλιάδες επισκέπτες που πέρασαν από το urban αισθητικής στενό της Πύθωνος. Σήμερα, μετά από θεμελιώδεις αλλαγές στο σερβίρισμα και τη δομή του, το The Market Company ξαναήρθε στο σημείο μηδέν. Νέα πιάτα. Νέα ποτά. Ένας Ιταλός executive chef και ένας street artist διεθνούς βεληνεκούς, χαράσσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε αυτό το στενό της Πύθωνος να μείνει στην ιστορία της γαστρονομίας και της ποιοτικής κατανάλωσης αλκοόλ.


Η κουζίνα κρατάει ως κεντρικό άξονα την Μεσογειακή γεύση, συνδυάζοντάς την με Ασιατικές γαστρονομικές συνήθειες. Όσον αφορά το κρέας, στο Market Company θα βρείτε ενδεικτικά cuts, όπως Tomahawk, Rib on the Bone, Flank, Fillet. Στη σταθερή λίστα θα βρείτε τις βελτιωμένες εκδοχές των κλασικών πλέον Blank Ink Pasta, Halloumi Cheese Roll, Crusted Seared Tuna, Teriyaki Pork Noodles. Στην λίστα του πρωινού, το πιάτο Saksuka παραμένει στην κορυφή, παρέα με τα ποσέ αυγά που με τόση υπομονή προετοιμάζονται από το προσωπικό της κουζίνας. Όσο για τα αυγά, αξίζει να σημειωθεί ότι η κουζίνα τα προμηθεύεται από την φάρμα οργανικών προϊόντων Υγέα.

 
Τέλος, ο διακεκριμένος σεφ Pietro Rotolo θα βάλει την υπογραφή του σε όλο αυτό το γαστρονομικό εγχείρημα το οποίο ξεκίνησε αυτήν την σεζόν, αισιοδοξώντας να αλλάξει προς το καλύτερο τον γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας.

Όσον αφορά το μπαρ, η αλλαγή ξεκίνησε από την προηγούμενη σεζόν, όταν έγινε η επέκτασή του. Αυτή την σεζόν ολοκληρώθηκε το εγχείρημα του Δημήτρη Τσιάμη να συνδέσει την φιλοσοφία του πίσω από το μπαρ με την φιλοσοφία ζωής του Hunter S. Thompson. Κάπως έτσι, όπως άλλαξε την δική του ζωή η ανάγνωση του «The Proud Highway», έτσι και αυτός θα προσπαθήσει να αλλάξει την φιλοσοφία των φιλοξενούμενών του «σπρώχνοντάς» τους προς την έννοια του fine drinking. Αυτή την σεζόν θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιος, τα αποστάγματα μέσα από μια συλλογή που πλησιάζει τις 90 ετικέτες, signature cocktails, καθώς και μια λίστα από κλασικές συνταγές η οποία θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

Βρείτε το The Market Company στην οδό Πύθωνος 8, πάροδο της Ονασαγόρου, στην παλιά Λευκωσία. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 22270504, 99 619895.
https://www.facebook.com/TheMarketCompany/?fref=ts
https://www.instagram.com/the_market_company/

 

 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!