Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation & ο Ερυθρός Σταυρός μαζί σε εκστρατεία!

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στην Κύπρο, συμμετέχει στη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, με στόχο την προσφορά χαράς και στήριξης σε μη-προνομιούχες οικογένειες και παιδιά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Η χριστουγεννιάτικη εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί κατά το μήνα Δεκέμβριο και θα είναι υπό την αιγίδα της Πρόεδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κας Φωτεινής Παπαδοπούλου και των ιδρυτών, Αντρέι και Τζούλια Ντάσιν.
 
Στο πλαίσιο της εκστρατείας, 1,000 «Πακέτα Αγάπης» με φαγητό και 1,000 δωροκουπόνια για παιχνίδια θα δοθούν σε οικογένειες από όλη την Κύπρο. Το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού θα διανέμει 600 πακέτα σε Δημοτικά Σχολεία της Κύπρου ενώ τα υπόλοιπα 400 πακέτα θα διανεμηθούν σε Γυμνάσια. Το ίδρυμα Andrey & Julia Dashin’s Foundation, με τη σειρά του, θα δωρίσει 1000 δωροκουπόνια για παιχνίδια, αξίας 30 ευρώ το καθένα, έτσι ώστε όλες οι οικογένειες οι οποίες θα παραλάβουν «Πακέτα Αγάπης» να έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά τους.
 
Η Τζούλια Ντασίνα δήλωσε σχετικά: «Τα Χριστούγεννα είναι ίσως η πιο αγαπημένη γιορτή από όλες, και οι μοναδικές αναμνήσεις που μας αφήνουν παραμένουν ανεξίτηλα αποτυπωμένες σε όλους μας, ειδικά στα παιδιά. Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να προσθέσουμε στη μαγεία των Χριστουγέννων και να προσφέρουμε ένα επιπρόσθετο λόγο σε γονείς και παιδιά της Κύπρου για να χαμογελούν. Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του περί αγάπης και συμπόνιας χωρίς καμία μορφή προκατάληψης και διακρίσεων στην κοινωνία και αυτό είναι ένα ιδεώδες το οποίο δεν θα έπρεπε να γιορτάζεται μόνο σε γιορτές αλλά ολόχρονα».
H Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Φωτεινή Παπαδοπούλου, ευχαρίστησε το Andrey & Julia Dashin’s Foundation για τη σημαντική του προσφορά, δηλώνοντας:  «Kατά τη διάρκεια αυτών των δυσκολων εποχών, που η κοινωνία μας προσπαθεί συνεχώς να επανακάμψει, το γεγονός ότι περισσότεροι άνθρωποι μοιράζονται μαζί μας το όραμα και τον αγώνα μας για να κάνουμε περισσότερες οικογένειες χαρούμενες, είναι πραγματικά συγκινητικό, ειδικά αυτή την περίοδο του χρόνου. Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με το Andrey & Julia Dashin’s Foundation κατά την περίοδο των Χριστουγέννων για τη διανομή των 1,000 πακέτων αγάπης και των 1,000 δωροκουπονιών. Εκ μέρους του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας γι’ αυτή την πράξη γενναιοδωρίας».
 
Το ίδρυμα Andrey&Julia Dashin είναι πάντα κοντά σε όσους έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τη μαγική περίοδο των Χριστουγέννων. Έχοντας ήδη συνεισφέρει σχεδόν μισό εκατομμύριο στην κοινότητα κατά τη διάρκεια των δυόμισι χρόνων ύπαρξής του, το Andrey & Julia Dashin’s Foundation συνεχίζει τη δέσμευσή του για προσφορά βοήθειας στην κοινωνία της Κύπρου. 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»