«Frame For Life» Από την Europa Donna Κύπρου

Έμφαση στην πρόληψη δίνει  με την καμπάνια «Frame For Life» η Europa Donna Κύπρου μέσα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, την οποία παρουσίασε σε συνάντηση με τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας Χαρ. Πηλακούτας Λτδ, στη Λευκωσία.
 
H εκστρατεία «Frame For Life», που έχει σαν στόχο να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει το κοινό για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, εντάσσεται μέσα στο Πρόγραμμα «Γνωρίζω», με κοινό παρονομαστή την καταπολέμηση του φόβου και της προκατάληψης. Η ενέργεια «Frame For Life», καλεί όλες τις φίλες και φίλους, γυναίκες και άντρες να φωτογραφηθούν μέσα στα frames (κορνίζες) που θα βρίσκονται σε συγκεκριμένα  σημεία των υποστηρικτών της εκστρατείας σε όλες τις πόλεις και να ανεβάσει τις φωτογραφίες στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #frameforlife.


 


Κάθε ανάρτηση σημαίνει συμμετέχω, στηρίζω, γνωρίζω.
 
Οι κορνίζες θα βρίσκονται σε 23 διαφορετικά σημεία σε όλη την Κύπρο, από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας του Μαστού, και θα παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Τα σημεία αυτά είναι τα Beauty Line σε όλες τις πόλεις, όλα τα Café La Mode και τα Marks & Spencer Λευκωσίας, τα showrooms BMW/MINI και NISSAN του Ομίλου Πηλακούτα στη Λευκωσία και τα Carob Mill Restaurants στη Λεμεσό. Η Europa Donna Κύπρου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της που φιλοξενούν την ενέργεια αυτή στα καταστήματά και εκθεσιακούς χώρους τους.


Η επιλογή της ημέρας έναρξης της ενέργειας έχει σημασία αφού η 15η Οκτωβρίου είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Υγείας του Μαστού της Europa Donna, όπου οι εκδηλώσεις εστιάζονται στην πληροφόρηση του κοινού με έντυπο υλικό, καθώς και με προσφορά φρέσκων φρούτων και επιλογές υγιεινής διατροφής, για την πρόληψη και για την ενδυνάμωση της κάθε γυναίκας, για να γνωρίζει πως μπορεί να συμβάλει στην μείωση του κινδύνου της εμφάνισης του καρκίνου του μαστού.
 


Το ίδιο βράδυ στις 6.30, με σύντομες εκδηλώσεις, θα γίνει ταυτόχρονη ροζ φωταγώγηση τεσσάρων κύριων κτιρίων σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, όπως το Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης (Παρθεναγωγείο) στη Λευκωσία, η Πινακοθήκη (Πλατεία Ευρώπης) στη Λάρνακα, η Επαρχιακή Διοίκηση στη Λεμεσό και το Μεσαιωνικό Κάστρο στην Πάφο.
 
Κατά τη διεξαγωγή της συνάντησης με τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ, μια ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλαξε ο κ. Pierre Garfaux, Γενικός Διευθυντής της ΙNSC Nissan Europe στους παρευρισκόμενους, Σε παρέμβαση του ανακοίνωσε την απόφαση της ΙNSC Nissan Europe να προχωρήσει με δωρεά ύψους €5,000 στη Europa Donna Κύπρου, με στόχο την ενίσχυση του έργου της.
 
 
Στηρίξτε κι εσείς αυτή την προσπάθεια, γιατί  «Βήμα, Βήμα μαζί, κερδίζουμε τη ζωή».
 
  

 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!