Το νέο βιλίο "Δύο Άλλοι Κόσμοι" στα Public

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της χώρας ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί για την προώθηση της φιλαναγνωσίας και την προβολή του βιβλίου στη χώρα μας. Στην γκάμα της βιβλιοθήκης του Public, προστίθεται το νέο best seller βιβλίο «Δύο άλλοι Κόσμοι». 
Τα Public, είναι ο απόλυτος προορισμός του βιβλίου.
Περιγραφή βιβλίου:


Ο Διονύσης, ένας ισχυρός χρηματιστής στη Νέα Υόρκη, και ο Πέτρος, επιχειρηματίας στην Ελλάδα, μπαίνουν στο σκοτεινό μονοπάτι του ανταγωνισμού και της ζήλιας, με αφορμή ένα στοίχημα. Ρίχνονται σε μια μονομαχία χωρίς όρια, που καθορίζει τη ζωή τους. Ποιος θα γίνει πιο πετυχημένος και δυνατός; Δεν τους σταματά τίποτα μπρος στον στόχο. Στο πέρασμά τους αφήνουν θύματα...


Η Άνδρια και η Νάντια μένουν στο περιθώριο. Ανώφελα τους αγαπούν, τους ποθούν, τους μισούν και τα δίνουν όλα…
Από την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη, τις βουνοκορφές της Πελοποννήσου και τα γαλανά ακρογιάλια, τα αισθήματα συγκλονίζουν. Μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά φουντώνει την αντιπαράθεση, με αποκορύφωμα μια σκληρή δικαστική διαμάχη, όπου το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και το FBI κυριαρχούν. Παράλληλα, η Μαφία στα πλοκάμια της σφίγγει τα παιδιά τους. Είναι νέοι, ερωτευμένοι και μέσα από περιπέτειες τελικά βγαίνουν αδιάφθοροι.


Η δημιουργία ενός οικολογικού πάρκου τούς οδηγεί στην Πελοπόννησο. Φτάνουν στη Μονεμβασιά, όπου σε ένα βενετσιάνικο κάστρο ανακαλύπτουν μια ιστορία όμοια με αυτήν του Διονύση και του Πέτρου, στην Αναγέννηση. Οι ήρωες είναι γοητευτικοί, ακαταμάχητοι και ευάλωτοι. Η αγάπη, ο φθόνος και ο ανταγωνισμός οδηγούν τις καταστάσεις στα άκρα.
Ταξιδεύουμε μαζί τους, μέχρι το φως να νικήσει το σκοτάδι και να φανεί το ουράνιο τόξο…


Βιογραφία συγγραφέα: Αλεξάνδρου Μαρίνα
Η Μαρίνα Αλεξάνδρου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949. Μόλις παντρεύτηκε ξεκίνησε με τον Γιάννη Αλεξάνδρου την τεχνική εταιρεία στην οποία εργάζονται μαζί μέχρι και σήμερα. Η Μαρίνα σπούδασε διακόσμηση στη σχολή Βακαλό Αθηνών και στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών του Μιλάνου. Εργάζεται στις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας τους είκοσι έξι χρόνια. Μιλάει γαλλικά και ιταλικά. Ήταν υποψήφια για το βραβείο "Γυναίκα της χρονιάς 2008" του περιοδικού "Life & Style". Πριν από μερικά χρόνια συνεργάστηκε με τον άνδρα της και στη συγγραφή βιβλίων και αποτέλεσαν επιτυχημένο συγγραφικό ζευγάρι. Το επώνυμο Αλεξάνδρου είναι ψευδώνυμο του εδώ και χρόνια συγγραφικού ζευγαριού. Από το 1996, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τους μυθιστόρημα, "Το μυστικό της ερήμου" γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. (φωτογραφία: Φωτεινή Μοίρα)

Βιογραφία συγγραφέα: Αλεξάνδρου Γιάννης

Ο Γιάννης Αλεξάνδρου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1943. Μόλις παντρεύτηκε ξεκίνησε με την Μαρίνα Αλεξάνδρου την τεχνική εταιρεία στην οποία εργάζονται μαζί μέχρι και σήμερα. Ο Γιάννης Αλεξάνδρου σπούδασε μηχανολόγος ηλεκτρολόγος στο Πολυτεχνείο του Άαχεν στη Γερμανία και έκανε διδακτορικό σε αυτοματισμούς στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου. Μιλάει γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά και αγγλικά. Το επώνυμο Αλεξάνδρου είναι ψευδώνυμο του εδώ και χρόνια συγγραφικού ζευγαριού. Το πρώτο τους μυθιστόρημα, "Το μυστικό της ερήμου", κυκλοφόρησε το 1996, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. (φωτογραφία: Φωτεινή Μοίρα)

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»