Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Qatar Airways: Λανσάρει διαδίκτυακο κυνήγι θησαυρού για κρυμμένα χρυσά εισιτήρια

  01/09/2016 11:35
Qatar Airways: Λανσάρει διαδίκτυακο κυνήγι θησαυρού για κρυμμένα χρυσά εισιτήρια

Qatar Airways: Λανσάρει διαδίκτυακο κυνήγι θησαυρού για κρυμμένα χρυσά εισιτήρια

  01/09/2016 11:35

Το Travel Festival της Qatar Airways, με εκπληκτικές προσφορές για ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, γίνεται ακόμα συναρπαστικό με ένα διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού με στόχο την εξεύρεση ενός ειδικού Χρυσού Εισιτηρίου* χωρίς ναύλο.


Βρείτε τα στοιχεία για το κυνήγι θησαυρού στο σύνδεσμο www.qatarairways.com/treasurehunt και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πως και που να ψάξετε για το Χρυσό Εισιτήριο*.
Από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2016, το Travel Festival της Qatar Airways προσφέρει σε άτομα που ταξιδεύουν με παρέα, την αγορά δύο εισιτηρίων στην τιμή του ενός, εκπτώσεις που φτάνουν έως και 40% και δωρεάν ταξίδια για τα παιδιά. Οι εκπληκτικές αυτές προσφορές θα είναι διαθέσιμες για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 30 Ιουνίου 2017*. Το Travel Festival περιλαμβάνει επίσης ειδικές τιμές για ξενοδοχεία και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, όπως ενοικίαση αυτοκινήτων.


Ο Δρ. Hugh Dunleavy, Chief Commercial Officer της Qatar Airways, δήλωσε σχετικά: «Το Travel Festival της Qatar Airways, είναι πολύ δημοφιλές και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το γιορτάζουμε με ένα διαδραστικό κυνήγι θησαυρού για το Χρυσό Εισιτήριο. Πέρα από το κυνήγι θησαυρού, το Travel Festival προσφέρει μοναδικά ταξιδιωτικά πακέτα και ευκαιρίες για όλο το δίκτυο της Qatar Airways. Θέλουμε να αποτελούμε έμπνευση για τους πελάτες μας. Όχι μόνο να τους προκαλούμε να ονειρεύονται ταξίδια, αλλά και να συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου."   


Οι προσφορές του Travel Festival θα ισχύουν για εισιτήρια μετ'επιστροφής Οικονομικής και Διακεκριμένης Θέσης για περισσότερους από 150 προορισμούς του δικτύου της Qatar Airways, συμπεριλαμβανομένων της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης, της Ανατολικής Ασίας, της Ινδίας, των περιοχών του Ειρηνικού και της Αφρικής.
Qatar Airways στο facebook.com/qatarairways, twitter.com/qatarairways ή Instagram.com/qatarairways.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε qatarairways.com.qa/travelfestival    

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας