Η Tommy Hilfiger και ο Lewis Hamilton επενδύουν στην βιωσιμότητα και στο ταξίδι που καλωσορίζει τους πάντες στην νέα συλλογή FALL 2020

 
 

 

Η 5η συνεργασία μεταξύ του Tommy Hilfiger και του Formula OneTM Πρωταθλητή Lewis Hamilton στρέφει την προσοχή μας στην αποστολή του brand υπέρ της βιωσιμότητας και στο να δημιουργεί Μόδα Που Δεν Σπαταλά Τίποτα και Καλωσορίζει τους πάντες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

• Η συλλογή Fall 2020 TommyXLewis στρέφει την έμφαση στην αποστολή υπέρ της βιωσιμότητας και της κοινωνικής συμπερίληψης.

• Η συλλογή περιλαμβάνει πιο sustainable υλικά, παραγωγικές μεθόδους και σχεδιασμό.

• #TommyHilfiger, #TommyXLewis, @TommyHilfiger, @LewisHamilton.

Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στον όμιλο PVH Corp., ανακοινώνει την άφιξη της Fall 2020 TommyxLewis συλλογής, την 5η συνεργασία με τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Mercedes-AMG Petronas Formula One World Drivers’ και global ambassador, Lewis Hamilton. Συνεχίζοντας το ταξίδι αειφορίας που έχουν ξεκινήσει από κοινού ο Tommy Hilfiger και ο Lewis Hamilton, η συλλογή κάνει θετικά βήματα προς τα εμπρός υποστηρίζοντας την αποστολή της Tommy Hilfiger για τη δημιουργία μόδας που δε σπαταλά τίποτα και καλωσορίζει τους πάντες. Συγκεκριμένα, συμπεριλαμβάνει 100% ανακυκλωμένο denim, οργανικό βαμβάκι και ανακυκλωμένα υλικά σε σχεδόν 80% της συλλογής. Διαθέτει επίσης gender-neutral κομμάτια, γιορτάζοντας τη φιλοσοφία "Style for All" στο επίκεντρο της συνεργασίας - μια πεποίθηση που αποδεικνύει ότι το στυλ διαγράφει όλα τα όρια στο φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα και τον τύπο του σώματος. Η συλλογή TommyXLewis φθινόπωρο 2020 είναι διαθέσιμη στο tommy.com και σε επιλεγμένα καταστήματα TOMMY HILFIGER.

 

«Η 5η μας συνεργασία συνεχίζει να αποτίει ένα φόρο τιμής στους σκοπούς που είναι πιο σημαντικοί για εμάς», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Για το φετινό φθινόπωρο, ο Lewis κι εγώ θέλαμε να αποδώσουμε ακόμα πιο έντονα τις TommyXLewis αξίες. Ανακαλύψαμε νέους τρόπους να ενσωματώσουμε την έμφαση στο sustainability και στη Style For All φιλοσοφίας μας, μένοντας πιστοί στο cool Αμερικάνικο DNA της TOMMY HILFIGER. Το αποτέλεσμα έχει μία φρέσκια και τολμηρή χροιά που ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τον κόσμο»

 

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»