Η TOMMY HILFIGER κάνει licensing την tailored συλλογή

φ
 
 
O διάσημος ιταλικός οίκος tailoring, Lardini, θα γίνει ο νέος licensee για το εμπορικό σήμα TOMMY HILFIGER TAILORED από την Άνοιξη του 2021, ενισχύοντας την επόμενη φάση ανάπτυξης αυτής της αγοράς.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 
Η Tommy Hilfiger η οποία ανήκει στην PVH Corp.  [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι θα εκχωρήσει την άδεια για το εμπορικό σήμα TOMMY HILFIGER TAILORED στον ιταλικό οίκο Lardini. Η αρχή θα γίνει με την συλλογή της Άνοιξης 2021, όπου η Lardini θα σχεδιάσει, θα παράξει και θα διανείμει TOMMY HILFIGER TAILORED κοστούμια, σακάκια, suit separates και παντελόνια στην Ευρώπη & την Ασία. Αυτή η στρατηγική απόφαση αποτελεί μέρος της φιλοδοξίας της Tommy Hilfiger να διευρύνει τις πωλήσεις του brand TOMMY HILFIGER και να αυξήσει την παγκόσμια εμβέλεια της γκάμας των προϊόντων της.
 
«Ο οίκος Lardini είναι αναγνωρισμένος παγκοσμίως για το άριστο tailoring και craftmanship. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσει να ενισχύει το καινοτόμο και εκλεπτυσμένο πνεύμα το οποίο βρίσκεται στην καρδιά των tailored συλλογών μας», δήλωσε ο Martijn Hagman, Διευθύνων Σύμβουλος, Tommy Hilfiger Global και PVH Europe. «Πιστεύουμε ότι η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της Lardini στην συγκεκριμένη αγορά θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε περαιτέρω τις tailored κατηγορίες προϊόντων μας στην Ευρώπη και την Ασία».
 
«Είμαστε περήφανοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία για την TOMMY HILFIGER, μία από τις πιο εμβληματικές αμερικανικές μάρκες. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στις συνέργειες μεταξύ της κληρονομιάς και της τεχνογνωσίας Lardini και του οράματος του Tommy Hilfiger για συνεχή επέκταση του κλάδου του tailored», δήλωσε η Andrea Lardini, CEO Lardini S.p.a
 
 

 
 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!