Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει τη μουσική και την δημιουργικότητα

  02/06/2020 14:34
 Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει τη μουσική και την δημιουργικότητα

Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει τη μουσική και την δημιουργικότητα

  02/06/2020 14:34
 
 
Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει την Εβδομάδα TOMMY JEANS, μια σειρά από περιεχόμενο στο Instagram, που χτίζει πάνω στην όρεξη της νέας γενιάς για περισσότερη social και διαδραστική brand εμπειρία.
 
 
Από τις 2 Ιουνίου 2020 μέχρι την Κυριακή 7 Ιουνίου, οι fan του brand καλούνται να εξερευνήσουν το συναρπαστικό πρόγραμμα στο κανάλι @TommyJeans στο Instagram, το οποίο γιορτάζει τη μουσική κληρονομιά της premium denim μάρκας και την ιστορία της συνεργασίας της με πρωτοπόρους καλλιτέχνες της ποπ κουλτούρας. Το TOMMY JEANS social takeover περιλαμβάνει:
 
Τρίτη 2 Ιουνίου: ο Βρετανός editor του GQ Angelo Mitakos θα μοιραστεί DIY fashion tips μέσα από ένα tie-dye tutorial. •
Τετάρτη 3 Ιουνίου: Ask Me Anything στα IG Stories με την υποψήφια για Grammy Βρετανίδα τραγουδίστρια και στιχουργό Charli XCX που θα απαντήσει σε ερωτήσεις των followers. •
Πέμπτη 4 Ιουνίου: IG TV performance από το Νορβηγικό indie electronic duo Lemaitre. •
Παρασκευή 5 Ιουνίου: DIY denim customization και repurposing tutorial από την Amy Leverton των @DenimDudes Οι fan καλούνται να ακολουθήσουν το @TommyJeans για να συμμετάσχουν στην κοινότητα Tommy Jeans.
 
Ακολουθώντας τη μουσική κληρονομιά του brand, ο λογαριασμός @TommyJeans στο Instagram παρέχει πειραματικό περιεχόμενο όλο το 24ωρο και γίνεται προορισμός αυθεντικής μόδας, αυτοέκφρασης και ανταλλαγής.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας