Το σόου του οίκου #LouisVuitton στο Λούβρο θύμιζε θεατρική παράσταση

 

Η ελίτ του χώρου της μόδας, τέχνης και επιχειρηματικότητας απόλαυσαν ένα σόου με θεατρικά στοιχεία που έλαβε χώρα στο Λούβρο για τη σεζόν  Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Την αυλαία της επίδειξης «σήκωσε» μία κουίντα αποκαλύπτοντας ένα Tableau Vivant από 200 τραγουδιστές, ντυμένους με κουστούμια από το 150 αιώνα μέχρι το 1950. Puffer εμπριμέ μπουφάν, μπαλαρινέ φούστες, ροκοκό τουαλέτες από την εποχή της Μαρίας Αντουανέττας, φλάπερ φορέματα, μεταξωτά κιμονό, ελισαβετιανά φορέματα όλα παραταγμένα σε μια στατική εικόνα, έμπνευση της Maria Canonero, της οσκαρικής καλλιτέχνη που αφού δημιούργησε κουστούμια για πολλές ταινίες του Stanley Kubrick, δέχθηκε την πρόσκληση του Nicolas Ghesquière.

Στο ξεκίνημα της ”παράστασης” οι 200 προσωπικότητες τραγούδησαν ένα κομμάτι που συνέθεσαν ειδικά για την βραδιά ο μουσικός Woodkid και ο συνθέτης Bryce Dessner, που συνδύασε μια ξεχασμένη μπαρόκ σύνθεση από τον Nicolas de Grigny με πιο σύγχρονους στίχους.

“Στη μόδα, η έννοια του χρόνου είναι πρωταρχική. Ήθελα διαφορετικές εποχές να έρθουν αντιμέτωπες με μια άλλη, τη δική μας. Όλα αυτά τα «παρελθόντα», ενσωματωμένα σε μια γκαλερί προσωπικοτήτων με φορέματα εποχής, συγκλίνουν στο παρόν μας. Όλοι μαζί, κοιτάζουμε μια συλλογή που μοιάζει με μια ζωντανή, πολυετή, στυλιστική σύγκρουση – και ό, τι μπορούμε να κάνουμε με τα ρούχα, αναμειγνύοντας και ελευθερώνοντας τα”, ανέφερε από τα παρασκήνια ο Ghesquière.

Φυσικά, το Tableau δεν ήταν μία τυχαία επιλογή. Ο οίκος θα χρηματοδοτήσει το φετινό Met Gala, με θέμα ‘‘About Time: Fashion and Duration” όπου οι διάσημοι καλεσμένοι του καλούνται να εμπνευστούν από το πέρασμα του χρόνου.

Δείτε το show

 

Δείτε τα Looks

 

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς