O Pierpaolo Piccioli παρουσίασε την πιο δυναμική πλευρά του #Valentino

 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου #Valentino έδειξε και μια άλλη οπτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εδώ και αρκετές σεζόν οι συλλογές του Valentino, δια χειρός Pierpaolo Piccioli έχουν να κάνουν με την ομορφιά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι στερούνται δυναμισμού. Έντονα χρώματα, έντονοι όγκοι, έντονα μοτίβα. "Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να είναι δύναμη" είχε πει εξηγώντας την εμμονή του με τα υπέροχα φορέματα και τα παραμυθένια χρώματα. Αυτή τη φορά βέβαια έδειξε και την άλλη του πλευρά, κρατώντας φυσικά στο προσκήνιο τον δυναμισμό και το inclusivity και μένοντας πάντα επίκαιρος. 

Σε όλα του τα  shows επιμένει να χρησιμοποιεί ένα cast πολλών διαφορετικών μοντέλων. Στην couture συλλογή του για την άνοιξη του 2019 οι περισσότερες γυναίκες που περπάτησαν ήταν μαύρες και ανάμεσά τους βρισκόταν και η Naomi Campbell. Τώρα ήρθε η στιγμή να πάει ακόμα ένα βήμα παρά πέρα. Στο cast συμπεριέλαβε και μοντέλα με καμπύλες αλλά και κάποια trans, ενώ στην ίδια πασαρέλα περπάτησαν και άνδρες, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. 

Εντύπωση επίσης έκανε το γεγονός ότι το χρώμα έμοιαζε να απουσιάζει. Η συλλογή ξεκίνησε με μια σειρά από μαύρα looks μέχρι που εμφανίστηκε το Valentino red αλλά και κάποια μοτίβα, όπως τα herringbones και τα λεοπάρ. Πριν από λίγες μέρες, στην ανδρική Εβδομάδα Μόδας την πασαρέλα άνοιξε ένα look με ένα ανδρικό παλτό. Το ίδιο ακριβώς παλτό φόρεσε τώρα μία γυναίκα δείχνοντας ότι εκτός των άλλων πλέον τον ενδιαφέρει και το τόσο πολυσυζητημένο gender fluidity. 

Όλη αυτή η διαφορετική προσέγγισή του για τη μόδα γι’ αυτή τη σεζόν, έκανε μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με τη front row, η οποία ήταν γεμάτη με προσκεκλημένες που φορούσαν τα looks των περασμένων shows και δημιουργούσαν ένα εξαιρετικά πολύχρωμο σκηνικό. Φυσικά για το τέλος άφησε και μια ιδέα του Piccioli –και του Valentino- που ξέρουμε και αγαπάμε. Φτερά, παγιέτες αλλά και ένα συγκλονιστικό κόκκινο column dress με παγιέτες, που φόρεσε η μούσα του Adut. Όπως και αν επιλέξει να είναι ο Piccioli ένα είναι το σίγουρο, ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει τις γυναίκες να ονειρεύονται την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού τους. 

Δείτε το show

 

 

Δείτε τα Looks

 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!