Η φθινοπωρινή συλλογή των Dolce & Gabbana είναι η χαρά του πλεκτού και της ζεστασιάς

 

Τα χειροποίητα προϊόντα είναι αυτό που στους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως κάνει πια τη διαφορά. Τον περασμένο μήνα, οι Dolce & Gabbana στο show για την ανδρική τους συλλογή έκαναν ξεκάθαρη την αγάπη τους για το χειροποίητο ρούχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το ίδιο είδαμε και χθες στην παρουσίαση της γυναικείας φθινοπωρινής συλλογής για το 2020 την οποία ομολογουμένως λατρέψαμε! Ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana δεν θέλησαν απλά να παρουσιάσουν μια elegant συλλογή αλλά προσπάθησαν να δώσουν στο κοινό τους αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη: όμορφα, άνετα, ζεστά ρούχα που θα κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν πως τις αγκαλιάζουν.

«Επικεντρωθήκαμε στα πλεκτά, στο βελονάκι, στα κεντήματα, στα πουλόβερ, στα κασκόλ, στις μάλλινες κάλτσες αλλά και τσάντες ... σε όλες τις ιταλικές παραδόσεις», είπε ο Gabbana μετά το show. «Όλα είναι χειροποίητα. Εργαζόμασταν με βιοτέχνες από το βορρά μέχρι το νότο της Ιταλίας. Μάθαμε πολλά από αυτούς».

Αν αυτό φαντάζει απίθανο για μια ready-to-wear collection, οι σχεδιαστές διαβεβαίωσαν πως πρόκειται για μια υπέροχη χειροποίητη συλλογή που προάγει τη βιωσιμότητα της μόδας. «Δεν είναι κεντήματα όπως η σειρά Alta Moda. Είναι εντελώς διαφορετική. Εδώ μιλάμε για πλέξιμο και όχι για κεντήματα. Θέλουμε να δείξουμε στους νέους πόσα πράγματα μπορεί κάποιος να κάνει με τα χέρια του και να αποτελέσουν αριστουργήματα», είπαν οι σχεδιαστές.

Η νέα συλλογή είναι αυτό που αγαπάμε! Πλεκτά σε διάφορα σχέδια που αγκαλιάζουν το σώμα και δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς την οποία μόνο ένα μάλλινο χειροποίητο ρούχο μπορεί να σου δώσει. Oversized πουλόβερ, παλτά, μακριά κασκόλ, ψηλές κάλτσες, εντυπωσιακά items σε διάφορες πλέξεις και σχέδια που δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.

Αυτή η συλλογή των Dolce & Gabbana ξεκάθαρα έδωσε το στίγμα της και εμείς το αποτυπώσαμε στην καρδιά μας (προσεχώς και στην γκαρνταρόμπα μας λοιπόν)...

 

Δείτε τα looks

 

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»
Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας