Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H γυναίκα ακροβατεί στον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό στην νέα κολεξιόν του #SalvatoreFerragamo

  27/02/2020 15:34
H γυναίκα ακροβατεί στον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό στην νέα κολεξιόν του #SalvatoreFerragamo

H γυναίκα ακροβατεί στον ρομαντισμό και τον ρεαλισμό στην νέα κολεξιόν του #SalvatoreFerragamo

  27/02/2020 15:34
 

Ο κόσμος του οίκου #SalvatoreFerragamo φαίνεται πως ακροβατεί υπέροχα μέσα στα χρώματα του μπεζ, της καραμέλας και του πράσινου. Αυτή all time classic παλέτα καλοδέχεται το Φθινόπωρο του 2020 προσπαθώντας να μας μεταφέρει νοερά στο εγγύς μέλλον, σε μια εποχή που ο ρομαντισμός και η νοσταλγικότητα σου κρατούν το χέρι και πορεύονται μαζί σου σ' έναν ατέρμονα μουντό καιρό. Πώς μπορείς λοιπόν ν' αντισταθείς σε αυτόν τον μαγικό ρυθμό;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σοφιστικές στυλ, έξυπνες γραμμές και υφές: αυτός είναι ο δρόμος της μόδας για τον οίκο Salvatore Ferragamo. Και είναι υπέροχα μονόδρομος!

Η αισθαντική παλέτα του Φθινοπώρου καθορίζουν την γκαρνταρόμπα μας. Ο Paul Andrew, καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου, αγαπά το δέρμα.

«Μπορεί ν' ακούγεται λίγο μεταφυσικό, αλλά ανακάλυψα τον Carl Jung και διάβαζα πώς καθιέρωσε στις αρχές της δεκαετίας του '00 τα επτά θηλυκά αρχέτυπα: τη βασίλισσα, τη μητέρα, την ερωμένη, τη σοφή, την κυνηγό και τη γυναίκα μυστήριο», ανέφερε ο σχεδιαστής. «Σκεφτόμουν πόσο ξεπερασμένα είναι όλα αυτά σήμερα. Μια γυναίκα, σε μια δεδομένη στιγμή, είναι όλα αυτά μαζί». Στο γραφείο του ο σχεδιαστής έχει εικόνες των γυναικών που διαμόρφωσαν τη ζωή του: μεταξύ αυτών η Marlene Dietrich, η Beyoncé, η Oprah Winfrey και η Nancy Pelosi...

Οι ηρωίδες του τον ενέπνευσαν να δημιουργήσει μια χαρακτηριστική collection όπου οι γυναικεία σιλουέτα απελευθερώνεται: οι γυναίκες νιώθουν άνετα τόσο με το ανδρόγυνο στυλ όσο και με τα θηλυκά φορέματα που αγκαλιάζουν το κορμί τους.

Δείτε τα looks
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας