Σκοτώνονται τα αγόρια της μόδας μεταξύ τους, μπαράζ δηλώσεων! Μπράτης Vs. Νίκος Αποστολόπουλος και Γαβαλάς Vs. Βλάσης Χολέβας

 
 
«Τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα για να ασχοληθούν τα media εκτός από αυτό το τραγελαφικό show της ελληνικής τηλεόρασης…» «Όχι μόνο γνωριζόμαστε, έχει έρθει τρεις φορές σε show μου, με έχει καλέσει στο σπίτι του στα μεγάλα πάρτι που είχε κάνει τις καλές εποχές»
Δηλώσεις φωτιά! Κράζει ο ένας τον άλλο στην τηλεόραση!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Λάκη Γαβαλά και τον σχεδιαστή μόδας Βλάσση Χολέβα.

Ο Λάκης Γαβαλάς φαίνεται να ενοχλήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του μόδιστρου για την κακή ποιότητα του φετινού My Style Rocks και όταν ρωτήθηκε για εκείνον έκανε πως…δεν τον ξέρει.

Ο Λάκης Γαβαλάς, το πρωί της Τετάρτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων σχολίασε τις αρνητικές δηλώσεις του Βλάσση Χολέβα για το My Style Rocks 3.

Θυμίζουμε ότι ο σχεδιαστής είχε δηλώσει:«Νομίζω ότι αυτός ο τρίτος κύκλος, από όσα στιγμιότυπα κοίταξα, θεωρώ ότι είναι ίσως το χειρότερο που έχω δει ποτέ. Λυπάμαι τους κριτές, πραγματικά. Τους λυπάμαι. Έχουν πολύ κακό υλικό. Το υλικό είναι τραγικό, είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο» .

 

Όταν ο κριτής του ριάλιτι, Λάκης Γαβαλάς έμαθε για τις δηλώσεις αυτές, είπε:«Ποιος είναι ο κύριος Χολέβας, για να ξέρω; Α… ο Βλάσης Χολέβας! Ο Βλάσης Χολέβας δεν έχει κάνει μέχρι τώρα κάτι που θα μπορούσαν να το βάλουν οι κοπέλες. Όχι αυτές, αλλά και κάποιες καλύτερες» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

"Όχι μόνο γνωριζόμαστε, έχει έρθει τρεις φορές σε show μου, με έχει καλέσει στο σπίτι του στα μεγάλα πάρτι που είχε κάνει τις καλές εποχές".

Την απάντησή του σε όσα είχε πει γι’ αυτόν ο Λάκης Γαβαλάς, έδωσε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο, ο Βλάσσης Χολέβας. Ο Λάκης Γαβαλάς είχε ρωτήσει τους δημοσιογράφους “Ποιος είναι ο Βλάσσης Χολέβας”;

Η απάντηση του σχεδιαστή είναι η εξής: “Όχι μόνο γνωριζόμαστε, έχει έρθει τρεις φορές σε show μου, με έχει καλέσει στο σπίτι του στα μεγάλα πάρτι που είχε κάνει τις καλές εποχές. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, τουλάχιστον 20 χρόνια. Εγώ είπα ότι λυπάμαι τους κριτές για το υλικό που έχουν να κρίνουν και πιστεύω ότι και οι ίδιοι συμφωνούν μαζί μου γιατί βάζουν άσους. Οι κοπέλες δεν έχουν σωστό στυλ και γενικά θεωρώ ότι είναι το χειρότερο από τα τρία που έχουν παιχτεί μέχρι τώρα”.

“Είναι ο γνωστός Λάκης, πολύ ιδιαίτερος, μια υπέροχη προσωπικότητα, ο οποίος όπως ντύνεται έτσι μιλάει κιόλας.

 

Στην αντίπερα όχθη τις προηγούμενες μέρες ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του #GNTMgr, Άγγελος Μπράτης βρέθηκε καλεσμένος στο Dot και για πρώτη φορά ξεκαθάρισε τι σημαίνει ο όρος “Bratis Girl”, λέγοντας: «Το “Bratis Girl” είναι attitude, δεν είναι size μοντέλου. Είναι ανεξάρτητη, περνάς ωραία με τα ρούχα σου, είσαι πιο απελευθερωμένη, δεν υπάρχει κάτι να ντρέπεσαι, άνετη σεξουαλικότητα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν τα media: «Δεν μοιράζομαι τα προσωπικά μου και έτσι κανείς δεν τα ξέρει. Φοβήθηκα ότι με την τηλεόραση θα χάσω την ιδιωτικότητα μου, αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άνδρας και gay δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα, αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει ήδη την κοπέλα μου, ενώ αν ήμουν γυναίκα θα είχαν βρει τα πάντα. Δεν ασχολούνται μαζί μου γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν κανένα πελατάκι, αντί να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να πουν ότι ο κόσμος έχει προχωρήσει και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο Άγγελος Μπράτης:

 

Σημερα ο Νίκος Αποστολόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη ο οποίος σχολίασε τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη, που αποκάλυψε ότι είναι γκέι, και γι’ ακόμα μία φορά έριξε τα βέλη του στον γνωστό σχεδιαστή και κριτή του GNTM.

«Είδα ότι κάποιος που είναι σε μια επιτροπή εκεί στο GNTM είπε ότι “με μένα δεν ασχολούνται τα media επειδή είμαι γκέι”. Τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα για να ασχοληθούν τα media εκτός από αυτό το τραγελαφικό show της ελληνικής τηλεόρασης;

Λέει επίσης σε κοπέλες ότι “είσαι Brati’s girl”. Δεν έχω ακούσει ποτέ στην καριέρα μου να ανήκει ένα μοντέλο σε κάποιον σχεδιαστή. Τα μόνα που κορίτσια που ξέρω ότι ανήκουν κάπου, είναι τα κορίτσια της Μαντάμ Κλοντ στο Παρίσι.

Το Σάββατο θα κάνω την επίδειξή μου με τους ωραιότερους άντρες. Ότι έχει απομείνει πια γιατί δεν υπάρχουν πια ωραίοι άντρες στην Ελλάδα», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»