Ο Tommy Hilfiger αποκαλύπτει την TommyXLewis συλλογή για την Άνοιξη 2020

 
Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp., είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την collaborative collection συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 που σχεδιάστηκε από τον iconic Αμερικανό σχεδιαστή Tommy Hilfiger και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Formula OneTM και παγκόσμιο brand ambassador για τις ανδρικές συλλογές, Lewis Hamilton.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η τέταρτη συλλογή μεταξύ του Αμερικανού σχεδιαστή και του Βρετανού οδηγού αγώνων πραγματοποιεί θετικά βήματα για το μέλλον ως προς τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζει και αγκαλιάζει την έννοια του "Style for All" - μια πεποίθηση ότι το σπουδαίο στιλ καταργεί τα όρια ως προς το φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα και τον τύπου του σώματος.
 
Η συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 θα είναι διαθέσιμη στην Κύπρο σε επιλεγμένα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σημεία πώλησης, καθώς και στο tommy.com από τις 6 Απριλίου 2020.
 
 
Η συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 συγχωνεύει δύο κόσμους: την ισχυρή  menswear κληρονομιά του brand με το  streetwear στιλ του Lewis, γιορτάζοντας iconic σχέδια που ενσωματώνονται στη σύγχρονη αμερικανική γκαρνταρόμπα. Η αφοσίωση βρίσκεται στην καρδιά της συλλογής TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 και αντικατοπτρίζεται σε κομμάτια που κλείνουν το μάτι στα κλασικά στιλ από το αρχείο του brand. Οι απροσδόκητες λεπτομέρειες, όπως το reversibility, προσθέτουν λειτουργικότητα στις κλασικές outwear σιλουέτες.
 
 
Νέα fit συναντώνται σε hoodies και cargo pants. Τo military blue και το πράσινο συνδυάζονται με ουδέτερους τόνους και neon pops, εμπλουτίζοντας το κλασικό αθλητικό tracksuit, το bomber jacket και το field jacket με ένα σύγχρονο τελείωμα. Η collaborative συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 είναι πιο βιώσιμη από ποτέ, με πάνω από το 75% των ενδυμάτων να διαθέτουν βιώσιμα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου 100% βιολογικού βαμβακιού. Το ύφασμα Sorona®, το οποίο είναι κατασκευασμένο από plant-based ίνες, χρησιμοποιήθηκε ως βιώσιμη εναλλακτική λύση στην κάτω ένδυση. Η συλλογή χρησιμοποιεί επίσης πλυσίματα που έχουν το μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα και ανακυκλωμένα υφάσματα σε denim παντελόνια και shorts, σε υφασμάτινα top και το bleached trucker jacket.

 

Η συλλογή θα κάνει πρεμιέρα στο TOMMYNOW runway event στην Tate Modern, The Tanks στις 16 Φεβρουαρίου 2020 στο Λονδίνο στις 22.00 ώρα Κύπρου.
 

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς