Τα κομμάτια-κλειδιά της χειμερινής γκαρνταρόμπας από τον Tommy Hilfiger και την Zendaya

 
Τα κομμάτια-κλειδιά της χειμερινής γκαρνταρόμπας από τον Tommy Hilfiger και την Zendaya
O Tommy Hilfiger ένωσε τις δυνάμεις του με την Zendaya και δημιούργησε elegant κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Από tailored παντελόνια, bow-tie μπλούζες και σακάκια που υπόσχονται αψεγάδιαστα office looks μέχρι metallic φορέματα για party looks, η συλλογή TommyXZendaya, έχει όλα τα fashion items που χρειάζεσαι για stylish outfits.   

Power Dressing:
Το power dressing έκανε δυναμικό comeback αυτή τη σεζόν και αξίζει να το υιοθετήσεις αφού είναι ιδανικό για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο. Ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνεις είναι να επιλέξεις ένα κοστούμι ή  ένα tailored παντελόνι και να το συνδυάσεις με μια κομψή bow tie μπλούζα.
Tip: Ένα βελούδινο κοστούμι μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και επιπλέον θα δώσει μια πιο luxury νότα στο στιλ σου.
 
 
 
 
 
All-time-classic leather
Τα δερμάτινα κομμάτια πρωταγωνιστούν αυτό τον χειμώνα και αν δεν τα έχεις προσθέσει ακόμη στην ντουλάπα σου τότε πρέπει να το κάνεις. Ένα δερμάτινο παντελόνι θα μετατραπεί γρήγορα σε μπαλαντέρ για τα χειμερινά σου looks αφού μπορείς να το συνδυάσεις με καρό ή denim πουκάμισα, με μπλούζες αλλά και ζεστά πουλόβερ.
Tip: Ακολούθησε τις στιλιστικές συμβουλές του Tommy Hilfiger και αντέγραψε το look που είδαμε στην πασαρέλα με το δερμάτινο παντελόνι. Φόρεσε το με hundstooth πουκάμισο, blazer και μην ξεχάσεις να προσθέσεις την τελευταία πινελιά. Ένα καπέλο που θα βάλεις θα δώσει μια επιπρόσθετη πινελιά στο look σου.

Λαμπερά metallics  
Τα κομμάτια σε μεταλλικές αποχρώσεις είναι ιδανικά για τα party looks σου αφού θα σου χαρίσουν γκλάμουρους εμφανίσεις, χωρίς να χρειάζεται να εφαρμόσεις στιλιστικά τρικς.
Tip: O Tommy Hilfiger και η Zendaya σε προκαλούν να δημιουργήσεις head-to-toe metallic outfits. Σε περίπτωση όμως που κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στο στιλ σου τότε ένταξε τις μεταλλικές αποχρώσεις στα look σου με μια μπλούζα ή ένα φουλάρι.
 
Prints
Υπάρχει λόγος που η μόδα αγαπάει ιδιαίτερα τα prints. Τα μοτίβα δίνουν ένα twist στα outfits μας, κάνοντας τα πιο ενδιαφέροντα και συνεπώς και πιο fashionable.  Στην συλλογή  TommyΧZendaya κυριαρχούν δυο prints που αγαπάμε πολύ, τo παιχνιδιάρικο πουά και το το διαχρονικό hundstooth print.
 Tip: Για elegant βραδινές εμφανίσεις επέλεξε το sheer πουά φόρεμα από την συλλογή TommyΧZendaya. Ενώ, για τα day-wear looks σου προτίμησε να φορέσεις το handstooth print  εφαρμόζοντας τη μέθοδο print on print. Συνδυάζοντας δηλαδή δυο houndstooth print κομμάτια μεταξύ τους, για παράδειγμα ένα πουκάμισό και ένα παντελόνι.
 
Η συλλογή TommyXZendaya FW19  είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.
 
 

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς