Τι φόρεσαν τα fashion icons στα τηλεοπτικά shows της εβδομάδας (08-12/12) ;

 
Crash test: Μπόμπα, Παπαρίζου, Μακρυπούλια, Φουρέιρα ή Βανδή... and the winner is....
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Χριστίνα Μπόμπα
 
Η φάση των live του «The Voice» ξεκίνησε με την πρώτη βραδιά της ενότητας των Cross Battles με τον Γιώργο Λιανό, την Χριστίνα Μπόμπα, αλλά και τους τέσσερις κριτές να βρίσκονται εκεί.
 
Η οικοδέσποινα του show, εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με την στιλιστική της επιλογή. Ειδικότερα, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη φόρεσε μία black velvet δημιουργία με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο πλάι. Το φόρεμα είναι Spiros Stefanoudakis και η Χριστίνα ολοκλήρωσε το look με Sante ψηλοτάκουνa πέδιλα και statement κοσμήματα Dona Koroi.
To styling των εμφανίσεων της επιμελείται η Κική Γραμματικοπούλου, το μακιγιάζ η Oλυμπία Κόλλια και τα μαλλιά οι κομμωτές του ΧD Studio.
 

Δες το look της

 


 

Έλενα Παπαρίζου

Εντυπωσιακή και πάλι η Έλενα Παπαρίζου.
Το δεύτερο live του The Voice of Greece ξεκίνησε στον ΣΚΑΙ και όλοι οι κριτές ήταν υπέροχοι.

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως μας έκανε και η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου.

Για άλλη μια φορά επέλεξε ένα total black look με φτερά δια χειρός Έφης Παπαϊωάννου, κοσμήματα από Danelian diamonds και παπούτσια από τα Kotsonas shoes και τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα μαλλιά της.
Ξεχάστε τα πλούσια μακριά της μαλλιά, αφού σήμερα το χτένισμά της δεν θύμιζε σε τίποτα ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα από εκείνη.

Μάλιστα, αυτό είναι ένα χτένισμα που μπορείτε να κάνετε κι εσείς φέτος στις γιορτές αν θέλετε ξεχωρίσετε και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.
Ο μεγάλος τελικός του «The Final Four» είναι πια γεγονός, με το show του Ant1 να κλείνει τον κύκλο του την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου. Ποιες ήταν όμως οι τελευταίες εμφανίσεις των δύο κυριών του show, Ζέτας Μακρυπούλια και Ελένης Φουρέιρα; Ας δούμε τα looks που επέλεξαν τόσο η παρουσιάστρια όσο και η pop star της κριτικής επιτροπής για το τελευταίο live του talent show.

Δες το look της

 

 

Ζέτα Μακρυπούλια

Έχοντας όπως κάθε άλλη φορά στο πλευρό της τον αγαπημένο της στιλίστα, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, η Ζέτα επέλεξε ένα μαύρο maxi φόρεμα με τούλι και διαφάνειες τόσο στο μήκος του όσο και στο επάνω μέρος. Πρόκειται για μια δημιουργία Elisabetta Franchi, διακοσμημένη με ασημί αστέρια σε διάφορα μεγέθη, την οποία συνδύασε με ασημί NAK μυτερές γόβες Steve Madden.
Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη, που επέλεξε για το μεγάλο τελικό να τονίσει το βλέμμα της Ζέτας με πολύ μακριές βλεφαρίδες, ενώ στα χείλη της έβαλε ένα gilry ροζ κραγιόν. Τέλος, το χτένισμά της ήταν δημιουργία του Στέφανου Βασιλάκη και πρόκειται για ένα πολύ chic updo, το οποίο αναβάθμισε με μια λευκή στέκα με ρομαντική διάθεση.

Δες το look της

 

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα μας εξέπληξε ευχάριστα επιλέγοντας μια ροζ ολόσωμη Dimitris Petrou φόρμα σε στενή γραμμή με σατέν μανίκια και πολλές εντυπωσιακές πέρλες στο λαιμό και το ντεκολτέ, μια δημιουργία Yorgos Moutsatsos. Το look επιμελήθηκε και πάλι ο Μάρκος Ανδριώτης ολοκληρώνοντάς το με ψηλοτάκουνα παπούτσια.
Το hair look της ήταν δια χειρός Χρήστου Μπαϊραμπά, ο οποίος επέλεξε να της τα αφήσει ίσια και πολύ μακριά για την εμφάνιση του τελικού. Τέλος, το make up look δημιούργησε ο Παντελής Τουτουντζής ποντάροντας σε πολύ έντονο eyelook και διακριτικότερα matte χείλη.

Δες το look της

 

 

And the winner is... Δέσποινα Βανδή

Άλλο ένα live του X-Factor, άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση για την Δέσποινα Βανδή. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια επέλεξε ένα εντυπωσιακό σύνολο, αντάξιο ημιτελικού.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή του X Factor και έκλεψε τις εντυπώσεις με το λαμπερό σύνολο που φορούσε. Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να φορέσει μια βραδινή navy τουαλέτα του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro, που έλαμπε κάτω από τα φώτα της σκηνής, επιλογή της στυλίστριάς της Έλενας Βαζούρα. O ένας γυμνός ώμος και high-low λεπτομέρεια, έκαναν τη συγκεκριμένη εμφάνιση πραγματικά σέξι. Ήταν αυτό που λέμε «party up front-business in the back»! To look της ολοκληρώθηκε με λαμπερά σκουλαρίκια και ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα.

Ο αγαπημένος της hairstylist, Βασίλης Μπουλούμπασης, είχε κάνει μπούκλες αλά Old Hollywood τα καρέ μαλλιά της, δίνοντας έναν vintage glam χαρακτήρα στο σύνολο. Η make up artist που ανέλαβε το μακιγιάζ της παρουσιάστριας ήταν η Βάσω Νακοπούλου, η οποία επέλεξε να κάνει ένα eye look με winged eyeliner και μπλε-μοβ σκιά στην εσωτερική γωνία, που τόνιζε υπέροχα τα μάτια της. Το μακιγιάζ της ολοκληρώθηκε με nude χείλη, που της πάνε πολύ.

Δες το look της:

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega