Τι φόρεσαν τα fashion icons στα τηλεοπτικά shows της εβδομάδας (29/11-05/12) ;

 

Crash test: Μπόμπα, Μακρυπούλια, Φουρέιρα ή Βανδή... and the winner is....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ολοένα και πιο glam αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιεί η Χριστίνα Μπόμπα, σαν παρουσιάστρια των παρασκηνίων του The Voice.

Στη εμφάνιση της Παρασκευής, η Χριστίνα εμφανίστηκε με ένα σέξι φόρεμα δημιουργία της καταξιωμένης σχεδιάστριας Λουκίας το οποίο συνόδευσε με ένα μαύρο ζευγάρι πέδιλα Kotsonas ενώ το δυνατό σημείο της εμφάνισης ήταν τα μαλλιά της, που είχαν έξτρα όγκο και πλούσια πυκνότητα, όπως αυτά που βλέπουμε στα catwalks.
To styling των εμφανίσεων της επιμελείται η Κική Γραμματικοπούλου, το μακιγιάζ η Oλυμπία Κόλλια και τα μαλλιά οι κομμωτές του ΧD Studio.

Δες το look της

 


 
 
Η Ελένη Φουρέιρα εξακολουθεί να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις κάθε Κυριακή στο The Final Four, καθώς δεν έχουμε ιδέα πια με τι look πρόκειται να την δούμε, ούτε όσον αφορά το στιλιστικό, ούτε όσον αφορά το beauty κομμάτι.
Απόψε λοιπόν, στο ένατο live του show, το styling της επιμελήθηκε ξανά ο Μάρκος Ανδιρώτης και επέλεξε για την Ελένη ένα πολύ hot westside κοστούμι, αποτελούμενο από παντελόνι και κοντό σακάκι, με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αισθησιακό αλλά και chic. Από μέσα η pop star φορούσε ένα καφέ crop top με διαφάνεια και από κάτω επίσης καφέ μυτερές γόβες. Τα πανέμορφα κοσμήματά της ήταν danelian diamonds.

Τα μαλλιά της ήταν και πάλι δια χειρός Χρήστου Μπαϊραμπά, που δημιούργησε ένα πολύ κομψό wet-look σε ξανθό μακρύ καρέ. Τέλος, το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής και περιελάμβανε juicy χείλη σε σκούρο καφέ χρώμα και έντονο καθηλωτικό βλέμμα, με τη βοήθεια βλεφαρίδων και ιριδίζουσας σκιάς.

Δες το look της

 


Ανώτερη των προσδοκιών ήταν για ακόμα μία φορά η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο όγδοο live show του Χ-Factor. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια- παρουσιάστρια, επέλεξε για ακόμη μία φορά δημιουργία του αγαπημένου της σχεδιαστικού διδύμου, Mi-Ro. 

Με τη βοήθεια της Έλενας Βαζούρα τη φούξια φούστα με το hot crop top συνδύασαν με εντυπωσιακά κοσμήματα Anatol Jewellery.
Την προσοχή για ακόμα μία φορά τράβηξε και το beauty look της με τονισμένα μάτια και διακριτικότερα matte χείλη, το οποίο και επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου. Τις χαλαρές μπούκλες ανέλαβε ο hair stylist, Βασίλης Μπουλούμπασης ο οποίος ανανέωσε και το hair cut της πριν από λίγες εβδομάδες.

Δες το look της

 


 
 
And the winner is.....

Η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται να έχει θέσει ως στόχο, οι εμφανίσεις της στο The Final Four να μονοπωλούν το ενδιαφέρον: Και το πετυχαίνει. Ενώ λοιπόν νομίζαμε πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε το πιο αποκαλυπτικό look, ήρθε η αποψινή της εμφάνιση για να μας διαψεύσει.
Αυτήν τη φορά η Ζέτα και ο στιλίστας της, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια πολύ μυστηριώδη εμφάνιση, με ένα maxi φόρεμα Yannis Laskos που παρέπεμπε σε κόκκινο χαλί των Oscars. Η τουαλέτα είναι one-shoulder, μαύρη, με πολλές διαφάνειες και σκίσιμο στο πλάι που φτάνει μέχρι ψηλά στο πόδι.

Όπως καταλαβαίνεις, με το φόρεμα αυτό δεν χρειαζόταν η προσθήκη αξεσουάρ, αφού θα έκανε το αποτέλεσμα να μοιάζει too much. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα.
Ιδιαίτερο ήταν και το χτένισμά της που επιμελήθηκε ο αγαπημένος της Στέφανος Βασιλάκης, δίνοντάς της πολύ όγκο και γυρνώντας προς τα έξω τις άκρες της. Όσον αφορά το μακιγιάζ, για ακόμη μια φορά το ανέλαβε η Γωγώ Νικηφοράκη, δημιουργώντας ένα πολύ ωραίο smokey eye look, και απογειώνοντας το πρόσωπο της Ζέτας με μια έντονη ροζ απόχρωση κραγιόν.

Δες το look της


 
 
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Παίζω σε παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν! Με στενοχωρεί, το ζω πρώτη φορά!»