Τι φόρεσαν τα fashion icons στα τηλεοπτικά shows της εβδομάδας (24-29/11) ;

 
 
Crash test: Μπόμπα, Μακρυπούλια, Φουρέιρα ή Βανδή... and the winner is....
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Μία ακόμα Παρασκευή που το «The Voice» μας έκανε συντροφιά και μαζί με αυτό οι παρουσιαστές του, Χριστίνα Μπόμπα και Γιώργος Λιανός.
 
Η οικοδέσποινα του show, εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με την στιλιστική της επιλογή. Ειδικότερα, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη φόρεσε μία ψηλόμεση χρυσή φούστα την οποία συνδύασε με μοβ τοπ.
Το outfit είναι Irene Angelopoulos Couture και η Χριστίνα ολοκλήρωσε το look με Sante ψηλοτάκουνες γόβες και statement κοσμήματα Katerina Vassou Jewellery.
 
To styling των εμφανίσεων της επιμελείται η Κική Γραμματικοπούλου, το μακιγιάζ η Oλυμπία Κόλλια και τα μαλλιά οι κομμωτές του ΧD Studio.
 
Δες το look της
 
 
Δεν έχουμε λόγια πια για την Ελένη Φουρέιρα και τις εμφανίσεις της στο «The Final Four», αφού ικανοποιεί όλες μας τις απαιτήσεις για πιο grande εικόνες στην ελληνική τηλεόραση και βάζει τέλος στην ανία της μετριοπάθειας και του τετριμμένου που έχουμε συνηθίσει.  
Το styling της λοιπόν επιμελήθηκε και πάλι ο αγαπημένος της Μάρκος Ανδιρώτης, με τον οποίο φαίνεται να έχει πολύ καλή χημεία και επέλεξαν μια εντυπωσιακή maxi θεατρική δημιουργία της σχεδιάστριας Irene Angelopoulos.
Όπως θα δεις, πρόκειται για μια ροζ τουαλέτα με τούλι με σκίσιμο μπροστά και πρωτότυπα μανίκια, ενώ στη μέση έχει έναν μαύρο κορσέ που του δίνει ένα sexy touch.
 
Τα μαλλιά της επιμελήθηκε και πάλι ο hairstylist Χρήστος Μπαϊραμπάς δημιουργώντας ένα πιο ανέμελο-messy look με ατιμέλητους κυματισμούς.
Τέλος, το μακιγιάζ της δια χειρός Παντελή Τουτουντζή έδινε έμφαση στα μάτια της με έντονη κόκκινη σκιά και μεγάλες βλεφαρίδες.
 
Δες το look της
 

Την παράσταση έκλεψε για ακόμη μια φορά η Δέσποινα Βανδή στο έβδομο live show του «Χ-Factor».

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια- παρουσιάστρια, επέλεξε για ακόμη μια φορά δημιουργία των αγαπημένων της MiRo. Πρόκειται για ένα λευκό maxi φόρεμα που δένει στον λαιμό και αφήνει ακάλυπτη όλη την πλάτη.

Με αισθησιακό ντεκολτέ, το φόρεμα άφησε άφωνους όσους βρίσκονταν στο πλατό, μιλώντας για την πιο hot εμφάνιση της Δέσποινας μέχρι στιγμής.

Το look ολοκλήρωσε με υπέροχα ασημί κοσμήματα danelian diamond, που απογείωσαν το outfit, ενώ το styling ανέλαβε η αγαπημένη της Έλενα Βαζούρα.

Την προσοχή σου αξίζει και το beauty look της με τονισμένα μάτια και διακριτικότερα matte χείλη, το αγαπημένο μακιγιάζ της Δέσποινας, δια χειρός Βάσως Νακοπούλου. Τέλος, τα μαλλιά ανέλαβε και πάλι ο ταλαντούχος hair stylist, Βασίλης Μπουλούμπασης, ο οποίος της ανανέωσε το μακρύ καρέ και δημιούργησε ένα ίσιο χτένισμα που πήγαινε πολύ στη Δέσποινα. Ανανέωση είδαμε και στο χρώμα των μαλλιών της, από την Άννα Χάλαρη που άνοιξε μερικούς τόνους τις άκρες των μαλλιών της star.

Δες το look της

 
And the winner is....
Τον εαυτό της ξεπερνά κάθε φορά η Ζέτα Μακρυπούλια με τις εμφανίσεις της στο show του ANT1, «The Final Four».
Kάθε εβδομάδα θα λέγαμε πως οι εμφανίσεις της μοιάζουν να έχουν ένα συγκεκριμένο concept, πάνω στο οποίο βασίζονται- μια αρχική ιδέα που αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία του συνολικού look. Αυτήν τη φορά η παρουσιάστρια και ο στιλίστας της, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, αποφάσισαν να αναδείξουν την πλάτη της, αφήνοντάς την ακάλυπτη με ένα hot χρυσό Chara Lebessi top που έδενε στον λαιμό.
 
Από κάτω, επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι σε στενή γραμμή που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα.
Απεριόριστο hair inspo μας έδωσαν και τα μαλλιά της που θύμιζαν κάτι από ’80s και είναι ό,τι πρέπει για τα γιορτινά μας looks.
 
Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος Στέφανος Βασιλάκης έκανε στη Ζέτα πολλές μικρές μπούκλες, αφήνοντας όλα τα μαλλιά της ελεύθερα και δίνοντάς τους πολύ όγκο.
Τέλος, η Γωγώ Νικηφοράκη επέλεξε πολύ σωστά να δημιουργήσει ένα διακριτικότερο make up look για να μην είναι too much το αποτέλεσμα με matte nude χείλη και έντονες βλεφαρίδες.
 
Δες το look της
 
 
 
 
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»