Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H εμφάνιση της πρώτης Κυρίας στην Αγία Έδρα το λιγότερο, μας εντυπωσίασε...!

  18/11/2019 15:03
H εμφάνιση της πρώτης Κυρίας στην Αγία Έδρα το λιγότερο, μας εντυπωσίασε...!

H εμφάνιση της πρώτης Κυρίας στην Αγία Έδρα το λιγότερο, μας εντυπωσίασε...!

  18/11/2019 15:03
 

Το μαύρο δαντελωτό βέλος που αναγκάστηκαν να φορέσουν όλες οι γυναίκες λόγω αυστηρου πρωτοκόλλου
 
 
Συνοδευόμενος από τη σύζυγο του κα Άντρη Αναστασιάδη, καθώς και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας που απαρτίζετο από τον Πρέσβη της Δημοκρατίας στην Αγία Έδρα κ. Γιώργο Πουλίδη, τον Υπουργό Ενέργειας κ. Γιώργο Λακκοτρύπη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Πρόδρομο Προδρόμου και υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έφθασε σήμερα το πρωί στο Βατικανό, όπου έτυχε επίσημης υποδοχής.
 
 

Ακολούθησε κατ΄ιδίαν συνάντηση του με τον Πάπα Φραγκίσκο και στη συνέχεια ο Πάπας Φραγκίσκος δέχθηκε τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας στην παρουσία του Προέδρου Αναστασιάδη.

Έκπληξη προκάλεσε η εμφάνιση της πρώτης Κυρίας, Άντρης Αναστασιάδη, που για άλλη μια φορά η στιλιστική της επιλογή δημιούργησε ποικίλα σχόλια… αφού φόρεσε στο κεφάλι της ένα εντυπωσιακό μαύρο δαντελωτό βέλος…

Συνδύασε μαύρο κουστούμι ταγιέρ, με λευκές πέρλες στο λαιμό και μαύρες γόβες, ενώ αυτό που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλο από το βέλος.

Αυτό που δεν ξέρουμε βέβαια είναι ότι όντας γυναίκα είναι υποχρεωμένη να εμφανιστεί με την συγκεκριμένη περιβολή όπου αποτελεί αυστηρό κανόνα πρωτοκόλλου. Ανάλογη εμφάνιση έκανε και στο πρόσφατο παρελθόν, η Melania Trump.

 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας