Τι φόρεσαν τα fashion icon στα τηλεοπτικά shows της εβδομάδας (10-15/11) ;

 
Crash test: Μπόμπα, Μακρυπούλια, Φουρέιρα ή Βανδή με το νέο look στα μαλλιά... and the winner is....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αυτή τη φορά η Ελένη επέλεξε να αναδείξει την dark πλευρά του χαρακτήρα της, φορώντας μια μακριά μαύρη τουαλέτα με έντονο σκίσιμο στο πλάι της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη και διάφανα πουά γάντια διακοσμημένα με πέρλες. Το σύνολό της, που επιμελήθηκε ο στιλίστας Μάρκος Ανδριώτης ολοκληρώθηκε με μαύρο καλσόν, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και σκουλαρίκια πέρλες.
Όσον αφορά του beauty look της, η Ελένη επέλεξε να κάνει Old Hollywood κυματισμούς στα μαλλιά της, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε neutral αποχρώσεις. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες τόνιζαν το βλέμμα της, ενώ τα nude χείλη ολοκλήρωναν υπέροχα τα look της.

Δες το look της:

 
Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο live του «The Final Four». Στο τελευταίο live, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα ανδρόγυνο look που της πήγαινε πολύ.
Στιλίστας της για μία ακόμα φορά ήταν ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, αφού φαίνεται πως οι δυο τους έχουν ταιριάξει πολύ. Μαζί επέλεξαν ένα σπρόμαυρο σύνολο, το οποίο αποτελείτο από ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι με τσάκιση και ένα ιδιαίτερο λευκό τοπ. Το απαραίτητο pop of color δόθηκε με τα φούξια ψηλοτάκουνα slingbacks της. 
Το look ολοκληρώθηκε φυσικά με λαμπερά κοσμήματα.
Όσον αφορά το χτένισμά της, το επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης, ο οποίος επέλεξε να της κάνει finger waves που θυμίζουν τη δεκαετία του 1920 και τα flapper girls. Το μακιγιάζ της κομψό και διαχρονικό, έδινε έμφαση στα χείλη της, τα οποία ήταν βαμμένα με ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν, μια πολύ ωραία πρόταση από την make up artist της, Γωγώ Νικηφοράκη.

Δες το look της:

 
Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε για μία ακόμα φορά σύνολο της αγαπημένης της φίλης, της σχεδιάστριας Βάσιας Κωστάρα. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε το Faye Mini Dress, ένα μίνι μπλε φόρεμα με όμορφα φλοράλ σχέδια και βαθύ ντεκολτέ, το οποίο και συνδύασε με την Roxy ζώνη της σχεδιάστριας. Το look της ολοκληρώθηκε με knee high μαύρες μπότες, ασημένια σκουλαρίκια και πολλά κολιέ.
Όσον αφορά το beauty look που θα έχει η Χριστίνα Μπόμπα στο The Voice, είναι αρκετά απλό, κοριτσίστικο και δροσερό. Τα μάτια της είναι ελαφρά τονισμένα, στα μάγουλά της είναι ροδαλά, ενώ στα χείλη της φορά ένα glossy ροζ κραγιόν. Τα μαλλιά της με επιμελώς ατημέλητους κυματισμούς αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της.

Δες το look της:

 

And the winner is.... Aνανεωμένη και με με άκρως λαμπερό look εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή στο πέμπτο live του X-Factor. H τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, εμφανίστηκε φορώντας Ιrene Angelopoulos sequin φόρεμα με έντονους ώμους, μαύρο καλσόν και μαύρες platform γόβες Nak. Ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό look της με μεγάλα Saint Laurent shiny σκουλαρίκια.

Mε νέο haircut εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή και η αλήθεια είναι πως μας ενθουσίασε. Με ίσιο αυστηρό καρέ δια χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση, η ίδια πραγματοποίησε μια fresh εμφάνιση. Το make up της επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου επιλέγοντας έντονο κραγιόν σε burgundy απόχρωση μαζί με eyeliner, και μας έδωσε έμπνευση για τα επόμενα γιορτινά μας make up looks.

Μια εμφάνιση που μας άρεσε πολύ, αφού Δέσποινα Βανδή και μίνι φορέματα είναι ένας άψογος συνδυασμός που έχουμε συνηθίσει και θα ψηφίζουμε πάντα Ναί!  Το styling της οικοδέσποινας του show ανέλαβε η η Έλενα Βαζούρα, αφού η Δέσποινα Βανδή την εμπιστεύεται και έχουν άψογη συνεργασία.

Δες το look της:

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς
Χριστίνα Κοντοβά: «Προς το τέλος της υιοθεσίας, νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση»