Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Νέες παραλαβές από τα Famous Sports σε QUIKSILVER, ROXY και DC

  14/11/2019 15:07
Νέες παραλαβές από τα Famous Sports σε QUIKSILVER, ROXY και DC

Νέες παραλαβές από τα Famous Sports σε QUIKSILVER, ROXY και DC

  14/11/2019 15:07
 
Αν είστε λάτρεις του snowboard, τότε η καινούρια συλλογή της Quiksilver θα σας εντυπωσιάσει! Με ανανεωμένο look, η νέα outwear συλλογή από χρωματιστά jackets και coats έρχεται να δώσει χρώμα στις κρύες νύχτες και στις εξορμήσεις μας του χειμώνα!
 
 
Παράλληλα, η ROXY, ανατρέπει τα δεδομένα, με την εντυπωσιακή χειμερινή συλλογή της από oversized είδη ένδυσης, η οποία έρχεται να προσφέρει την απόλυτη άνεση που εμπνέεται από την ατμόσφαιρα της εποχής.
 
 


Τέλος, η καινούρια συλλογή της DC Shoes παρουσιάζει τη νέα της συλλογή υπόδησης, σε συνεργασία με τους γνωστούς skaters Cyril Jackson και Joshua Vides, η οποία και φαίνεται να είναι η εξέλιξη των κλασσικών DC shoes. Η εκστρατεία «Yours For Taking» υποστηρίζει πως ένα παπούτσι είναι απλά ένα παπούτσι μέχρι να το αναδείξει αυτός που το φορά κάνοντάς το να ξεχωρίζει.


 


Μπορείτε να βρείτε την καινούρια συλλογή ένδυσης και υπόδησης των  Quiksilver, Roxy και DC στα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις Παγκύπρια και μεταπωλητές. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο + 357 22 45 5500 ή/και ψωνίστε στην ιστοσελίδα www.famousports.com

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας