Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το εντυπωσιακό μαύρο χαλί του event για τα 50χρονα του ΟΠΑΠ

  14/11/2019 12:34
Το εντυπωσιακό μαύρο χαλί του event για τα 50χρονα του ΟΠΑΠ

Το εντυπωσιακό μαύρο χαλί του event για τα 50χρονα του ΟΠΑΠ

  14/11/2019 12:34
Οι όμορφες παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση με τις εμφανίσεις τους 
 

Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2019 στις 19:30 φιλανθρωπικό δείπνο, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων παρουσίας και προσφοράς της στην Κύπρο, στο ξενοδοχείο Parklane Resort & Spa, στη Λεμεσό.

Στο gala dinner συμμετείχαν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Κύπρου, οι οποίες στηρίζουν το πολύπλευρο κοινωνικό έργο του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη».

Στις €204.000 ανήλθε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις εισφορές των εταιρειών που συμμετέχουν στο μεγαλειώδες φιλανθρωπικό δείπνο.

Υπογραμμίζεται πως για πρώτη φορά στην Κύπρο συγκεντρώνεται τέτοιο μεγάλο ποσό από φιλανθρωπική εκδήλωση η οποία αποτελεί κάλεσμα για συμμετοχή και στήριξη του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη» από τις επιχειρήσεις, οι δράσεις των οποίων συμβαδίζουν με το καλό του συνόλου, με την κοινωνική πρόοδο και την αρωγή των κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται ιδιαίτερη στήριξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όπως ήταν αναμενόμενο ωστόσο, οι κυρίες ήταν αυτές που για άλλη μια φορά έκλεψαν την παράσταση και ομόρφυναν με την παρουσία τους την διοργάνωση.

Εντυπωσιακές, κομψές και στιλάτες, έγιναν η αίτια για να φωτιστεί με λάμψη και ομορφιά, η ήδη υπέροχη βραδιά.

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας