Markle και Middleton σε κοινή εμφάνιση μετά τη ρήξη... Η Kate μοδάτη με Zara και η Meghan ξανά έγκυος;

 
 

Το βράδυ του Σαββάτου η Meghan Markle και η Kate Middleton παρευρέθηκαν με τους συζύγους τους στο Festival of Remembrance στο Royal Albert Hall, ένα από τα πολλά γεγονότα που διοργανώνονται προς τιμήν των όσων πολέμησαν στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και οδηγούν στην επίσημη Remembrance Day στις 11 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σε μία, λοιπόν, από τις πιο σπάνιες φορές που η Meghan κι η Kate έδωσαν το παρών σε ίδιο event, ο κόσμος δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τα looks που επέλεξαν να κάνουν.

Άλλωστε, αυτή ήταν και η πρώτη κοινή έξοδος των δύο ζευγαριών μετά τις δηλώσεις του Harry σχετικά με το ρήγμα στη σχέση του με τον William.

 

H Κέιτ Μίντλετον είναι μια από τις πρώτες celebrities που τόλμησαν να ακολουθήσουν την επανεμφάνιση ενός αξεσουάρ από τα παλιά: Της στέκας στα μαλλιά.  

Είναι γνωστό ότι η δούκισσα έχει την ικανότητα να αναμειγνύει με επιτυχία ακριβά κομμάτια με οικονομικά χωρίς να μοιάζουν παράταιρα.

 

Και ενώ έχει στη διάθεσή της μια συλλογή με αμέτρητα πολύτιμα κοσμήματα και τιάρες, εκείνη επέλεξε να φανεί πιο προσιτή και επέλεξε μια καπιτονέ στέκα μαλλιών με ασορτί γυαλιστερά απλικέ από τα Zara. 

 

Η δούκισσα παρακολούθησε το Royal British Legion Festival of Remembrance στο Royal Albert Hall φορώντας ένα σικάτο μπλε φόρεμα με ντεκολτέ χαμόγελο, με μαυρη λεπτή βελούδινη ζώνη γύρω από τη μέση της και μαύρες γόβες Jimmy Choo.

Αυτή είναι η στέκα που επέλεξε για μαλλιά της από τα Zara, η οποία κοστίζει 17,95 ευρώ. 

 

6 μηνών Archie θα αποκτήσει σίγουρα αδερφάκι. Θα γίνει όμως αυτό πιο σύντομα από ότι περιμέναμε; Αυτό φαίνεται πως άφησε ο πρίγκιπας Harry να πιστέψουμε... Οι επίμονες ερωτήσεις του σχετικά με το πώς είναι να έχεις δεύτερο παιδί έκαναn πολλές από τις μητέρες να τον ενθαρύνουν να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί με την Meghan Markle.

Δεν είναι όμως οι μόνοι που πιστεύουν στην πιθανότητα να έρθει ένας ακόμα διάδοχος για τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ. Οι στοιχηματικές εταιρίες της Βρετανίας έχουν δει αυτό το σενάριο να εκτοξεύεται στις προβλέψεις. Τα στοιχήματα δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει ανακοίνωση μιας δεύτερης εγκυμοσύνης σύντομα.

Σε αυτή την περίπτωση, η πρώην πρωταγωνίστρια του Suits θα λειτουργήσει διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη αναζητώντας την συμβολή της οικογένειάς της. “Η Meghan έχει ήδη πει στους φίλους της ότι σε περίπτωση δεύτερης εγκυμοσύνης θα ήθελε το μωρό να γεννηθεί στο Λος Άντζελες όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η ίδια” αναφέρει πηγή στο περιοδικό new!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο George Russell φοράειτ ην συλλογή TOMMY HILFIGER Spring 2024 στο Grand Prix της Αυστραλίας
Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη #Eurovision»
Η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε στην Ουγκάντα με την κόρη της Ada και δείχνει το παλιό της σπίτι
Η Calvin Klein αποκαλύπτει την Camila Morrone με Calvin Klein Jeans
To κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του Elton John
Περπάτησε όλη η A list του Hollywood στo κόκκινο χαλί του after #Oscars2024 party του #VanityFair
#Oscars2024: Δείτε τα εντυπωσιακά looks από το κόκκινο χαλί των #Oscars2024
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του! «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου!»
Η Tommy Hilfiger μας συστήνει την "Kendall Jenner & Friend" καμπάνια για την Άνοιξη 2024
#BritAwards 2024: Οι μετρημένες λαμπερές παρουσίες στο πιο κιτς κόκκινο χαλί της χρονιάς