Αυτές είναι οι υποψήφιες για Σταρ Ελλάς με παρουσιάστρια την Μαρία Κορινθίου!

 

Ο θεσμός «Ελληνικά Καλλιστεία» αλλάζει καθώς οι Βασίλης Πρεβελάκης και Αναστάσιος Τρανούλης τον προσαρμόζουν στα νέα δεδομένα, τα οποία επιτάσσει ο καιρός, ώστε να αναδεικνύονται υγιή πρότυπα τα οποία να συμβαδίζουν με το flow με την εποχή μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η αλλαγή ξεκινά από το μέρος διεξαγωγής! Ξεχνάμε τα κέντρα διασκέδασης και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra, της Βάσιας Παναγοπούλου και του Δημήτρη Αγγελόπουλου, θα μάθουμε ποια θα είναι η επόμενη Star Hellas.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η αγαπημένη μας Μαρία Κορινθίου! Σε μία φαντασμαγορική βραδιά, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες εκτός από την εμφάνισή τους, θα μας δείξουν και το ταλέντο τους.

Ηθοποιοί, συγκροτήματα κι επώνυμοι τραγουδιστές θα πλαισιώσουν τη «θεατρική» παράσταση. Όλη η ελληνική showbiz θα δώσει το «παρών». Η βραδιά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, «Μαζί για τη Ζωή».

 

Γνώρισε καλύτερα τις υποψήφιες για «Star Ηellas/Μiss Hellas/Miss Young 2019»:

Η Έρρικα Κολάνη είναι 23 ετών, από την Αθήνα. Σπουδάζει στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται,διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

 

Η Σάρα Τσέχου είναι 19 ετών. ασχολείται επαγγελματικά με το modelling, σπουδάζει managment, μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την γυμναστική.

Η Έλενα Μαρή είναι 22 ετών και κατάγεται από το Ρέθυμνο. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την γυμναστική και τον χορό.

 

H Μαρία Μανσούλι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι 21 ετών και σπουδάζει σχέδιο μόδας. Τον ελεύθερο χρόνο της γυμνάζεται και διαβάζει βιβλία. Έχει πάθος με τη μόδα και το τραγούδι! Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Σουαχίλι και Γερμανικά.

 

Η Ναταλία Παπαευθυμίου είναι 21 ετών και κατάγεται από το Αγρίνιο. Είναι καθηγήτρια χορού και τεχνικός κομμωτικής τέχνης. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά και στον ελεύθερό της χρόνο παίζει τένις, μπάσκετ και της αρέσει ο χορός και το τραγούδι.

 

Η Ιωάννα Χαντζή, είναι 22 ετών από τα Λουτρά Αιδηψού (Β.Εύβοια). Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και στον ελεύθερο της χρόνο της γυμνάζεται και κάνει χορό.

 

Η Φρίντα Θεολόγου είναι 23 ετών,Κατάγεται από τα Γιάννενα και μένει στην Αθήνα. Σπουδάζει Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης και μιλάει Αγγλικά. Τον ελεύθερό της χρόνο γυμνάζεται, και της αρέσουν τα ταξίδια και το διάβασμα.

 

Η Κατσομαλιάρη Κατερίνα είναι 22 ετών, έχει σπουδάσει Τεχνικός Φαρμάκων και μιλάει Ελληνικά και Αγγλικά. Ασχολείται με τη γυμναστική και της αρέσουν τα ταξίδια.

 

Η Μαριάννα Περατσάκη είναι 23 ετών. Σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει λογοτεχνία και πηγαίνει ταξίδια.

 

Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Τρίκαλα. ‘Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο , με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

 

Η Ραφαέλα Καλομοίρη είναι 18 ετών και κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ασχολείται με το modelling. Είναι αθλήτρια του Βόλεϊ κι έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική και τον χορό.

 

Η Ευτυχία Λιονάκη είναι 20 ετών κι έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Γνωρίζει Αγγλικά και της αρέσει ο χορός, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ιππασία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»