Η ανδρική συλλογή Tommy Hilfiger ενσωματώνει τεχνικές λεπτομέρειες και ευελιξία στο κλασικό brand

 

Η ανδρική συλλογή για το Φθινόπωρο 2019 ενσωματώνει τεχνικές λεπτομέρειες και ευελιξία στο κλασικό αμερικανικό cool DNA της μάρκας. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από μια «συνειδητή» σύγκρουση μεταξύ λειτουργικότητας και κληρονομιάς, συνδυάζοντας άνετα και εύκαμπτα υφάσματα σε διαχρονικά σχέδια.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 
FEATURING TH FLEX
Το καινοτόμο πρόγραμμα TH Flex, που φτιάχτηκε για τον σύγχρονο άνδρα της πόλης, χρησιμοποιεί υλικά με υψηλής απόδοσης stretch για απεριόριστη κίνηση και άνεση. Περιλαμβάνει σχέδια με four-way stretch και τεχνικά quick-dry τελειώματα, ενώ παραμένει πιστή στο εμβληματικό αμερικανικό στιλ της Tommy Hilfiger.
 
THE STYLES
COMFORTABLE PRACTICALITY
Η συλλογή περιλαμβάνει ελαφριά bomber jackets, relaxed-fit chinos και άνετα cargo pants.
Διατίθεται σε κλασικά χρώματα και αναδεικνύει την γκαρνταρόμπα.
 
 

 
 
 
Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ
Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.
 
Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.
 
Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.
 
 
Σχετικά με την Tommy Hilfiger
Στο brand portfolio της Tommy Hilfiger, περιλαμβάνονται οι σειρές TOMMY HILFIGER και TOMMY JEANS. Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι από τις πιο αναγνωρισμένες premium designer lifestyle συλλογές στον κόσμο. Εστιάζουν στον σχεδιασμό και την εμπορία ποιοτικών ειδών ένδυσης και ειδικότερα tailored και sportswear συλλογές για άνδρες, capsule και sportswear συλλογές για γυναίκες, παιδικές συλλογές, συλλογές denim, underwear (εσώρουχα και πιζάμες), υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ. Ακόμα, μέσω επιλεγμένων licensees, η Tommy Hilfiger προσφέρει lifestyle προϊόντα όπως γυαλιά, ρολόγια, αρώματα, μαγιό, κάλτσες, μικρά δερμάτινα είδη, οικιακά προϊόντα και είδη ταξιδιού. Η σειρά TOMMY JEANS αποτελείται από προϊόντα jeanswear καθώς και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες, αξεσουάρ και αρώματα.

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»