Το εντυπωσιακό fashion show της Μαίρη Κατράντζου! Λαμπερές παρουσίες, μοναδικές εικόνες στο μαγευτικό Σούνιο

 

Η Μαίρη Κατράντζου και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ένωσαν τις δυνάμεις τους για το fashion event της χρονιάς!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μία φαντασμαγορική επίδειξη μόδας διεθνών προδιαγραφών με έντονο το ελληνικό στοιχείο πραγματοποιήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα, στο Σούνιο, το βράδυ της Πέμπτης.

Με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο», η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου παρουσίασε μία εντυπωσιακή made to measure συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020.

Η Πρόεδρος του Σωματείου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη μαζί με την Μαίρη Κατράντζου υποδέχτηκαν 500 κορυφαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε μια ξεχωριστή βραδιά με αρχαιοελληνικό άρωμα.

Το μαγευτικό fashion show ξεκίνησε μετά τη δύση του ηλίου, με το φως του ναού να αναδεικνύει την αισθητική των κλασικών αρχιτεκτονικών γραμμών του, αλλά και τα μοντέλα που περπάτησαν φορώντας τις ξεχωριστές haute couture δημιουργίες της Μαίρης Κατράντζου.

Τα κοσμήματα που συνόδευσαν τα μοντέλα είναι του οίκου Bulgari, ενώ τα παπούτσια φέρουν την υπογραφή του ελληνικού brand Ancient Greek Sandals.

Τα πρωτοποριακά, prints σήμα-κατατεθέν της σχεδιάστριας έδεσαν αρμονικά με τα περίτεχνα κεντήματα σε υφάσματα, τα οποία παραπέμπουν στην Ελλάδα της σοφίας, της γνώσης και της αρχιτεκτονικής του Χρυσού Αιώνα. Τότε που μπήκαν από τον Περικλή και τα θεμέλια για τον Ναό του Ποσειδώνα.

Τα μοντέλα περπάτησαν υπό τους ήχους της μουσικής που επιμελήθηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ Βαγγέλης Παπαθανασίου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διατηρεί στενή σχέση με την Ελληνίδα σχεδιάστρια.

Το styling ανέλαβε η ταλαντούχα Σοφία Νεοφύτου, καλλιτεχνική διευθύντρια των shows της Victoria’s Secret, αλλά και ο άνθρωπος πίσω από το περιοδικό «10».

Πρόκειται για την πρώτη φορά που το υπουργείο Πολιτισμού παραχωρεί τον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα για την διεξαγωγή ενός fashion show.

Στη μοναδική αυτή βραδιά βρέθηκαν εκεί και αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» προκειμένου να σταλεί από όλους μαζί ένα δυνατό παγκόσμιο μήνυμα ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

Η Μαίρη Κατράντζου, το κορίτσι-φαινόμενο που έχει σαρώσει τα διεθνή βραβεία, μετά από χρόνια επιτυχιών στο εξωτερικό επέστρεψε στην πατρίδα της και έγραψε ιστορία.

 

Το κόστος της πρόσκλησης ανερχόταν στα 1.000 ευρώ, με το συνολικό ποσό των εσόδων να διατείθενται για τις ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», και συγκεκριμένα για την αναβάθμιση της Μονάδας σε Κέντρο Αριστείας μέσα από την αγορά νέων μηχανημάτων και μέσα από διεθνείς συνεργασίες, όπως με το Dana Farber Cancer Institute του Πανεπιστημίου του Harvard.

 

Λαμπερές κυρίες της ελληνικής showbiz και του χώρου της μόδας, όπως η Ευγενία Νιάρχου, η Ελένη Μενεγάκη, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Βίκυ Καγιά, αλλά και διεθνείς προσωπικότητες όπως η Suzy Menkes και η Bianca Brandolini έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο fashion event της χρονιάς με τον έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά προβλήθηκαν πλάνα από την επίδειξη και σε αυτά είδαμε την Ελένη Μενεγάκη, τη Φώφη Γεννηματά αλλά και άλλες επώνυμες κυρίες. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, όπως φαίνεται και στο βίντεο, εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση και συζητήθηκε είναι πως και οι δύο κυρίες φόρεσαν τακούνια παρά το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται σε αρχαιολογικούς χώρους, κάτι άλλωστε που αναφερόταν και στις προσκλήσεις που έλαβαν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»