Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ta καταστήματα Celio υποδέχονται τους φοιτητές Πανεπιστημίων με τον πιο #fun και στυλάτο τρόπο

  11/09/2019 15:51
Ta καταστήματα Celio υποδέχονται τους φοιτητές Πανεπιστημίων με τον πιο #fun και στυλάτο τρόπο

Ta καταστήματα Celio υποδέχονται τους φοιτητές Πανεπιστημίων με τον πιο #fun και στυλάτο τρόπο

  11/09/2019 15:51
Φέτος η επιστροφή στο πανεπιστήμιο γίνεται όλο και πιο #stylish! Τα καταστήματα Celio θα παρευρεθούν στους χώρους τριών πανεπιστήμιων για ένα ξεχωριστό back-to-uni festival για το καλωσόρισμα των φοιτητών στη νέα xρονιά! Μέσα στα πλαίσια του UniFEST 2019, οι φοιτητές θα μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο των καταστημάτων Celio και να παίξουν με το παιχνίδι «PLINKO», όπου για κάθε καινούρια συμμετοχή θα έχουν ευκαιρίες να κερδίσουν διαφορετικά δώρα Celio.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Θα μπορείτε να βρείτε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Celio σε 3 διαδοχικά UniFEST events. Η αρχή θα γίνει στους χώρους του Πανεπιστημίου Κύπρου την Πέμπτη 19/9 από τις 10.00-14.00, και θα συνεχίσει στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 3/10 από τις 11.00-15.00. Τέλος, τα καταστήματα θα επισκεφθούν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στις 7/10 από τις 10.00-14.00 για να περάσουν διασκεδαστικές στιγμές λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων!
Η Γαλλική μάρκα Celio σχεδόν 35 χρόνια μετά την ίδρυσή της το 1985, έχει καταστεί το κορυφαίο όνομα στην ανδρική ένδυση, τόσο στην Ευρώπη όσο και διεθνώς. Με πάνω από 1,100 καταστήματα σε περισσότερες από 50 χώρες, η μάρκα με τον αστερίσκο γνωρίζει πάντα πώς να καινοτομεί για να ξεχωρίζει, ενώ ικανοποιεί περήφανα το γούστο και τις απαιτήσεις των πελατών της, σε κάθε χώρα.
 
Βρείτε τα καταστήματα CELIO:
Λευκωσία: The Mall of Cyprus – 1ος  Όροφος, Nicosia Mall – Ισόγειο, Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 270 Λακατάμια, Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 33Α Λατσιά.
Λεμεσός: My Mall – Ισόγειο,
Πάφος:  Kings Avenue Mall – Ισόγειο.
Facebook: https://www.facebook.com/celiochypre/
Instagram: @celiocy
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας