Τα κορίτσια της showbiz ακόμα φωτογραφίζονται με μαγιό και αναστατώνουν

 
 
Ποιος είπε ότι έφυγε το καλοκαίρι;Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές, μεγάλες, μικρές όλες καλές...! Νατάσσα Μποφίλιου, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Βίκυ Καγιά, Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Ειρήνη Κολιδά, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Μέγκι Ντρίο, Νάιλα Γκούγκνι, η ολόγυμνη Αντιγόνη Πάντα Χαρβά και bonus η Salma Hayek!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες αν όχι η πιο επιτυχημένη της γενιάς της στην ελληνική showbiz. Η Νατάσα Μποφίλιου ξάφνιασε και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με την καυτή φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια φόρεσε το αισθησιακό μπικίνι της και τα έδωσε… όλα!Απολαμβάνει τις διακοπές της και όλοι οι λουόμενοι το καλλίγραμμο κορμί της.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε σε instastory κέρδισε όλες τις κολακευτικές εντυπώσεις των θαυμαστών της.

 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί που «βάζει» κάτω κι τις 20αρες. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της και ο ανδρικός πληθυσμός το αισθησιακό κορμί της.

Φόρεσε το αισθησιακό μαγιό της, χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό του Instagram και «έλιωσε» τους θαυμαστές της. Πόζαρε και τα έδωσε… όλα!

«Μην περιμένεις τίποτα να συμβεί εκεί έξω που θα σε κάνει να νιώσεις δυνατός. Μέσα σου είναι η δύναμη.😉», έγραψε ως σχόλιο η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 

Η Βίκυ Καγιά είναι κούκλα και παρά το γεγονός πως έχει γίνει μανούλα, έχει και κορμάρα. 

Αναμφισβήτητα μάλιστα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz.

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια, ξεκουράστηκε και πέρασε φανταστικά φέτος το καλοκαίρι, ενώ δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τα γυρίσματα του Greece's Next Top Model έχουν ήδη ξεκινήσει και σε λίγο καιρό αναμένεται να δούμε την μεγάλη πρεμιέρα.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας μέσα από το Instagram.

Ήδη έχουμε δει διάφορα backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του ριάλιτι μοντέλων και η αλήθεια είναι πως οι φανατικοί τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς.

Μέχρι τότε, η Βίκυ Καγιά συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιό στο Instagram και να μας αφήνει άφωνους. 
Το ίδιο έκανε και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ανέβασε μια φωτογραφία της όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στα βράχια με λευκό ολόσωμο μαγιό και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«✨Endless summer✨ #summeringreece #ontherocks 💥».

 

Με μία εντυπωσιακή φωτογραφία αποχαιρέτησε το καλοκαίρι η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια, που διαθέτει ένα από τα πιο προσεγμένα Instagram accounts, εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με την συγκεκριμένη ανάρτηση.

“Κράτησα την αγαπημένη μου καλοκαιρινή φωτογραφία για την 1η ημέρα του Φθινοπώρου. Δεν αντέχεται ΤΟΣΗ επανάσταση!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Μαίρη Συνατσάκη.

Στην φωτογραφία λοιπόν, βλέπουμε τη Μαίρη Συνατσάκη να ποζάρει στη θάλασσα και η πόζα της να αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

 

Το κορμί της έχει «κάψει» πολλές… καρδιές! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ωραία, σέξι και… όχι όποιος αντέξει!

Οι followers της έχουν χάσει τα λογικά τους με αυτά που αντικρίζουν στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια φόρεσε το καυτό της μαγιό και τα έδωσε… όλα! Οι θαυμαστές της «ίδρωσαν» μόλις είδαν την αισθησιακή της πόζα.

«Τυπικά,τελευταία μέρα του καλοκαιριού.Ουσιαστικά,όλες οι εποχές είναι μέσα μας.Είναι θέμα επιλογής.💖 Τί καιρό κάνει εκεί μέσα? #foodforthought #itsuptoyou #decide», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

Τα τελευταία χρόνια ήταν για την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου πολύ δύσκολα. Ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας της, πέρα από το σοκ προκάλεσε και μια μεγάλη ενδοοικογενειακή κόντρα με την Μάρθα Κουτουμάνου, κάτι που έχει απασχολήσει πολύ τα Μέσα.

Η ίδια η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει ανάγκη να ξεφύγει, έστω και για λίγο, από τα προβλήματα. Έτσι, αυτή τη φορά ταξίδεψε μέχρι την εξωτική Χαβάη.

Εκεί, από τα νερά που βρέχουν τη Χονολουλού, η Μαρία Ελένη ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα υποβρύχιο βίντεο με τις απίθανες βουτιές της.

Όπως διαπιστώσατε, η ίδια διαθέτει άριστη φυσική κατάσταση και μεγάλη… ευελιξία.

 

Διαθέτει ένα σέξι κορμί και ξέρει πως να το χειρίζεται… Ο ανδρικός πληθυσμός τρελαίνεται βλέποντας την Ειρήνη Κολιδά.

Η εντυπωσιακή παρουσία φόρεσε το καυτό μαγιό της και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η πρώην παίκτρια του Survivor κόλασε τους θαυμαστές της με τις αισθησιακές της πόζες. Η φωτογραφία που δημοσίευσε το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κέρδισε όλα τα likes των Social Media.

 

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμέτοχη της στο Survivor. H Ελισάβετ Δοβλιατίδου διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί που στο πέρασμα της αναστατώνει τους πάντες.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, φόρεσε το σέξι μαγιό της, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Instagram και κόλασε τον ανδρικό πληθυσμό με την αισθησιακή της φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό. Τα likes και τα comment πήραν «φωτιά» για χάρη της όμορφης οπτασίας που αντίκριζαν.

 

Η Μέγκι Ντρίο είναι μία από τις κοπέλες που έγιναν γνωστές λόγω της συμμετοχής τους στον πρώτο κύκλο του Greece's Next Top Model. 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM, η οποία αποτελούσε μέλος της «τριάδας της φωτιάς», είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Παρά το γεγονός πως το παιχνίδι τελείωσε και δεν βγήκε νικήτρια, συνεχίζει να μας απασχολεί μέχρι και σήμερα.

Φέτος το καλοκαίρι, το μοντέλο, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής (1/9) έκανε την έκπληξη.

Πόζαρε στον καθρέφτη φορώντας το μπικίνι της αλλά όμως δεν ήταν σε κάποια παραλία ή στο σαλόνι της.
Αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία στην τουαλέτα, με αποτέλεσμα το φόντο της να είναι η... λεκάνη.

 

Τη Νάιλα Γκούγκνι τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Next Top Model που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, την περίοδο 2009-2010. Η ίδια ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι μόδας και ξεχώρισε με την παρουσία της.

Η Νάιλα πλέον βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της. Η κοιλίτσα της έχει ήδη φουσκώσει αρκετά, κάτι που φαίνεται και από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

Τον περασμένο Ιούνιο η Νάιλα μιλώντας στο Happy Day είχε πει για την εγκυμοσύνη της: «Περιμένω κοριτσάκι. Ήταν κάτι που προέκυψε. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπός μου. Γνωριζόμαστε πάνω από 15 χρόνια. Θα κάνουμε πολιτικό γάμο για το παιδί. Να μην έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα. Εγώ γεννήθηκα στο Λίβανο. Η καταγωγή της μαμάς είναι από τον Άγιο Μαυρίκιο και του μπαμπά από το Καμερούν. Ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν ενός χρόνου».

 

Μία πολύ αποκαλυπτική φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Δευτέρας, η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά.

Συγκεκριμένα, η εκκεντρική δημοσιογράφος, που έγινε γνωστή από την τηλεοπτική εκπομπή «ΦM live» με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δημοσίευσε μία ολόγυμνή φωτογραφία της από την παραλία, στην οποία απαθανατίστηκε λίγο πριν βουτήξει στη θάλασσα

Η ίδια θέλησε έτσι να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους, με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

Η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ποζάρει γυμνή, καθώς παλαιότερα είχε ανεβάσει και άλλες παρόμοιες φωτογραφίες.

 

«Ναι, αύριο γίνομαι 53. Και τι με αυτό;» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram

Τα 53 της χρόνια συμπληρώνει σήμερα η ηθοποιός Salma Hayek.

Η ίδια, πάντως, δείχνει τελείως ακομπλεξάριστη για την ηλικία της και γι' αυτό φροντισε να το γιορτάσει μια ημέρα νωρίτερα με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram.

«Ναι, αύριο γίνομαι 53. Και τι με αυτό;» έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ενδεικτική της στάσης της και η φωτογραφία που επέλεξε με ένα γαλάζιο μπικίνι που αναδύκνειε τις καμπύλες της. 

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»