Τα κορίτσια της showbiz με σέξι διάθεση αναστατώνουν... παραλίες και όχι μόνο...

 
 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές, μεγάλες, μικρές όλες καλές...! Ελένη Φουρέιρα, Μαίρη Συνατσάκη, Ζέτα Δούκα, Αγγελική Δαλιάνη, Βίβιαν Κοντομάρη, Χριστίνα Κολέτσα, Άννα Πρέλεβιτς, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Ιωάννα Τούνη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου,  Μέγκι Ντρίο, Αρετή Θεοχαρίδη, Άννα Πρέλεβιτς, Μαρία Αλεξάνδρου και bonus oι Amanda Holden και Ariana Rockefeller
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και οι followers της στο Instagram έχουν την ευκαιρία να απολάψουν το.. fuego κορμί της, μιας και δε σταματά να ανεβάζει στο λογαριασμό της σέξι φωτογραφίες της με μαγιό που προκαλούν πανικό.

Μάλιστα, οι δύο από τις τελευταίες είναι και αυτές που πήραν «βροχή» τα likes καθώς η τραγουδίστρια σε αυτές δείχνει την πιο αισθησιακή πλευρά του εαυτού της. Φόρεσε το αποκαλυπτικό μπικίνι της και τα έδωσε… όλα!

 

Είναι μια εντυπωσιακή παρουσία που καταφέρνει σε κάθε της βήμα να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό! Η Μαίρη Συνατσάκη ξέρει πώς να «κολάζει» τους θαυμαστές της.

Η γλυκιά παρουσιάστρια, φόρεσε το σέξι μαγιό της, έκανε την πιο αισθησιακή βουτιά και έβαλε «φωτιά» στο Instagram με την φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό. Οι followers της «έλιωσαν» σαν παγάκι βλέποντας της καυτή ανάρτηση της.

 

Στην Παλαιοχώρα Κρήτης για ακόμη μια χρονιά πέρασε τις διακοπές της Ζέτα Δούκα, με τον σύζυγό της Μιχάλη Χατζηαντωνά και την κόρη τους Θάλεια.

Η όμορφη ηθοποιός λατρεύει αυτό το μέρος γι' αυτό και όταν βρίσκεται εκεί, φροντίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις όμορφες παραλίες και όλα όσα εκείνη λατρεύει, κάνοντας γνωστό το μέρος και σε άλλους που ίσως να ήθελαν να το επισκεφθούν.

Όλο αυτό το διάστημα δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές και πριν μερικές ώρες δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία, αποκαλύπτοντας ότι απολαμβάνει τα τελευταία μπάνια του καλοκαιριού και πως σε λίγο οι διακοπές της φτάνουν στο τέλος τους.

Η φωτογραφία με την κόρη της στην ακρογιαλιά, μάζεψε τα περισσότερα likes μέσα σε λίγες μόνο ώρες και όχι άδικα.

Με αυτή τη φώτο αποκάλυψε ότι οι διακοπές τους φτάνουν στο τέλος τους σχολιάζοντας: «Απολαμβάνοντας παρέα τα τελευταία μπάνια για φέτος... #holidays #lastdays #blessed #happy #motheranddaughter #together#better #lovemygirl #thalia» #familytime»

Ξεκουράστηκε αρκετά και είναι έτοιμη για τη νέα αυτή χρονιά.

 

Η Αγγελική Δαλιάνη μπορεί να έχει περάσει από δύο εγκυμοσύνες έχει κορμί με αναλογίες μοντέλου και οι πόζες της έχουν κάνει αίσθηση…

Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media της και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram για να μας ευχηθεί καλημέρα και τα κατάφερε!

Με το θέαμα αυτό πως να μην έχουμε μια πολύ καλή ημέρα; Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι η μέρα σας να είναι γεμάτη θετικές σκέψεις, ευγενικούς ανθρώπους και χαρούμενες στιγμές»!

 

Η Βίβιαν Κοντομάρη γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη σειρά «Το σόι σου» στην οποία και πρωταγωνιστούσε.

Αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της και κάνει αναρτήσεις μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 
Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις, την είδαμε να ποζάρει με μπικίνι και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πάθαμε πλάκα. Η ίδια, πρόσφατα ανέβασε και φωτογραφία με τον γιο της στην παραλία να φτιάχνει κάστρα στην άμμο.

 

Η Χριστίνα Κολέτσα, "σπάει" την σιωπή της για τον σύντροφο της, για πρώτη φορά στο περιοδικό You. 

Τι κι αν μία πρόσφατη εγχείρηση την ταλαιπώρησε; Η Χριστίνα Κολέτσα έσφιξε τα δόντια και σήμερα ποζάρει πιο σέξι από ποτέ, ενώ απαντάει αν το κάνει... εσκεμμένα, αν θα έκανε παιδί εκτός γάμου και γιατί δεν της αρέσει να μιλάει για τη σχέση της με τον Δημήτρη Δεγαμινιώτη, παρ' ότι εκείνος την εμπιστεύεται.

Διαβάζω παντού «σέξι η Χριστίνα Κολέτσα»... Νιώθεις σέξι όταν φωτογραφίζεσαι;
Όχι, ποτέ δεν ένιωσα ότι είμαι «σέξι», τουλάχιστον έτσι όπως το λένε. Αισθάνομαι όμως καλά με τον εαυτό μου, χωρίς να νιώθω συγκεκριμένα σέξι ή οτιδήποτε άλλο. Δεν είχα αυτοπεποίθηση ανέκαθεν, την έχω «χτίσει» γιατί είμαι αρκετά δουλεμένη σαν άνθρωπος. Έχω πει ότι για πολλά χρόνια έκανα ψυχοθεραπεία, που γενικά είναι μια βουτιά στον εαυτό σου γεμάτη εκπλήξεις και δεν τελειώνει ποτέ.

 

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα με υπέροχες αναλογίες.

Μάλιστα, ή ίδια είναι λάτρης του Instagram και συχνά δημοσιεύει όμορφες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό.

Αν και το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, η Άννα Πρέλεβιτς βρίσκεται σε καλοκαιρινή διάθεση.

Έτσι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία, όπου ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την άψογη σιλουέτα της.

 

Είναι μια εντυπωσιακή παρουσία που στο πέρασμα της αναστατώνει όλον τον ανδρικό πληθυσμό. Η Χριστίνα Παπαδέλλη ξέρει πώς να κολάσει τους πάντες.

Φόρεσε το σέξι μαγιό της, χαμογέλασε στον φωτογραφικό φακό του Instagram και έβαλε «φωτιά» με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό. Οι θαυμαστές της λιώνουν σαν παγάκι όταν την αντικρίζουν.

 

Και που δεν έχει πάει φέτος το καλοκαίρι η Ιωάννα Τούνη. Η εκρηκτική ξανθιά που τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks, όπου σταθεί και όπου βρεθεί ενημερώνει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις όμορφες στιγμές που περνάει.

Στην τελευταία, μάλιστα, φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, τη βλέπουμε να αναδύεται από τα νερά του Ιονίου πελάγους και όπως ήταν φυσικό στα σχόλια έγινε “χαμός”.

 

Είναι ωραία, όμορφη, σέξι και… όποιος αντέξει! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κατάφερε να «γκρεμίσει» το Instagram για ακόμη μια φορά!

Φορώντας μόνο ένα… εντυπωσιακό στέμμα έβαλε «φωτιές» στον ανδρικό πληθυσμό. Λίγο το καλοκαίρι, λίγο η hot… Αλεξάνδρα, τι άλλο να θελήσουν οι θαυμαστές της για να… λιώσουν!

Οι followers της είναι τόσο αναστατωμένοι που έχουν ιδρώσει μόνο στην… σκέψη του κορμιού της…

 

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι μία από τις παίκτριες του MasterChef που συζητήθηκε αρκετά την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε, και αυτό γιατί η συμπεριφορά της δεν ήταν και από τις καλύτερες μέσα στο σπίτι με τους συμπαίκτες της. Δεν ήταν πολλοί αυτοί που τη συμπαθούσαν, ενώ οι κλίκες ήταν αρκετές μέσα στο σπίτι.

Η νεαρή μαγείρισσα που ήθελε πάση θυσία τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef τελικά πήρε τη δεύτερη θέση, αφού το έπαθλο πήρε ο φίλος της ο Μανώλης. Και μπορεί πια να μην υπήρχε το reality μαγειρικής για να τη βλέπουμε, υπάρχει όμως το Instagram account της, κι εκεί πάθαμε πλάκα με τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από κάποια 24ωρα.

Η Σπυριδούλα ανέβασε φωτογραφία με το μπικίνι της κι εμείς δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Είναι ολοφάνερο πως έχει χάσει κάποια κιλά από τότε που ήταν στο MasterChef και η selfie της με μπικίνι θα σε πείσει για όσα λέμε. Έχει ένα πάρα πολύ ωραίο σώμα και εμείς απλά την χειροκροτάμε.

Στο σημείο αυτό να σου πούμε πως από τη νέα τηλεοπτική σεζόν υπάρχουν πιθανότητες να τη βλέπεις πιο συχνά, αφού φήμες αναφέρουν πως θα είναι η chef σε γνωστή πρωινή εκπομπή.

 

Μύκονο και Σαντορίνη περιελάμβανε το… φετινό μενού διακοπών για τη Μέγκι Ντρίο, η οποία αφού πέρασε πολύ όμορφες στιγμές μαζί με αγαπημένους φίλους, επέστρεψε στην Αθήνα και στις καθημερινές της υποχρεώσεις.

Η Μέγκι, λοιπόν, αφού γύρισε στην Αθήνα, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε στο κρεβάτι της με σέξι εσώρουχα.

 

Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Μετά από επτά χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο είναι παντρεμένοι, το ζευγάρι πρόκειται να δει τη μεγαλύτερή του επιθυμία να εκπληρώνεται.

Η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού που περιμένουν. Το σίγουρο είναι πώς το παιδί αυτό θα είναι καρπός ενός μεγάλου και πολύ δυνατού έρωτα, ο οποίος θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, η Αρετή βλέπει καθημερινά την κοιλίτσα της να φουσκώνει. Πλέον, διανύει τον 6ο μήνα της κύησης και η τα σημάδια της εγκυμοσύνης δεν κρύβονται, σε αντίθεση με το πρώτο διάστημα που ήταν δύσκολο να το καταλάβει κανείς.

Το πρωί της Τετάρτης, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ολόσωμη φωτογραφία της από την παραλία, όπου απόλαυσε το μπάνιο της μαζί με τον άντρα της ζωής της. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η μέλλουσα μανούλα ποζάρει φορώντας το μαγιό της και έχοντας για πρώτη φορά ακάλυπτη την κοιλίτσα της.

Όπως θα διαπιστώσεις, η Αρετή δεν έχει πάρει πολλά κιλά και παραμένει fit ακόμα και σ’ αυτή την περίοδο της ζωής της.

 

Η Μαρία Αλεξάνδρου στα πιο καυτά της! Το μελαχρινό μοντέλο της Sirina production απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να απολαμβάνει το μπάνιο της στην Ψαρρού ανεβάζοντας κι άλλο την ήδη υψηλή θερμοκρασία των ημερών.

Φορώντας μαύρο μπικίνι και με τις χυμώδεις καμπύλες της σε κοινή θέα, η όμορφη Μαρία μαγνήτισε τα βλέμματα και προκάλεσε καύσωνα! Τι να λέμε τώρα… Το κορίτσι είναι κινούμενος πειρασμός! 

 

Η Amanda Holden μπορεί να διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, ωστόσο, διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί που σίγουρα θα ζήλευαν πολλές νεαρές κοπέλες. Και πώς το καταφέρνει αυτό, μα φυσικά με σκληρή γυμναστική.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια βρίσκεται τις τελευταίες τρεις ημέρες στην Κέρκυρα μαζί με την οικογένειά της, όπου περνούν όμορφες στιγμές και φυσικά κάνουν τα μπανάκια τους στα νερά του Ιονίου πελάγους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία, όπου γι’ ακόμα μια φορά εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με το καλλίγραμμο κορμί της.

 

Η 37χρονη Αriana Rockfeller είναι διάσημη σχεδιάστρια μόδας και εγγονή του David Rockfeller του γνωστού τραπεζίτη και απόγονου της θρυλικής οικογένειας της Αμερικής. Η ίδια ξεκίνησε το δικό της brand στη μόδα το 2014. Η γοητευτική Αριάνα βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Μύκονο που έμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο. Για μια ακόμη φορά φέτος η Μύκονος κατάφερε να συγκεντρώσει διάσημες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο!

Η 37χρονη κληρονόμος πέρασε μοναδικές στιγμές στο νησί των ανέμων και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε! Η παρέα έκανε βόλτες στα Ματογιάννια αλλά και ατελείωτες βουτιές από το σκάφος!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»