Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με τα μπικίνι τους...

 

Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές, μεγάλες, μικρές όλες καλές...! Μαρέβα Μητσοτάκη, Ελένη Ράντου, Ελένη Φουρέιρα, Δέσποινα Βανδή, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Σοφία Παυλίδου, Κατερίνα Γερονικολού, Αγγελική Ηλιάδη, Eλένη Πετρουλάκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Λένα Παπαδοπούλου, Μαρία Ηλιακή, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Ελισάβετ Δοβλιατίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στα Χανιά βρέθηκε το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδας, αμέσως μετά από την επιστροφή τους από την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην Γαλλία και τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, απόλαυσαν την Κυριακή το μπάνιο τους στο Μαράθι, όπου ανέβηκαν και σε όρθια σανίδα (SUP), γνήσιοι λάτρεις του αθλητισμού και οι δύο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr.

Ευδιάθετοι και με χαλαρή διάθεση και οι δύο, συνομίλησαν με τους λουόμενους που έσπευσαν να υποδεχτούν και να καλωσορίσουν το ζευγάρι. Η σύζυγος του πρωθυπουργού εξέφρασε την έκπληξή της για την σχετικά απόμερη παραλία, στην περιοχή γνωστή και ως Σοσορίδες, αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο με τα πεντακάθαρα νερά.

 

Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της απολαμβάνει η Ελένη Ράντου λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια στιγμή χαλάρωσής της στην παραλία, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η ανάρτηση που έκανε η Ελένη Ράντου…

 

Η Ελένη Φουρέιρα έχει βαλθεί το φετινό καλοκαίρι να μας… τρελάνει με τον σέξι χορό της κάθε φορά που τραγουδάει τη μεγάλη της επιτυχία Loquita όμως ακόμα και όταν δεν το κάνει, φροντίζει να κρατάει στο… κόκκινο το θερμόμετρο!

Η τραγουδίστρια η οποία βλέπει όλο και πιο πολύ τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο της showbiz, από τότε που άρχισαν οι ζέστες, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες της με καυτά και αποκαλυπτικά μπικίνι.

Με αυτοπεποίθηση και σίγουρη για τον εαυτό της, η Ελένη ποζάρει με το μπικίνι της και προκαλεί… εγκεφαλικά, με τα likes φυσικά στη σελίδα της στο Instagram, να πέφτουν βροχή!

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει με το νέο της τραγούδι που έχει γίνει το hit του καλοκαιριού, την κρατούν στην πρώτη σειρά των πιο αγαπημένων καλλιτεχνών, ενώ η ίδια φροντίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού με τις σέξι εμφανίσεις της με μαγιό! Και δεν είναι λίγες αυτές.

 

Η Δέσποινα Βανδή έχει σίγουρα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική showbiz!

Η τραγουδίστρια μπορεί να μην ξεκουράστηκε πολλές μέρες αλλά για εκείνη ήταν ένα ξεχωριστό και υπέροχο καλοκαίρι!

Φέτος το καλοκαίρι με τον ρόλο της στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος η Δέσποινα Βανδή κέρδισε και τις εντυπώσεις αλλά και ένα ακόμη στοίχημα. Σε μία ανάπαυλα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η Δέσποινα απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της και καλούς φίλους.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα από τις καλοκαιρινές διακοπές της και ζηλέψαμε πραγματικά το υπέροχο κορμί της.

 

Είναι γεγονός πως οι γυναίκες που κυοφορούν βλέπουν το σώμα τους να αλλάζει κι αυτό είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού μέσα τους μεγαλώνει ένα πλασματάκι.

Πολλές γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη χρειάζονται ίσως ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν, ωστόσο όταν το επιθυμούν και το θέσουν ως στόχο, το κατορθώνουν.

Η εν λόγω κυρία με θέληση και στοχοπροσήλωση και σαφώς αρκετή γυμναστική μπόρεσε να επαναφέρει το κορμί της στα επίπεδα που βρίσκονταν πριν. Οι αναλογίες της είναι αξιοζήλευτες κι έτσι αποτελεί ένα υγιές πρότυπο για τις μανούλες που θέλουν κι εκείνες να επιτύχουν τον στόχο τους, να επανέλθουν δηλαδή στη σιλουέτα τους πριν αποκτήσουν παιδί.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται οικογενειακά στην Κρήτη με τον σύζυγο και τις κόρες της και απολαμβάνει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Δείτε την Eλένη Πετρουλάκη σε άψογη φόρμα και πιο όμορφη από ποτέ, στις παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο...

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το φετινό καλοκαίρι μια φωτογραφία της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μαγιό διχάζει τόσο πολύ τους followers της. 
Στην αρχή του καλοκαιριού η παρουσιάστρια είχε δει το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς να φιγουράρει σε εβδομαδιαίο gossip περιοδικό και είχε γίνει έξαλλη. 
Από εκεί και έπειτα, η Κωνσταντίνα αποφάσισε να μην πειράζει ούτε τις δικές τις φωτογραφίες, μιας και δεν θεωρεί πως έχει κάποιο λόγο να κρύψει κάτι. 
Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της η Σπυροπούλου ποζάρει με μπικίνι και έχει αφήσει να ξεχωρίζει η κοιλίτσα της. Έλα όμως που υπήρξαν σχόλια που αμφισβητούσαν πως το αποτέλεσμα δεν έχει ίχνος φότοσοπ.

Η ίδια η παρουσιάστρια αποφάσισε να απαντήσει με μπόλικο χιούμορ λέγοντας στον fan της πως μπορεί να επεξεργαστεί και τις δικές του φωτογραφίες.

Δες τη συνομιλία παρακάτω

Η Αγγελική Ηλιάδη, διαθέτει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην ελληνική showbiz.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής δημοσίευσε μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένη, η Αγγελική Ηλιάδη πόζαρε topless ενώ απολάμβανε το μπάνιο της σε πισίνα και άφησε άφωνους τους διαδικτυακούς της φίλους, με την μοναδική της σιλουέτα.

 

Μια νέα φωτογραφία χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα δημοσίευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Η παρουσιάστρια, η οποία γέμισε τις μπαταρίες της, με τις καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές, είναι έτοιμη για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της, πόζαρε με το μαύρο της μαγιό και θέα την θάλασσα.

 

Το φετινό καλοκαίρι της Σοφίας Παυλίδου μάλλον θα της μείνει αξέχαστο.

Η γνωστή ηθοποιός, αφού έκανε διακοπές στην Ελλάδα, αποφάσισε να ταξιδέψει και σε άλλα μέρη, πιο εξωτικά, και με τελείως διαφορετικό κλίμα από το δικό μας.

Έφτιαξε λοιπόν τη βαλίτσα της και προσγειώθηκε στην μαγευτική Ταϊλάνδη!

Η Σοφία Παυλίδου φαίνεται ενθουσιασμένη από το φυσικό κάλλος του μέρους και δεν παύει να δημοσιεύει φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram. Σε κάποιες απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ σε κάποιες άλλες απεικονίζεται να χαλαρώνει και να καθαρίζει το μυαλό της. Σαφώς πίνει δροσερά cocktails, ενώ δε λείπουν οι λήψεις στις οποίες μας χαρίζει το ομολογουμένως θετικό χαμόγελό της!

Όσον αφορά στο κορμί της, τα λόγια είναι περιττά…

 

Έχεις δει την Κατερίνα Γερονικολού με μπικίνι και χωρίς ρετούς;

Η ηθοποιός είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν μετά την πετυχημένη σειρά «Το Τατουάζ»!

Η Κατερίνα Γερονικολού εκτός από ταλαντούχα είναι και πανέμορφη. Η ηθοποιός διαθέτει τέλειες αναλογίες, προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται.

Μάλιστα, κάποια στιγμή μέσα από το instagram της είχε αποκαλύψει το μυστικό… που περνά από το στομάχι της! Ξηροί καρποί, βότανα και πολλά μπαχαρικά είναι ο τρόπος της για να διατηρεί δυνατό τον οργανισμό της και... πάντα να είναι καλλίγραμμη!

 

Η Μαρία Ηλιακή ποζάρει ημίγυμνη στο κρεβάτι της και στέλνει ένα δημόσιο μήνυμα λατρείας στον σύντροφο της! Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και δεν το κρύβει!

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές περνώντας στιγμές όμορφες και ξέγνοιαστες.

Πριν από λίγα λεπτά η Μαρία Ηλιακή δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου ποζάρει στο κρεβάτι της ημίγυμνη, αφού αν και σκεπασμένη είναι φανερό ότι στο πάνω μέρος της δεν φοράει κάτι, και στέλνει στον αγαπημένο της σύντροφο ένα μήνυμα λατρείας.

Συγκεκριμένα στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

«Κάθε πρωί όταν ξυπνώ και σ‘ έχω στο πλευρό μου μπορώ το κόσμο ολάκερο να χω αντίπαλο μου...#Crete #summer#creditstomylove #afieromeno».

Πέρα από το γεγονός ότι έγραψε πως είναι αφιερωμένο επίσης τον έκανε επισήμανση!

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και βλέπουμε την Μαρία Ηλιακή να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

 

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει στην Κρήτη η Λένα Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εντυπωσιάζει με το κορμί της.

Φορώντας ένα μπλε μπικίνι που αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της, πόζαρε σε παραλία στο Ελαφονήσι Χανίων και τα likes έπεσαν “βροχή”.

 

Εξόρμηση στο Γύθειο για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία χαίρεται τις ομορφιές της Ελλάδας και συνεχώς ταξιδεύει και γνωρίζει νέα μέρη. Η “εκρηκτική” ξανθιά ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις όμορφες στιγμές που περνάει.

Η καλλονή, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, ανέβασε σήμερα και δύο φωτογραφίες στα social media και με το ορθάνοικτο ντεκολτέ της “ζάλισε” τους followers της!

 

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου δεν σκοπεύει να αφήσει σε ησυχία τον ανδρικό πληθυσμό φέτος το καλοκαίρι. Η πρώην παίκτρια του Survivor ποζάρει κάθε φορά σε όποια παραλία βρίσκεται, ολοένα και πιο αποκαλυπτική!

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος η Ελισάβετ κατέβηκε στη Μεσσηνία. Το γνωστό μοντέλο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και φυσικά ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton