Τα κορίτσια της showbiz προκαλούν θαλασσοταραχή με τα μικρά μπικίνι τους

 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές, μεγάλες, μικρές όλες καλές...! Μιμή Ντενίση, Έλλη Κοκκίνου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαίρη Συνατσάκη, Μαριέττα Χρουσαλά, Λάουρα Νάργες, Όλγα Φαρμάκη, Κλέλια Πανταζή,  Ελένης Πετρουλάκη, Ασημίνα Ουστάλλι, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου,  Κόνι Μεταξά, Πωλίνα Τριγωνίδου
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Μιμή Ντενίση, πέρασε αρκετές μέρες και φέτος στον επίγειο παράδεισό της, στο Θεολόγο και δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις.

Η επιτυχημένη Ελληνίδα ηθοποιός, θα επιστρέψει και την περιμένει ένα βαρύ και φορτωμένο πρόγραμμα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας ενημέρωσε πως οι διακοπές τελειώνουν και για εκείνη.

Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία της όπου την είδαμε να ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό και μείναμε άφωνοι όταν είδαμε-για άλλη μια φορά, τις άψογες αναλογίες της.

Φέτος, είναι εντελώς ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να ποζάρει στο φακό με μαγιό, αλλά να μοιράζεται και μαζί μας τις φωτογραφίες.

Και η αλήθεια είναι πως μας αρέσουν πολύ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια στάση εδώ! Έχεις να δεις την Παπαρίζου τόσο προκλητικά σέξι χρόνια τώρα...

«Τελευταιες μερες ανεμελιας στον αγαπημενο μου Θεολογο!!Μελτεμια με θεα την Ευβοια..Απο την αλλη βδομαδα προβες.Απο Σμυρνη...Σαλλονικη.Η συνεχεια του εργου μου Σμυρνη μου αγαπημενη.Κ παλι στο θεατρο Ελληνικος Κοσμος παρεα με πολλους αγαπημενους ηθοποιους που ειναι ομως κ αγαπημενοι μου φιλοι!!@theologos », έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

 
 

Η Έλλη Κοκκίνου είναι αναμφισβήτητα από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ, όμως μία πρόσφατη εμφάνισή της σε παραλία της Πάρου, μας έκανε να τα... χάσουμε με το μπικίνι που επέλεξε να φορέσει!

Γιατί όταν διαθέτεις τέτοιο κορμί και μάλιστα το διατηρείς με σκληρή γυμναστική και αυστηρή διατροφή, είναι αδύνατον να επιλέγεις ένα πολύχρωμο μπικίνι που δεν σε κολακεύει καθόλου.

Ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv εντόπισε την όμορφη τραγουδίστρια να απολαμβάνει τις βουτιές της σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του ξεχωριστού νησιού των Κυκλάδων.

Έδειχνε πολύ χαλαρή και σε πολύ καλή διάθεση ενώ δεν είχε ίχνος μακιγιάζ πάνω της καθώς έβγαινε από τη θάλασσα μετά από βουτιές και παιχνίδια με τους φίλους της.

Μπορεί οι περισσότεροι να θαύμασαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, όμως το μπικίνι που είχε επιλέξει να φορέσει ήταν απογοητευτικό σε σχέση με τις άψογες στυλιστικές επιλογές στις οποίες μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια η Έλλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τζούλια Αλεξανδράτου θυμίζει παλιές... εποχές! Ποζάρει τόπλες στην πισινα με... σαμπάνια...

Επειδή λοιπόν επρόκειτο για μία και μοναδική άτυχη στιγμή της τραγουδίστριας, απλά το... παραβλέπουμε και μένουμε στη γενικότερη άψογη εικόνα της με τις τέλειες αναλογίες της.

 

Είναι ωραία, σέξι και… όχι όποιος αντέξει! Το κορμί της έχει «κάψει» πολλές καρδιές! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ένα πρόσωπο που μαγνητίζει πολλά πράγματα πάνω της…

Το Instagram «προσκυνάει» στις αναρτήσεις που πραγματοποιεί στο προσωπικό της λογαριασμό.  Φοράει το καυτό της μαγιό και «κολάζει» τους πάντες. Οι σέξι πόζες της έχουν βάλει «φωτιά» στα Social Media. Οι followers της έχουν χάσει τα λογικά τους με αυτά που αντικρίζουν…

 

Η Μαίρη Συνατσάκη, πριν λίγο δημοσίευσε την απόλυτη φωτογραφία του φετινού καλοκαιριού. Και ξέρεις ότι οι φωτογραφίες της Μαίρης δεν είναι παίξε-γέλασε. Είναι σχεδόν επαγγελματικές.

Βέβαια σήμερα είπε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, μιας και ανέβασε τη συγκεκριμένη υποβύχια φωτογραφία. Όσο για το κορμί της... δεν έχουμε λόγια!

 

Η Μαριέττα Χρουσαλά απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην Ελλάδα.

Η όμορφη μανούλα και πρώην παρουσιάστρια, ταξίδεψε αυτή τη φορά μέχρι τη Χίο και έχει ήδη κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αφού λοιπόν βρέθηκε στη Χίο και στο νησάκι Οινούσσες, χαλάρωσε, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα με αγαπημένα της πρόσωπα και κράτησε ενήμερους τους διαδικτυακούς της φίλους για το τι κάνει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα κορίτσια της showbiz εντυπωσιάζουν με τα καυτά μπικίνι τους

Πόσταρε φωτογραφίες στην παραλία και φωτογραφίες με μαγιό και πάθαμε πλάκα όταν είδαμε το κορμί της.

 

Ποιος δεν θα ήθελε να αποκτήσει το τέλειο κορμί της Ελένης Πετρουλάκη που κάθε καλοκαίρι δείχνει πως διατηρείται σε άψογη κατάσταση ενώ παράλληλα προτρέπει χιλιάδες γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της! Το YOU συνάντησε τη γυμνάστρια την ώρα που έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Μακρύ Γυαλό, την αγαπημένη της παραλία, όπου η μητέρα της διατηρεί το cafe Ήλιος.

 

Είναι μια σέξι παρουσία που τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό. Η Λάουρα Νάργες ξέρει πώς να κολάζει του θαυμαστές της…

Φοράει το πιο καυτό μαγιό που διαθέτει στη ντουλάπα της, χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό του Instagram και αναστατώνει τα Social Media στο πέρασμα της. Η ωραία παρουσιάστρια σε κάθε της ανάρτηση ξέρει τι να κάνει ώστε να μείνει στο επίκεντρο της απόλαυσης…

 

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Όλγα Φαρμάκη, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά της.

Στο Instagram account της ανεβάζει non stop φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές διακοπές και μπορούμε να πούμε πως δείχνει καλύτερα από ποτέ.

Οι πόζες με μαγιό δε, δίνουν και παίρνουν. Και γιατί όχι; Άλλωστε, έχει κορμάρα. 
Μπορεί με τον σύντροφό της να μη τη βλέπουμε συχνά έξω, ούτε να ανεβάζει φωτογραφίες μαζί του, όμως αυτή τη φορά επιτέλους το τόλμησε.
Η Όλγα Φαρμάκη, ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την ίδια και τον αγαπημένο της, Σταύρο Μαντόπουλο να φιλιούνται και μάλιστα δεν αρκέστηκε σε αυτό. 
Στη λεζάντα της έγραψε ένα πάρα πολύ τρυφερό μήνυμα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μιζεράκη χρησιμοποίησε τα χρήματα που κέρδισε από το POL για την πλαστική στο στήθος

«Ο παράδεισός μου στη γη», έγραψε χαρακτηριστικά. 
Η αλήθεια είναι πως εξέπληξε ευχάριστα με αυτή της την ανάρτηση, μιας και ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε με τίποτα. 

 

Η μέλλουσα μαμά είναι πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης της ενόργανης και σίγουρα τη γνωρίζετε. Είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Ο λόγος φυσικά για την Κλέλια Πανταζή. Η πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αυτήν την περίοδο απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα των ελληνικών νησιών.

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επισκέφθηκε το Μπαλί και οι φωτογραφίες της μαγεύουν.

Το ξανθό και sexy κορίτσι απολαμβάνει εξωτικές διακοπές στην Ινδονησία, αφού επέλεξε το Μπαλί ως προορισμό της. Φαίνεται πολύ ενθουσιασμένη με τις ομορφιές και το φυσικό κάλλος του μέρους και αναρτά στιγμιότυπα στο account της στο instagram που η αλήθεια είναι ότι μας κάνουν να ζηλεύουμε.

Επισκέπτεται λοιπόν σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, απολαμβάνει εξωτικά ποτά και τοπικά εδέσματα, ποζάρει σε καταπράσινα ή καταγάλανα σημεία και όχι μόνο!

 

Από τη πρώτη κιόλας στιγμή, τράβηξε όλα τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού και… όχι μόνο! Μπορεί να κέρδισε το ενδιαφέρον του καθενός μέσω της συμμετοχής της στο MasterChef, όμως, αυτή τη στιγμή, η Ασημίνα Ουστάλλι, κρατάει το «κλειδί» του Instagram με τις σέξι αναρτήσεις της.

Φοράει το ανατρεπτικό της μαγιό, πηγαίνει στην παραλία και κολάζει τους πάντες με τα αποκαλυπτικά μέρη του σώματος της. Οι θαυμαστές της δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον εαυτό τους, με την υπέροχη εικόνα που αντικρίζουν κάθε φορά…

 

Πρόκειται για μια ανατρεπτική προσωπικότητα και αυτό φαίνεται, άλλωστε, στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Κόνι Μεταξά δεν …κολλάει να κάνει πράγματα, που άλλοι δεν θα έκαναν, και φυσικά οι αναρτήσεις της είναι το ίδιο ιδιαίτερες.

Η Κόνι βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με γνωστούς και φίλους.

Στην τελευταία της ανάρτηση, μάλιστα, στο Instagram, προκάλεσε αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους με την topless φωτογραφία που ανέβασε.

 

Η Πωλίνα Τριγωνίδου φόρεσε το μαγιό της, πήγε για μπάνιο και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η σέξι Θεσσαλονικιά ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έβαλε “φωτιά” στα σχόλια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»