Τα κορίτσια της showbiz εντυπωσιάζουν με τα καυτά μπικίνι τους

 

Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές, μεγάλες, μικρές όλες καλές...! Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Κάτια Ζυγούλη, Σοφία Παυλίδου, Γωγώ Μαστροκώστα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Τζούλια Νόβα, Γιάννα Τερζή, Ξανθή Τζερεφού και bonus η υπέροχη πίσω όψη της JLo και Heidi Klum

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Εβελίνα Παπούλια, η οποία πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» και υποδύθηκε τη Βέρα αυτό το διάστημα απολαμβάνει ξέγνοιαστες και ανέμελες διακοπές με αγαπημένους φίλους και την κορούλα της.

Η ηθοποιός μπορεί να μην είναι και τόσο λάτρης του instagram, όμως το τελευταίο διάστημα δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό και μας άφησε άφωνους με το αψεγάδιαστο κορμί της και το λαμπερό της πρόσωπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα κορίτσια της showbiz πόζαραν με τα μαγιό τους και τρέλαναν κόσμο....

Η Εβελίνα τολμά και δημοσιεύει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram χωρίς φίλτρα από τις καλοκαιρινές διακοπές της και τα likes πέφτουν βροχή!

 

Η Μυρτώ Αλικάκη απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη με τους δυο  γιους της και τους φίλους της.

Η ηθοποιός σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της βρέθηκε στην Κρήτη και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού.

Η Μυρτώ Αλικάκη απολαμβάνει μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές στην Κρήτη!

Η Μυρτώ μετά το τέλος του «Τατουάζ», συμμετέχει στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Κατά φαντασίαν ασθενής», ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί στη νέας σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου «Αστέρια στην Άμμο» που θα προβάλλεται από τον Alpha.

 

Η Μυρτώ Αλικάκη δημοσίευσε φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της και πόσταρε ένα βίντεο στο instagram που μας άφησε άφωνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα καυτά φιλιά της μπροστά στη κάμερα και η αφιέρωση στον κούκλο σύντροφο της!

Βούτηξε στη θάλασσα από έναν πολύ ψηλό βράχο και η βουτιά της είναι θεαματική. Όσο για το κορμί της; Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες της με μπικίνι και όπως θα δείτε και εσείς δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδα!

 

Έχετε δει την Κάτια Ζυγούλη με μαγιό και χωρίς φίλτρα και ρετούς; Απλά το κορμί της… δεν υπάρχει!

Στα 41 της χρόνια και μετά από τέσσερις γέννες, έχει αψεγάδιαστο κορμί. Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του Σάκη Ρουβά μπορεί να μην ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, αλλά όταν ποστάρει φωτογραφία της απλά μένουμε άφωνοι. Κάθε φορά παθαίνουμε πλάκα με το λαμπερό της πρόσωπο και την τέλεια σιλουέτα της!

 

Tι κι αν είναι μαμά τεσσάρων παιδιών, η Κάτια Ζυγούλη αναστατώνει με τις καυτές αναλογίες της! Το μοντέλο δεν δίστασε να φορέσει άλλοτε μπικίνι και άλλοτε ολόσωμο μαγιό και να δημοσιεύσει φωτογραφίες της στο Instagram και το σώμα της είναι απλά άψογο!

 

 

Το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως είναι μαγικό για τη Σοφία Παυλίδου.

Η δημοφιλής και ταλαντούχα Ελληνίδα ηθοποιός, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γενικότερα να μας ενημερώνει για το πού βρίσκεται και τι κάνει.

Αυτή τη φορά, βρήκε έναν φοίνικα, ξάπλωσε πάνω του και πόζαρε στο φακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια πασίγνωστη Κύπρια ηθοποιός ανάρτησε βίντεο τόπλες;

«Σας ξαφνιάζω λίγο...αλλά ναι σηκώθηκα από την άμμο να ανέβω σ αυτούς τους δυο υπέροχους φοίνικες ,που μάλλον από τον αέρα έχουν λυγίσει ...και δεν φταίω εγώ αλλά έχει γίνει έτσι ο κορμός τους που μπορείς να ξαπλώσεις και να αράξεις τέλεια πάνω τους!Ξάπλα και στον κοκκοφοίνικα!
Κοκκοφοίνικας ή τροπική καρύδα είναι ένα μέλος της οικογένειας των φοινικοειδών και μοναδικό είδος τους γένους Cocos.Ο καρπός του κοκκοφοίνικα είναι η γνωστή καρυδα και τον συναντάμε σε όλες τις τροπικές περιοχές,αλλά δεν είναι γνωστό από που προέρχεται...🌴🌴🌴#olhmeraxapla #palmtrees #summer2019», έγραψε στη λεζάντα της. 
 

 

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι άκρως εντυπωσιακή γυναίκα και δεν χρειάζεται καμία παρέμβαση από το photoshop για να βελτιώσει την εικόνα της στις φωτογραφίες. 

Αυτό το διάστημα η ίδια κι ο σύζυγός της Τραϊανός Δέλλας απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική, φυσικά μαζί με την κορούλα τους. Κάνουν τα μπάνια τους σε όμορφες παραλίες, ξεκουράζονται από την απαιτητική τους καθημερινότητα στην Αθήνα και χαίρονται την οικογενειακή θαλπωρή.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια σε εξόρμησή της, με το ζευγάρι να είναι διαχυτικό και να εκδηλώνει χωρίς δισταγμό τον έρωτά του, αδιαφορώντας ίσως για κάποια αδιάκριτα βλέμματα που ενδεχομένως να υπήρχαν γύρω τους.

Ποιο όμως από αυτά τα αδιάκριτα βλέμματα θα μπορούσε να... κρατηθεί μακριά από τη Γωγώ Μαστροκώστα η οποία συνεχίζει να διατηρεί τέλειες αναλογίες.

 

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή. 

Λογικό, αφού μπορεί και μας δείχνει το πιο δυνατό της σημείο που δεν είναι άλλο από το σώμα της.

Έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Κάθε καλοκαίρι, οι χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιμένουν πώς και πώς να δουν φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Φέτος, η δημοφιλής τραγουδίστρια συνδυάζει δουλειά και διακοπές και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram «κόβουν» την ανάσα.

Ο λόγος φυσικά για την Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία κατάφερε για άλλη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις.

 

Το καλλίγραμμο κορμί της δεν έχει σταματήσει λεπτό να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό. Η Μαριάντα Πιερίδη είναι μία σέξι παρουσία και το εκμεταλλεύεται μοιράζοντας «εγκεφαλικά» στους λουόμενους με τις αισθησιακές τις γυμναστικές.

Φόρεσε το καυτό της μαγιό, χαμογέλασε στο φωτογραφικό φακό του Instagram και κόλασε τους πάντες. Οι θαυμαστές της παραμιλούν στην αστραφτερή γοητεία της.

«When I loved myself enough, I began leaving whatever wasn’t healthy. This meant people, jobs, my own beliefs, and habits – anything that kept me small. My judgment called it disloyal. Now I see it as self-loving…🙏🏽», έγραψε στην χαρακτηριστική λεζάντα η Μαριάντα Πιερίδη.

 

Οι celebrities … βάζουν φωτιά στις κοσμικές παραλίες και μαζί τους κι η Τζούλια Νόβα, η οποία κόλασε όλο τον ανδρικό πληθυσμό.  Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια θέλησε να τα δώσει… όλα και να μην αφήσει κανέναν σε ησυχία!

Η επιλογής της να φορέσει το μικρό σαν γραμματόσημο μπικίνι της, αλλά και η σέξι σιλουέτα της, έκαναν τους θαυμαστές της να «λιποθυμήσει» στην ομορφιά της. Κάνεις δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το κορμί…

 

Αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Συγκεκριμένα με τους φίλους της βρίσκεται στην Πάρο και φυσικά δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Η εν λόγω τραγουδίστρια δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά όταν ποστάρει σκορπά εγκεφαλικά στους followers της!

Πρόκειται για την Γιάννας Τερζή, που έχει καταφέρει με σωστή διατροφή και εντατική γυμναστική να έχει τέλειες αναλογίες…

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της με μαγιό και θα πάθετε πλάκα με το κορμί που έχει «χτίσει»!

 

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Ξανθή Τζερεφού σε φωτογραφίες χωρίς φίλτρα! Αυτό είναι το πραγματικό της σώμα και η γυμνή της αλήθεια! Μιλά για όλα χωρίς περιστροφές...

Τους τελευταίους μήνες άλλαξαν πολλά: ο κόσμος που την αναγνωρίζει στον δρόμο τής ζητά φωτογραφίες, τα casting που πλέον μπορεί να κάνει έχουν αυξηθεί, ενώ εκείνη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο και την τηλεόραση, έχοντας δεχτεί ήδη τις πρώτες προτάσεις.

Αυτή την περίοδο πάντως θέλει να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της, αφού όπως λέει δεν υπάρχει κάποια αγάπη για το καλοκαίρι, ενώ ένα περιστατικό διαδικτυακής απάτης την έφερε στην πόρτα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

 

Είναι ωραία, σέξι και… όποιος αντέξει! Η Jennifer Lopez απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές κολάζοντας τους πάντες στο διαδίκτυο.

Η καυτή τραγουδίστρια φόρεσε το εντυπωσιακό μαγιό της και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό στο πέρασμα της. Η 50χρονη καλλονή χαμογέλασε στο φωτογραφικό φακό του Instagram και εντυπωσιάζει με το αψεγάδιαστο κορμί της.

 

Η Heidi Klum και ο Tom Kaulitz παντρεύτηκαν μυστικά τον Φεβρουάριο του 2019 και κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι, με την αποκάλυψη να γίνεται πριν από δύο μήνες.

Το γνωστό ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μεσόγειο με πολυτελές γιοτ. Κινούνται μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας, ενώ τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο Κάπρι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»