Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με τις σέξι αναλογίες τους!

 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Μπεκατώρου, Βίκυ Καγιά, Αθηνά Οικονομάκου, Χριστίνα Κολέτσα, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρι, Μαριάννα Καλέργη, Ειρήνη Καζαριάν τόπλεςΕιρήνη Στεριανού και η Lucia Javorcekova ολόγυμνη με θέα το Αιγαίο…
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει τις διακοπές της στην Τήνο και νιώθει ελεύθερη.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια φορτίζει τις μπαταρίες της έπειτα από έναν απαιτητικό χειμώνα που πέρασε κι έναν επίσης απαιτητικό που ακολουθεί. Κάνει τα μπάνια της, απολαμβάνει τη συντροφιά των φίλων της και μάλιστα μια εξ’ αυτών –και συγκεκριμένα η Ρούλα Ρέβη- έκανε τα «κλικς» της και μας χάρισε μοναδικές λήψεις.

Ενώ η Ζέτα έκανε λοιπόν την ηλιοθεραπεία της, η γνωστή φωτογράφος την απαθανάτισε κι η παρουσιάστρια κοινοποίησε τις εν λόγω λήψεις. Μάλιστα, σε μια από αυτές το πάνω μέρος του μαγιό της είναι λυμένο.

«Παπαρατσικές φωτογραφίες πάντα με άποψη από την @roula.revi ! Επιτέλους λίγες διακοπές!!!» έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Στην Κεφαλονιά συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής, συνεχίζει τις βουτιές της ανέμελη και ξέγνοιαστη.

Η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της και αυτό από μόνο του την κάνει πολύ χαρούμενη.

Η παρουσιάστρια αυτή τη φορά, μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία που φοράει μαγιό και κάθεται στα βράχια. Γιατί, η Μαρία Μπεκατώρου αποφεύγει τις πολυσύχναστες παραλίες και επιλέγει εκείνες που δεν έχουν φυσική ομορφιά και είναι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

Από τα δεκαπέντε της πηγαινοέρχεται σε μια πασαρέλα. Στα 19 της μάλιστα εγκατέλειψε την Ελλάδα για να ακολουθήσει το όνειρό της 

Πήγε στο εξωτερικό για να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling και η καριέρα που ακολούθησε είναι μεγάλη.

Μπορεί να έχει γίνει μαμά δυο παιδιών, καθημερινά να «τρέχει» με τις επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις, ωστόσο δεν θα τη δεις ποτέ να ξεφεύγει σε ότι αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα κορίτσια της showbiz κολάζουν με τις σέξι ημίγυμνες φωτογραφίες τους

Πάντα στα κιλά της, πάντα περιποιημένη και πάντα σέξι όταν ποζάρει με το μαγιό της. Και βλέπεις αυτό το κορμί και λες αποκλείεται… κι όμως στα 41 της ο χρόνος παραμένει καλός της φίλος. Ο λόγος για τη Βίκυ Καγιά 

 

Η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε την πίσω της όψη και τρελαθήκαμε!

Τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές της περνάει ανάμεσα σε Μύκονο και Σαντορίνη, και οι φωτογραφίες της μαγεύουν, από τις φανταστικές θέες των δύο νησιών του Αιγαίου.

Πριν λίγες ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από την παραλία.

Πόζαρε στο φακό με ολόσωμο μαγιό και μας έδειξε την πίσω της όψη και... τρελαθήκαμε. Έχει κορμί σπαθί, και αυτό με σκληρή γυμναστική.

 

Οι φωτογραφίες της με μαγιό έχουν προκαλέσει πανικό στον ανδρικό πληθυσμό, αφού από την σκληρή γυμναστική που κάνει, είναι "φέτες".

Το τελευταίο διάστημα περνάει μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή της, αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Δημήτρη Δεγαμινιώτη. Είναι πολύ ερωτευμένοι και περνούν τις διακοπές τους μαζί.

Μάλιστα, η Χριστίνα Κολέτσα πριν λίγα λεπτά δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον λογαριασμό της στο Instagram και έφερε τον καύσωνα!

 

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει μετακομίσει στην μακρινή πόλη του Μεξικού, όπου μοιράζεται την ζωή της με τον καταξιωμένο αρχιτέκτονα και καλλιτέχνη Marc Cojab.

Η όμορφη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, πρόσφατα δημοσίευσε μία άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία την ώρα που κάνει μπάνιο και ποζάρει, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με τον αφρό.

 

“Φωτιές” άναψε η Μαριάννα Καλέργη στους διαδικτυακούς της φίλους. Η πρωταθλήτρια του Muay Thai πήγε για μπάνιο και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην βγάλει και μερικές φωτογραφίες.

Η Μαριάννα, λοιπόν, ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και προκάλεσε “εμφράγματα” στον ανδρικό πληθυσμό με το υπέροχο κορμί της.

 

Η νικήτρια του Greece's Next Top Model γίνεται όλο και πιο σέξι στις φωτογραφίες της στο Instagram. Το κορίτσι αυτό έχει ανεβάσει ήδη αρκετές φωτογραφίες με μαγιό και τώρα αποφάσισε να γίνει λίγο πιο... σέξι για χάρη των followers της. Και πόζαρε topless. 

Η Ειρήνη Καζαριάν συνόδευσε την φωτογραφία της αυτή με το εξής λεκτικό: o, what do you do when you were born in the wrong time? You make it yours.

 

Η παίκτρια του GNTM Ειρήνη Στεριανού περνάει το πιο ερωτικό καλοκαίρι της και δεν το κρύβει! Την ώρα που η ίδια διαψεύδει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο του «GNTM», κάνει πάταγο στις παραλίες και επιβεβαιώνει όσους τη χαρακτήριζαν ως μία από τις πιο καυτες παίκτριες στο reality μοντέλων.

Δυστυχώς, όμως, καλά πληροφορημένες πηγές μάς ενημερώνουν πως... το χάσαμε το κορμί, αφού η Ειρήνη Στεριανού τους τελευταίους μήνες δηλώνει δεσμευμένη και μάλιστα πέρασε μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της μαζί με τον σύντροφό της, Έκτορα.

 

Η Lucia Javorcekova συνεχίζει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Το πασίγνωστο μοντέλο από τη Σλοβακία αφού πέρασε λίγες ημέρες στην Κρήτη, ταξίδεψε στη Σαντορίνη και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται με τους θαυμαστές της τις όμορφες στιγμές που ζει στη χώρα μας.

Σε μία από τις τελευταίες φωτογραφίες, μάλιστα, που ανέβασε τη βλέπουμε να ποζάρει με πλάτη και ολόγυμνη.

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας