Τα κορίτσια της showbiz κολάζουν με τις σέξι ημίγυμνες φωτογραφίες τους

 
 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Αθηνά Οικονομάκου, Μυρτώ Αλικάκη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, Αγγελική Δαλιάνη, Βίκυ Καβούρα, Τζούλια Νόβα, Νικολέττα Ράλλη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ασημίνα Ουστάλλι, Ελισάβετ Δοβλιατίδου  και η Χριστίνα Κολέτσα τόπλες! 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Καλοκαίρι στην Μύκονο χωρίς Αθηνά Οικονομάκου γίνεται; Δεν γίνεται! Η αγαπημένη ηθοποιός, μετά την Σαντορίνη, συνεχίζει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί των Ανέμων.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια εμφανίστηκε σε γνωστή παραλία με ολόσωμο μαγιό και έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν, αφού αν και μητέρα ενός αγοριού, εξακολουθεί να διατηρεί μια αξιοζήλευτη σιλουέτα με καμπύλες.

Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, ο μικρός Μάξιμος και ένα φιλικό ζευγάρι. Η Αθηνά, ως λάτρης των social media, δεν έχασε την ευκαιρία για μερικές πόζες με φόντο το μυκονιάτικο τοπίο, προκειμένου να τροφοδοτήσει τους διαδικτυακούς λογαριασμούς της!

 

Μια φωτογραφία της Μυρτώς Αλικάκη στο Instagram την περασμένη εβδομάδα στάθηκε αφορμή σχολιασμού διχάζοντας τους followers της.

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν «πόλεμο» μεταξύ τους, καθώς σε εκείνη τη φωτογραφία η ηθοποιός έδειχνε πιο αδύνατη από ποτέ κάνοντας τους της να μιλούν για «νευρική ανορεξία».

Η ηθοποιός διαβάζοντας τα, απάντησε καθησυχάζοντάς τους, ότι δεν πάσχει από νευρική ανορεξία.

Η ίδια έγραψε συγκεκριμένα: «Διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας .... σας ευχαριστώ , αν και κάποια σχόλια δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον - αντιθέτως ! - εγώ σίγουρα δεν πάσχω από νευρική ανορεξία , αλλά επειδή κάποιοι άλλοι άνθρωποι πάσχουν καλό θα ήταν να προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε γιατί νομίζω τους προσβάλλετε! Από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ! Κανείς δεν αρέσει σε όλους κι αυτό είναι απολύτως θεμιτό ! ❤️».

Μετά από αυτή τη φωτογραφία «ανέβασε» νέες με τους ίδιους followers να κάνουν χαμό από likes και σχόλια.

 

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί τη γνωρίσαμε όλοι μέσα από την παρουσία της στο GNTM. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες, το κοινό την αγάπησε για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της και τις απίθανες ατάκες που έριχνε τη μία από την άλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Ζενεβιέβ, λοιπόν, αυτές τις ημέρες βρίσκεται οικογενειακώς στην Τήνο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Σήμερα, μάλιστα, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό.

 

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να τρέχουν, επιτέλους ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μέχρι και πριν μερικές ημέρες έκανε γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό», οπού πρωταγωνιστεί.

Σε ένα διάλειμμα της λοιπόν, πήρε τους δυο της γιους και όπου φύγει φύγει για βουτιές. Έχουμε δει πολλές φωτογραφίες της με μαγιό αλλά αυτή είναι σίγουρα η πιο «καυτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θες το κορμί της; Θες τα βρεγμένα της μαλλιά; Θες η απόχρωση της φωτογραφίας ή ακόμη και η θέα;

Είναι σίγουρα απίθανη και hot η Ντορέττα Παπαδημητρίου

 

Η Μαρία Ανδρούτσου, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και γι’ ακόμα μία φορά εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Γιορτάζω σημαίνει αγαπώ! Αγαπώ ένα χαμόγελο, ένα ηλιοβασίλεμα, ένα αγριολούλουδο, ένα αεράκι, μια μελωδία, την χροιά μιας αγαπημένης φωνής, μια αγκαλιά, μια σκέψη που οδηγεί σε ένα μικρό θαύμα και σε ατέρμονη ευτυχία…», έγραψε η Μαρία Ανδρούτσου.

 

Είχε να ανεβάσει φωτογραφία με μαγιό στα social media πάνω από ένα μήνα και… ανησυχήσαμε! Η Τζούλια Νόβα, όμως, επέστρεψε, και μάλιστα πολύ δυναμικά!

Η ξανθιά καλλονή ενημέρωσε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι άντρες followers της έπαθαν “πανικό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Τζούλια Νόβα πόζαρε στην ξαπλώστρα με αποκαλυπτικό μπλε μπικίνι και το σίγουρο είναι ότι λουόμενοι που βρέθηκαν εκεί κοντά δεν θα πήραν τα μάτια τους από πάνω της.

 

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς ποζάρει η Αγγελική Δαλιάνη και μας δείχνει το σώμα της, μετά και τις δυο γέννες των παιδιών της.

Αυτή τη περίοδο μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αγγελική Δαλιάνη, ακόμη και μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί.

Η κούκλα ηθοποιός «ανέβασε» τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό και μείναμε με στόμα ανοιχτό όταν διαπιστώσαμε πως όχι μόνο έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά έχει επαναφέρει την άψογη σιλουέτα της.

 

Την έχουμε δει με μαγιό, την έχουμε απολαύσει σε επιτυχημένους ρόλους σε σειρές και τώρα μας δίνει πόνο με τη νέα της φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτές τις μέρες η κούκλα ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της και εμείς το θεϊκό κορμί της μέσα από ένα βρεγμένο λευκό φόρεμα.

Είναι η Βίκυ Καβούρα και είναι κόλαση

 

Στην Πάτμο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Νικολέττα Ράλλη, η οποία απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των Δωδεκανήσων και με τις αναρτήσεις που κάνει στο Instagram τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία με μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, βάζοντας “φωτιά” στα σχόλια.

 

“Ταραχή” προκάλεσε στους άντρες followers της η Χριστίνα Κολέτσα. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για διακοπές στην Κεφαλονιά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια topless φωτογραφία και μοίρασε απλόχερα “εγκεφαλικά” στους θαυμαστές της.

Η ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Κολέτσα…

 

Είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής showbiz, κι εκείνη ηθοποιός όπως και ο πρώην σύντροφός της.

Ο λόγος για την Κλέλια Ανδριολάτου που μετά από χρόνια σχέσης με τον Ρένο Ρώτα, οι δυο τους τελικά τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Η όμορφη ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, το «Μπρουσκο» και ξεχώρισε αμέσως με την ομορφιά της, αλλά και με τις υποκριτικές της δυνατότητες.

Η Κλέλια και ο Ανδρέας δεν ξανά συνεργάστηκαν εκ τότε, όμως παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και περνάνε μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Βλέποντας φωτογραφίες της που ποζάρει με μαγιό στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αναρωτιόμαστε τι δεν πήγε καλά με τον Ρένο και άφησε τέτοιο κορίτσι να φύγει μέσα από τα χέρια του...

 

Την Ασημίνα Ουστάλλι τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έκλεψε τις εντυπώσεις. Η νεαρή ξανθιά, μάλιστα, τα πήγε περίφημα στον διαγωνισμό μαγειρικής, φτάνοντας μέχρι την έκτη θέση.

Η Ασημίνα, λοιπόν, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Τήνο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ανέβασε, μάλιστα, και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη θάλασσα, όπου πήγε για μπάνιο, και με το λευκό μπικίνι της προκάλεσε “ταραχή” στον ανδρικό πληθυσμό.

 

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου δεν σκοπεύει να αφήσει σε ησυχία τον ανδρικό πληθυσμό φέτος το καλοκαίρι. Η πρώην παίκτρια του Survivor ποζάρει κάθε φορά σε όποια παραλία βρίσκεται και είναι ολοένα και πιο αποκαλυπτική!

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Μεσσηνία και καθημερινά ενημερώνει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες που… κόβουν την ανάσα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»