Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν τα μπικίνι τους και ξεσάλωσαν στα social media

 

Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Μαρία Μπακοδήμου, Φαίη Σκορδά, Μαρία Σολωμού, Κάτια Ζυγούλη, Λάουρα Νάργιες, Άννα Τσακουρίδου, Μαίρη Μηλιαρέση, Ανθή Σαλαγκούδη, Αναστασία Γιούσεφ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η παρουσιάστρια διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα και μπορούμε να πούμε ότι οι στιλιστικές της επιλογές στο Power of love την αδικούσαν, αφού δεν το αναδείκνυαν όσο θα έπρεπε.

Η Μαρία Μπακοδήμου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Μετά το τέλος του reality της αγάπης και αφού συζήτησε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα με το Open tv, η παρουσιάστρια ξεκίνησε για τις διακοπές της χαλαρή.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε με το μαύρο μπικίνι της και το ψάθινο καπέλο της σίγουρα θα σας κάνει να «κολλήσετε».

 

Η Φαίη Σκορδά αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις που την κράτησαν στην Αθήνα, καθώς πριν από μερικές ημέρες πραγματοποίησε το γύρισμα για το τρέιλερ της νέας σεζόν, πήρε τα παιδιά της κι έφυγε για διακοπές.

Η παρουσιάστρια συχνά μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες και βίντεο, ωστόσο αυτή τη φορά μας εξέπληξε αφού «ανέβασε» το πιο σέξι βίντεο του φετινού καλοκαιριού.

Φορώντας το μαύρο μαγιό της, μαυρισμένη, χαμογελαστή και με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, μας χάρισε στιγμές που πραγματικά μας ενθουσίασαν και φυσικά μας υπενθύμισαν πόσο όμορφη και γοητευτική γυναίκα είναι.

 

Η Μαρία Σολωμού είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σέξι παρουσίες της Ελληνικής showbiz.

Θες το ατίθασο μαλλί της; Θες ο αυθεντικός της χαρακτήρας; Θες το απίθανο κορμό της, που θα ζήλευε κάθε 20αρα; Θες γιατί η Μαρία ξέρει πώς να είναι σέξι δίχως να προκαλεί;

Σίγουρα η Μαρία είναι ένα πλάσμα μυθικό και αυτό το καταλάβεις κι εσύ μόλις δεις τη νέα φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ηθοποιός μάλιστα σημείωσε στη λεζάντα της πως είναι χωρίς ρετούς. Εμείς πάλι ήμασταν σίγουρα αφού διαθέτει καλλίγραμμο κορμί που δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία.

«Επίδαυρος!!! Ησυχία τώρα....
Μεσημεράκι στη βεράντα του Διονύση .... οι μυημένοι γνωρίζουν....
#νοφιλτερ #νορετους γιατί ,πρώτον είναι υπέροχα εδώ δεύτερον έχω απόσταση ασφαλείας και τρίτον άλλαξα κινητοοοοοο!!!!».

 

Η Κάτια Ζυγούλη «σπάει» ταμία με το μαγιό της! 

Λαμπερή, πανέμορφη και άκρως καλοκαιρινή η Κάτια Ζυγούλη χαλαρώνει αυτό το διάστημα μαζί με την οικογένειά της και τον Σάκη Ρουβά! Η καλλονή Κάτια, έχει κορμί θανατηφόρο, το οποίο διατηρεί με δίαιτα ισορροπημένη, όπως σας έχουμε αποκαλύψει

 

Η Λάουρα Νάργιες μεγαλώνει και το απολαμβάνει.

Η παρουσιάστρια έγινε 29 χρονών και το γιορτάζει τις τελευταίες δυο μέρες με τις φίλες της.

Η Λάουρα Νάργιες μετά την χθεσινοβραδινή της διασκέδαση στα μπουζούκια, ξύπνησε νωρίς και πήγε για μπάνιο.

Βέβαια, δημοσίευσε φωτογραφία της για να στείλει και το μήνυμά της, όμως δεν αποκάλυψε το μέρος. Το σίγουρο είναι ότι η Λάουρα με το ροζ ολόσωμο μαγιό της είναι σέξι.

«Celebrating my 29. bday for 2 days in a row like 👊🏻 • Στην τελευταία χρονιά των 20ies μου μπορώ/ξέρω και: να διεκδικώ αυτό που μου αξίζει  να επενδύω στους άλλους τόσο όσο εκείνοι μπορούν ή θέλουν να επενδύουν σε εμένα να λέω ph@k bodyshamers και στο caption μου Χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες σας ευχές, είναι αμέτρητες και γλυκύτατες! Την αγάπη μου σε όλους εσάς που μου δίνετε τη δική σας τόσο απλόχερα δίχως δεύτερη σκέψη! Σας αγαπώ πολύ» έγραψε σε αυτή την φωτογραφία

 

Την Άννα Τσακουρίδου τη γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM! Ήταν, μάλιστα, και μία από τις τρεις παίκτριες που ψηφίστηκαν για να επιστρέψουν στο παιχνίδι, παίρνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία.

Η Άννα, λοιπόν, τότε “τερμάτισε” στην όγδοη θέση και από τη στιγμή που βγήκε από τον διαγωνισμό δουλεύει συνεχώς. Αυτές τις ημέρες, ωστόσο, βρίσκεται στη Νάξο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

 

Μπορεί η Μαίρη Μηλιαρέση να διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της και να έχει μια πανέμορφη κόρη, ωστόσο η απίθανη σιλουέτα της είναι ζηλευτή και ναι, αν την παρατηρήσεις καλύτερα θα διαπιστώσεις πως είναι πιο γυμνασμένη κι από σένα.

Η πρώην παρουσιάστρια πόσταρε φωτογραφίες από τις διακοπές της και είναι κούκλα. Φορά το μπικίνι της, το πιο λαμπερό χαμόγελο της και μας τρελαίνει!

 

Μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες, ωστόσο, δεν χάνει ευκαιρία να ρίξει τις βουτιές της στη θάλασσα. Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία δεν πτοείται από το γεγονός ότι έχει μπει ο Αύγουστος και βρίσκεται στην πρωτεύουσα.

Η γνωστή δημοσιογράφος επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά τις παραλίες των νοτίων προαστίων όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενημερώνοντας παράλληλα και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Η Αναστασία Γιουσέφ έχει σπουδάσει οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων, αλλά έχει έμφυτο τον ρυθμό μέσα της… Τα βράδια φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, λικνίζεται προκλητικά στον ρυθμό της μουσικής και… μοιράζει απλόχερα τα εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό!

Επειδή είναι καλοκαίρι, όμως, η Αναστασία Γιούσεφ… κολάζει και την ημέρα! «Καλησπέρα γλυκά μου αστεράκια… Κάνω το μπανάκι μου και χαλαρώνω… Και έρχομαι απόψε στο ‘Jackson’ στην Αμφιλοχία, για τρέλες τσαχπινιές και υπόσχομαι ότι το βράδυ θα είναι καυτό», έγραψε στο Instagram και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία…

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»