Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν και έβγαλαν τα μαγιό τους! Ο καύσωνας φταίει...

 
 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Ελένη Φουρέιρα, Τόνια Σωτηροπούλου, Κατερίνα Θεοχάρη η «κοντή» του «Παρά 5», Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χριστίνα Μπόμπα & Ελευθερία Ελευθερίου τόπλες!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι η Δέσποινα Βανδή να το περνάει στην Αθήνα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, ωστόσο, η αγαπημένη τραγουδίστρια φροντίζει να το διασκεδάζει στο έπακρον. Από Τετάρτη έως Κυριακή βρίσκεται στο θέατρο «Άλσος»πρωταγωνιστώντας στο μιούζικαλ υπερπαραγωγή «Το δικό μας σινεμά», το οποίο σημειώνει τεράστια εισπρακτική επιτυχία, ενώ τις δύο ημέρες της εβδομάδας που κάθεται φροντίζει να χαλαρώνει μαζί με αγαπημένους της φίλους σε παραλίες της πρωτεύουσας.

Έτσι, λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης, η Δέσποινα μαζί με την κόρη της, Μελίνα, τις κολλητές της, Μαρία Χολέβα και Μάνια Ντέλου, αλλά και συναδέλφους της από το θέατρο, φόρεσαν τα μαγιό τους και έδωσαν ραντεβού στο Λαγονήσι, όπου έκαναν τις βουτιές τους, σε ένα διάλειμμα από την καθημερινή τους ρουτίνα. Όλοι μαζί έγιναν μια όμορφη παρέα και αρκέστηκαν μόνο στο να κολυμπήσουν στα γαλάζια νερά της θάλασσας, αλλά έκαναν και sup μέσα στο νερό, ενώ δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες για τα social media.

Το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο, η Δέσποινα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία που έβγαλα κατά τη διάρκεια αυτής της απόδρασής της στη θάλασσα. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να κάνει ένα θεαματικό άλμα προς τη θάλασσα, φορώντας μόνο το λευκό μπικίνι της. «Περιμένετε ρε παιδιά!!!Φύγατε όλοι για διακοπές! Πάρτε με μαζί σας! Μην είστε τέτοιοι!!! #akomastinathina #summer2019 #greeksummer #athens», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.

Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για το καλλίγραμμο κορμί της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή και όχι άδικο, αφού η Δέσποινα στα 50 της διαθέτει αναλογίες που θα ζήλευαν και γυναίκες πολύ μικρότερές της.

 

Κι ενώ οι φήμες για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και το μέλλον του Πάμε Πακέτο, μετά από 14 χρόνια στον Alpha, δίνουν και παίρνουν, η ίδια η παρουσιάστρια αυξάνει ακόμα περισσότερο το μυστήριο…

Τα δημοσιεύματα θέλουν τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να αποχωρεί από το κανάλι, ενώ ο σταθμός αναζητά το πρόγραμμα και τον παρουσιαστή που θα την αντικαταστήσει. Τι λέει η ίδια για όλα αυτά;

Με μία ανάρτηση που έκανε πριν από μερικά λεπτά, η παρουσιάστρια γράφει όλο νόημα κάτω από τη φωτογραφία: «Εμπιστεύομαι το θεϊκό σχέδιο του σύμπαντος. Σίγουρα είναι για την εξέλιξη… Καλημέρα»!

 

Την ευκαιρία για ολιγοήμερες διακοπές βρήκε η Ελένη Φουρέιρα, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από την sold out ευρωπαϊκή της περιοδεία, που συνεχίζεται ασταμάτητα εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο!

Η «εκρηκτική» performer βρέθηκε στη Μύκονο με φιλικά της πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο γνωστός ηθοποιός, μοντέλο και influencer του Ισραήλ, ο Eliad Cohen.

 

Μέσω των stories του Instagram, η pop queen μοιράστηκε με τους 1 εκατομμύριο followers της στιγμές από τις διακοπές της. Φορώντας, για άλλη μια φορά, ένα μαγιό που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, έκανε ηλιοθεραπεία και βουτιές στην πισίνα, ενώ διασκέδασε σε μερικά από τα στέκια του νησιού.

 

Αχώριστοι είναι και το φετινό καλοκαίρι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Η γνωστή ηθοποιός αφού τακτοποίησε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην Αθήνα, ακολούθησε τον καλό της στην όμορφη Κεφαλονιά, όπου έδωσε μια μεγάλη συναυλία.

Χαλαρός και χαμογελαστός ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε για μια συναυλία στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και κατάφερε φυσικά να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση, απολαμβάνοντας και λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με την καλή του στο νησί. Η Τόνια, μάλιστα δεν σταμάτησε τις βουτιές στα γαλανά νερά και μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, παρότρυνε τον κόσμο να επισκεφτεί τη χώρα μας, για να «γευτεί» την απαράμιλλη ομορφιά της.

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, απέφυγε την πολυκοσμία και απόλαυσε τις βουτιές της σε μια από τις πιο όμορφες παρθένες παραλίες του νησιού, το Φώκι. Πρόκειται για μια μικρή παραλία με κρυστάλλινα νερά και λιγοστό κόσμο, αλλά με εντυπωσιακή ομορφιά.

 

Φουλ ανανεωμένη την τελευταία περίοδο η Ελευθερία Ελευθερίου. Η νεαρή τραγουδίστρια τους τελευταίους δύο μήνες ζει τον έρωτα της στο πλευρό του σέξι μοντέλου Δημήτρη Ταταράκη και οι δυο τους μοιράζονται συχνά στιγμές που περνούν μαζί.

Την σέξι πλευρά της έχει αγκαλιάσει και η Ελευθερία Ελευθερίου που στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ποζάρει topless και αναστατώνει τους followers της που χάρισαν στα στιγμιότυπα να αποσπούν πολλά likes.

 

Μια από τις πιο σέξυ γυναίκες της εγχώριας showbiz, η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε σούπερ σέξυ μπικίνι και μαζί με μια φίλη της πήγε για μπάνιο σε κοσμική παραλία της Μυκόνου.

Τα δύο κορίτσια απόλαυσαν τον μυκονιάτικο ήλιο και τα καταγάλανα νερά μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Η πανταχού παρούσα κάμερα του Mykonos Live TV συνέλαβε στην πλαζ την φίλη της Χριστίνας να της βάζει αντηλιακό λάδι μιας και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ήταν εκεί για να βοηθήσει.

 

Ποιος το περίμενε ότι η «κοντή» του «Παρά 5» θα είχε κορμάρα; Κι όμως, σε μια διαφορετική φωτογράφιση και συνέντευξη, η Κατερίνα Θεοχάρη αποκαλύπτεται στο YOU μιλώντας στον Γιώργο Κακογιάννη για το πραγματικό παρατσούκλι που της έδωσε η τηλεοπτική της πεθερά Έφη Παπαθεοδώρου, για την απώλεια που την πλήγωσε αλλά και για το ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή...

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τραβά την κουρτίνα της μπαλκονόπορτας του δωματίου της, στο Μπαλί της Ινδονησίας. Άπλετο φως του ήλιου σκορπίζεται στο δωμάτιο, τονίζοντας τις θανατηφόρες της καμπύλες!

Με ένα αργό, βασανιστικό περπάτημα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου οδηγείται προς την πισίνα. Λίγο πριν πέσει στο νερό, κοιτάζει όλο νόημα την κάμερα. Με μια ανάσα κάνει μια… θεαματική βουτιά!

 

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Η 23χρονη καλλονή, με καταγωγή από το Αγρίνιο, δεν περνά απαρατήρητη. Και βέβαια, δεν περνούν απαρατήρητες και οι φωτογραφίες της στο Instagram.

Με ένα καυτό κόκκινο μπικίνι, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ποζάρει κάτω από τον καυτό μεσημεριανό ήλιο του Αυγούστου, στη Ζάκυνθο. Η φωτογραφία αρχίζει από τα πρώτα λεπτά να φορτώνει χιλιάδες like. Λογικό θα λέγαμε…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton
BE ON time! Παιδική συλλογή για τη νέα σεζόν: Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024
Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 με την καμπάνια «La Dolce Vita»
Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια μετά τη φωτιά στο ατελιέ του: «Θα διεκδικήσω αυτά που μου αναλογούν»