Τα κορίτσια της showbiz φόρεσαν τα μαγιουδάκια τους και εντυπωσίασαν!

 
 

Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Μαρία Μπακοδήμου, Αθηνά Οικονομάκου, Νόνη ΔούνιαΝτορέττα Παπαδημητρίου, Σίσσυ Χρηστίδου, Χριστίνα Μπόμπα, Ειρήνη Καζαριάν, Κλέλια Πανταζή, Δανάη Μπάρκα, Δήμητρα Βαμβακούση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Μαρία Μπακοδήμου «κόβει» ανάσες με το ψηλόμεσο μαγιό της και οι βουτιές της είναι για... βραβείο! Όλες οι εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις!

Η Μαρία Μπακοδήμου δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram καλοκαιρινά στιγμιότυπα από τις διακοπές της και οι χρήστες ενθουσιάζονται.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε μαζί μας μια υπέροχη υποβρύχια φωτογραφία την ώρα που κολυμπάει στα σμαραγδένια νερά των Μικρών Κυκλάδων και εντυπωσιάζει χωρίς φίλτρα!

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας. Η σιλουέτα της απέσπασε θετικά σχόλια από τους χρήστες του Instagram οι οποίοι την παρομοίασαν με γοργόνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Η πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια εσωρούχων της Heidi Klum είναι Ελληνίδα κούκλα μοντέλο!

 

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μπικίνι της Αθηνάς Οικονομάκου!

Η ηθοποιός πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκε στη Σαντόρινη και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού You την απαθανάτισε να φοράει ένα πραγματικά υπέροχο μαγιό!

Η Αθηνά επέλεξε, λοιπόν, μπικίνι που παρόμοιο θα βρεις στη συλλογή Sophie Deloudi με 140 ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Γυμνή στο μπάνιο της πόζαρε η Ιωάννα Τούνη και το τερμάτισε!

 

Τις βουτιές στη θάλασσα με τα παιδιά της απόλαυσε η Νόνη Δούνια. Λίγο πριν επιστρέψει στα καθήκοντά της στη Βουλή κάνει τις διακοπές της.

Η καθημερινότητα της να έχει αλλάξει και εκτός από την οικογένειά της που είναι η προτεραιότητα της, στη ζωή της έχει μπει και η πολιτική. Το πρώην μοντέλο, εκλέχθηκε βουλευτής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές που έγιναν πριν από έναν μήνα.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Νόνη Δούνια πήγε με την οικογένειά της στις Σπέτσες, για να χαλαρώσει πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Την Κυριακή μάλιστα, η βουλευτής δημοσίευσε μία φωτογραφία από την βουτιά που έκανε με τα παιδιά της, Ρία και Στάθη.

 

Απολαμβάνει τις διακοπές της και οι followers της, το εντυπωσιακό κορμί που διαθέτει… Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ωραία, σέξι και… αφήνει τον ανδρικό πληθυσμό να ταξιδεύει με την φαντασία της.

Σε μια διαφορετική πόζα από τις συνηθισμένες η παρουσιάστρια αναστάτωσε τους πάντες με την αισθησιακή φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μπορεί να φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της, αλλά είναι τόσο που μπορεί να αναδείξει τη καυτή πλευρά της.

Τα likes και τα comment των θαυμαστών της, πήραν “φωτιά” βλέποντας το υπέροχο σεξαπίλ της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε τις διακοπές της χαλαρά και αφήνοντας πίσω μια -ομολογουμένως- δύσκολη από προσωπικής άποψης και απαιτητική από θέμα επαγγελματικών υποχρεώσεων, χρονιά.

Αφού πέρασε οικογενειακές διακοπές σε Χαλκιδική, Πάρο και Νάξο, η όμορφη παρουσιάστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη και έχει κάνει την απόλυτη ανατροπή στο Instagram της.

Ποια είναι αυτή; Οι πόζες της χωρίς ρετούς.

Είναι απλά υπέροχη με το μαγιό της και το απίθανο κορμί της που αποδεικνύει πως το ρετούς απλώς μας… παραμυθιάζει.

 

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι μία άκρως εντυπωσιακή γυναίκα με υπέροχες αναλογίες.

Η νικήτρια του GNTM 2 απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, κάνοντας τις βουτιές της και χαλαρώνοντας.

Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά η Ειρήνη Καζαριάν δημοσίευσε μία φωτογραφία της, όπου ποζάρει με άκρως αποκαλυπτικό μπικίνι και κερδίζει τις εντυπώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Wow! H Claudia Schiffer φωτογραφήθηκε ολόγυμνη στα 48 της και είναι θεά!

Αν μία γυναίκα της showbiz έχει καταφέρει τους πάντες να τη σκέφτονται πρώτη όταν αναλογίζονται τα ωραιότερα κορμιά της Ελλάδας, τότε αυτή είναι σίγουρα η Χριστίνα Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έχει έναν λογαριασμό στο Instagram που μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη χωρίς ιδιαίτερη σκέψη και που σίγουρα σε κάνει να ζηλεύεις το πόσο instagrammable είναι κάθε υλικό που έχει αναρτήσει.

Η Χριστίνα, κατά καιρούς, έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες με μαγιό που δείχνουν το συγκλονιστικό της κορμί κι η τελευταία που δημοσιεύτηκε δε θα αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.

Το καυτό ολόσωμο μαγιό που έβαλε πρόσφατα αναδεικνύει άψογα το συγκλονιστικό της κορμί, ενώ το κόκκινο κολακεύει τα μελαχρινά της χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Η Lady Gaga ποζάρει μόνο με το βρακί της και η θερμοκρασία «χτυπάει» κόκκινο

 

Ποζάρει με μαγιό στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Σε τέσσερις μήνες περίπου εκείνη και ο σύζυγός της θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Ο λόγος για την Κλέλια Πανταζή και τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο, οι οποίοι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνικής showbiz.

 

Φιναλίστ στο «Survivor», νικήτρια στη ζωή. Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή η Δήμητρα Βαμβακούση συγκινεί περιγράφοντας μόνο στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη τις απώλειες που τη σημάδεψαν και τις σκοτεινές στιγμές της ζωής της, από τις οποίες βγήκε πιο δυνατή από ποτέ. 

Μιλάει για τον πατέρα της και βουρκώνει, όσο τον θυμάται να δουλεύει για να στηρίξει την οικογένεια που είχε δημιουργήσει από όταν ήταν ακόμα στην ηλικία της. Παράλληλα αυτοσαρκάζεται και βρίσκει τη δύναμη να χαμογελάει λέγοντας «δεν έχω πολλή τύχη στη ζωή μου», αφού έζησε όλη την εμπειρία του «Survivor» χωρίς να κερδίσει κάποιο χρηματικό έπαθλο, τον τίτλο ή ένα από τα αυτοκίνητα που δόθηκαν στην πορεία του παιχνιδιού. Παρ' όλα αυτά κέρδισε την αγάπη του κόσμου και τη δύναμη να συνεχίσει το «άδικο παιχνίδι» της ζωής, όπως το θεωρούσε, και ετοιμάζεται να διεκδικήσει όσα της χρωστάει το σύμπαν.

Ο λόγος, φυσικά, για την Δήμητρα Βαμβακούση.

 

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει το Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική της ζωή. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, όποτε έχει χρόνο, τον περνάει στη θάλασσα απολαμβάνοντας τα μπάνια της. Η νεαρή ηθοποιός, μάλιστα, δεν διστάζει να φωτογραφηθεί μόνο με το μαγιό της όπου βρεθεί, σε απίθανες πόζες και να δημοσιεύει σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό, αποδεικνύοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Δανάη ανέβασε μια ασπρόμαυρη καλλιτεχνική φωτογραφία: Αν δεν υπήρχε το μαύρο δεν θα εκτιμούσαμε τα υπόλοιπα χρώματα Χαμογελάστε & συνεχίστε να προσπαθείτε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton